Invertering af farver på Windows 10 ved hjælp af farvefiltre og forstørrelsesapp

Nogle gange kan invertering af farver på Windows være nyttigt for at reducere belastningen på øjnene. Inverterede farver kan også hjælpe mennesker med farveblindhed eller synsproblemer på nogle websider, der er svære at se på. Der er indstillinger tilgængelige til brug af de inverterede farver på Windows 10. Nogle brugere vil også sidde fast med inverterede farver eller høj kontrast ved fejlagtigt at tænde dem, så de har brug for at vide, hvordan man deaktiverer de inverterede farver eller høj kontrast på Windows 10. denne artikel lærer du, hvordan du inverterer farver ved hjælp af forskellige metoder, og hvordan du deaktiverer dem tilbage til det normale.

Invertering af Windows-farver gennem farvefiltre

Windows har en funktion kaldet Color Filters, hvor brugerne kan ændre farverne på deres system til inverteret, gråtoner eller enhver anden tilgængelig mulighed. Dette er standardmetoden til brug af de inverterede farver på dit skrivebord. Du kan aktivere og deaktivere de inverterede farver på Windows inden for få sekunder som vist nedenfor:

 1. Hold Windows og tryk på jeg tast for at åbne Windows-indstillingerne. Klik på Let adgang indstillinger.
 2. Vælg Farve og høj kontrast mulighed fra listen. Tænd for skifte under Anvend farvefilter mulighed.
 3. Klik nu på Vælg a filter menuen og vælg Inverter på listen.
 4. Du får de omvendte farver til Windows 10. Til deaktiver det tilbage, bare skifte sluk for farvefilterkontakten.

Invertering af Windows-farver efter åbning af forstørrelsesapp

En forstørrelsesglas er et værktøj, der bruges til at forstørre en del af skærmen, så brugeren kan se billeder og ord bedre. Den leveres med yderligere indstillinger, som brugerne kan bruge af forskellige årsager. En af indstillingerne ændrer skærmfarverne til inverterede, mens Forstørrelsesappen kører. Denne funktion tilføjes for det tidspunkt, hvor brugerne ikke er i stand til at læse eller se noget på grund af farveproblemet. Følg nedenstående trin for let at invertere farver på Windows ved hjælp af forstørrelsesappen:

 1. Hold Windows og tryk på S for at åbne søgefunktionen. Type Forstørrelsesglas og tryk på Gå ind. Du kan også bare holde Windows og tryk på + knap åben Forstørrelsesglas.
 2. Når du har åbnet Forstørrelsesglas, skal du holde den nede Ctrl + Alt og tryk på jeg for at invertere farverne i Windows 10.

  Bemærk: Du kan også deaktiver de omvendte farver i Forstørrelsesglas ved at trykke på de samme taster igen.

 3. Hvis du lukker Forstørrelsesglas, lukker den omvendte farveeffekt også. Forstørrelsesglas husker dog de sidst anvendte indstillinger, og hvis du åbner Forstørrelsesglas igen, viser det omvendte farver.

Valgfrit: Brug af funktionen High Contrast på Windows 10

Høj kontrast er også god til at reducere øjenbelastning og lysfølsomhed. Hvis de omvendte farver ikke virker, kan du prøve den høje kontrast og se, om det hjælper. Denne mulighed kan aktiveres i de samme indstillinger som inverterede farver. Det fik også en forhåndsvisningstilstand for at kontrollere, hvilken skabelon til høj kontrast du ønsker. Følg nedenstående trin for at aktivere eller deaktivere funktionen med høj kontrast i Windows 10:

 1. Hold Windows og tryk på jeg tast for at åbne Windows-indstillinger. Klik på Let adgang mulighed.
 2. Vælg Farve og høj kontrast mulighed fra venstre side. Klik nu på vælg et tema menuen, og vælg Høj kontrast mulighed. Når du kan lide en af ​​de høje kontraster, skal du vælge den og klikke på ansøge knappen nedenfor.
 3. Nu vil alt på skrivebordet være med høj kontrast. Til deaktiver Høj kontrast, vælg bare Ingen igen, og klik på ansøge knap.
Mærker Farvevinduer 10

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found