Fix: Din pc kan ikke projicere til en anden skærm

Windows 10 har en smidig funktion, hvor du kan projicere din nuværende skærm på en anden skærm. Du kan bruge flere muligheder såsom Duplicate, Extend osv. Det er alt sammen godt, indtil du støder på fejlen "din pc kan ikke projicere til en anden skærm", når du trykker på Windows + P.

Denne fejl er meget almindelig og betyder for det meste, at du har brug for opdaterede grafikdrivere, eller at der kan være et problem med kablerne. Bare rolig, da dette er en meget almindelig fejl og kan løses med meget enkle løsninger.

Løsning 1: Kontrol af hardware

Inden vi går videre til opdatering af grafikdrivere, skal du først kontrollere, om kablerne er korrekt forbundet til skærmen og din CPU eller bærbare computer. Sørg også for, at alle kabler er tilsluttet de korrekte porte såsom HDMI, VGA osv.

Prøv at trykke kablerne helt inde i portene, indtil du er sikker på, at alle mini-komponenter inde i ledningen er tilsluttet. Sørg for, at begge ender af ledningen er korrekt på plads. Når du er sikker på, at alt er tilsluttet inklusive strømkablerne, skal du trykke på Windows + P og prøve at projicere igen.

Løsning 2: Kørsel af hardware- og enhedsfejlfinding

Hardwarefejlfinding er et værktøj, der findes i Windows-operativsystemet. Det registrerer problemer med din eksisterende hardware og forsøger at løse det efter at have fulgt en række trin. Vi kan prøve at køre hardwarefejlfinderen og kontrollere, om dette gør tricket.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “styring”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Klik nu på øverst til højre på skærmen Vis af og vælg Store ikoner fra listen over tilgængelige indstillinger.

 1. Vælg nu indstillingen til Fejlfinding fra kontrolpanelet.

 1. Vælg nu “på venstre side af vinduetSe alt”Mulighed for at liste alle de fejlfindingspakker, der er tilgængelige på din computer.

 1. Vælg nu “Hardware og enheder”Fra listen over tilgængelige indstillinger, og klik på den.

 1. Vælg nu Næste i det nye vindue, der dukker op foran dig.
 2. Nu begynder Windows at søge efter hardwareproblemer og rette dem, hvis den finder nogen. Denne proces kan tage noget tid, da al din hardware kontrolleres. Vær tålmodig, og lad processen gennemføres med succes.
 3. Windows beder dig muligvis om at genstarte din pc for at løse problemer. Forsink ikke anmodningen, gem dit arbejde og tryk på “Anvend denne rettelse”.

Løsning 3: Opdatering af grafikdrivere (hovedrettelse)

Det er muligt, at dine skærmdrivere enten er forældede eller er korrupte. Som vi alle ved, opdaterer Windows sig selv, og med det reagerer grafikkortene også på opdateringerne ved at implementere nogle egne opdateringer. Hvis det også kan være tilfældet, at de nye drivere ikke er stabile; derfor vil vi først tvinge din computer til at installere standarddriverne. Hvis installation af standarddrivere ikke fungerer, installerer vi de nyeste drivere efter download af dem fra producentens websted.

Vi starter din computer i fejlsikret tilstand og sletter de aktuelt installerede drivere til dit skærmkort. Efter genstart ville standarddriverdrivere automatisk blive installeret efter detekteringen af ​​din skærmhardware.

 1. Følg instruktionerne i vores artikel om, hvordan du starter din computer i sikker tilstand.
 2. Når du er startet i sikker tilstand, skal du trykke på Windows + R og skrive “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 3. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide Vis adapterkort sektion og højreklik på din skærmhardware. Vælg indstillingen af Afinstaller enhed. Windows åbner en dialogboks for at bekræfte dine handlinger, tryk Ok og fortsæt.

 1. Genstart nu din enhed.

Ved genstart installeres standarddriverne automatisk mod grafikhardwaren. Efter genstart, Kontroller, om du kan projicere korrekt.

Men hvis installation af standarddrivere ikke løser det pågældende problem, kan du prøve downloade og installere driverne manuelt fra producentens websted. Vær opmærksom på, at du skal undersøge efter dig selv og se hvilke drivere der er senest, eller hvilke drivere du skal nedgradere til. Producenterne har alle driverne anført efter dato, og du kan prøve at installere dem ved hjælp af enhedsadministratoren. Du kan enten blot køre installationsfilen, du downloadede for at installere driverne, efter at du har afinstalleret dem ved hjælp af ovenstående metode, eller du kan opdatere dem ved hjælp af nedenstående metode.

Det er også værd at bemærke det Intel HD-grafik er ikke undtaget fra driveropdateringen. Du skal også kontrollere dem for eventuelle tilgængelige opdateringer eller rulle dem tilbage.

 1. Åbn din Enhedshåndtering som forklaret ovenfor i løsningen og højreklik på din driver og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu vises et nyt vindue, der beder dig om at opdatere driveren manuelt eller automatisk. Vælg "Gennemse min computer for driversoftware”.

 1. Gennemse nu mapperne, hvor du downloadede driverne. Vælg det, og Windows installerer de nødvendige drivere. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Tip: Du kan også bruge hjælpeprogrammer som f.eks Intel Driver Update Utility. Den registrerer automatisk de nødvendige drivere og beder om at installere dem.

 


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found