FIX: Et påkrævet privilegium er ikke indeholdt af klienten “0x80070522”

Det 0x800700522 fortæller dig, at du prøver at kopiere eller oprette en fil inde i en mappe, som du ikke skal ændre, f.eks. rodmapperne på din operativsystems partition. Microsoft har gjort dette af en grund, fordi det at placere en fil der, som ikke skal være der, kan ødelægge din installation af Windows fuldstændigt. Du får også en besked, ”Kunden har ikke et påkrævet privilegium”, hvilket er Microsofts måde at sige, at du ikke burde have den fil i den mappe.

Denne meddelelse vises normalt, når du prøver at kopiere en fil, såsom en tekstfil, eller oprette en, inde i en af ​​rodmapperne på den partition, hvor dit operativsystem er installeret. Disse mapper er normalt programfiler, Windows og System32, og da de er de vigtigste mapper for Windows til at fungere korrekt som et stykke software, vil du forstå, hvorfor Microsoft har placeret en sådan beskyttelse.

Der er dog visse situationer, hvor du simpelthen har brug for at have den specifikke fil i den specifikke mappe, og det er godt at vide, at der er et par måder, du kan gå til at løse 0x800700522-problemet. Den første og anden metode er helt sikre, men de andre kræver redigering af din computers tilladelser og tilgængelighed, så du vil muligvis udføre et systemgendannelsespunkt, før du starter.

Metode 1: Gem fil som administrator

Dette er den nemmeste metode af alle, og den tilsidesætter Microsofts begrænsninger for rodmapperne i OS's partition. Det afhænger dog af typen af ​​fil, du prøver at gemme. I stedet for at oprette filen i mappen eller kopiere den fra en anden placering, kan du gemme den som administrator. Hvis det er en tekstfil, skal du åbne Notesblok eller din valgte teksteditor, hvis det er et billede, skal du åbne det fra Photoshop osv., Men kør programmet som administrator. Uanset hvilket program du har brug for for at oprette filen, kan du højreklikke på den eksekverbare fil og vælge Kør som administrator fra menuen. Dette giver den pågældende software højere tilladelser end en almindelig kørsel, og du kan gemme din fil inde i rodmapperne uden problemer.

Metode 2: Kopier filen ved hjælp af en forhøjet kommandoprompt

Denne metode kræver en forhøjet kommandoprompt. Du kan åbne en ved at åbne Start menu, skrive cmd, højreklik resultatet og valg Kør som administrator fra menuen. Du skal vide den nøjagtige adresse på kildefilen og den destination, du har brug for, og kommandoen er:

kopi kilde Adresse destination Adresse

For eksempel, hvis vi vil flytte en Test.txt fil, der findes i arbejdsmappen på D: -partitionen, til Windows-mappen i C-partitionen, vil kommandoen være som følger:

kopi d: \ arbejde \ test.txt c: \ windows \

Din fil skal kopieres til destinationen med succes.

Metode 3: Deaktiver Admin-godkendelsestilstand

Brugerkontokontrol kan forårsage adskillige problemer for en bruger, der ikke er så teknisk kyndig og har brug for grundlæggende funktionalitet fra sin computer. UAC's Admin Approval Mode kan låse et antal funktioner, du muligvis har brug for fra din computer, inklusive den til at oprette eller kopiere en fil inde i rodmapperne. Deaktivering er ret let og kræver, at du gør et par nemme trin.

Først skal du åbne Løb dialog ved at trykke samtidigt Windows og R på din computer. Type secpol.msc og tryk på Gå ind. Trykke Okay hvis der vises en dialog. Indenfor Lokal sikkerhedspolitik vindue, vil du se en navigationsrude til venstre. Naviger til Lokale politikker, og klik derefter på Sikkerhedsindstillinger. Rul ned i højre navigationsrude, indtil du finder Brugerkontokontrol: Kør alle administratorer i Admin Approval Mode. Højreklik det, vælg Ejendomme, og indstil den til Deaktiver. Klik på Ansøge, derefter Okay, og luk Lokal sikkerhedspolitik vindue. Genstart computeren for at gemme ændringerne. Når den starter op, skal du være i stand til at oprette filen, hvor du har brug for den.

Metode 4: Deaktiver kontrol af brugerkonti fuldstændigt

Hvis alt andet fejler, er din sidste udvej helt at deaktivere Windows UAC. Dette gøres fra System konfiguration panel, som du kan få adgang til ved at skrive msconfig i Start menu. Klik på Værktøjer fane, find Skift brugerkontokontrolindstillinger og tryk på Start. Indstil UAC til Lav / Fra. Klik på Okay og luk panelet Systemkonfiguration ved at trykke på Okay igen. Genstart din enhed for at anvende ændringen manuelt, selvom du lukkes med en meddelelse om at genstarte den, når du lukker panelet Systemkonfiguration. Efter genstart skal du være i stand til at oprette filen, hvor du har brug for den.

Metode 5: Tag ejerskab af operativsystemets partition

At tage ejerskab af partitionen giver dig fuld kontrol over den. Vi tager C: som den pågældende partition, men hvis du har installeret dit operativsystem på en anden partition, skal du i stedet anvende trinnene på det.

Den første ting at gøre er åben Denne pc eller Min computer, og Højreklik C-drevet, og vælg derefter Ejendomme fra menuen. Gå til Sikkerhed fanen og klik Fremskreden, og derefter Ejer fanen. Indenfor Navn liste, klik på dit brugernavn, eller Administrator hvis det er det, du er logget ind med, eller Administratorgruppe. Klik på Redigere, og tjek Erstat alle eksisterende arvelige tilladelser på alle efterkommere med arvelige tilladelser fra dette objekt. Du bliver mødt med en besked, der beder dig om du vil fortsætte, klik på Ja. Nu har du fuldt ejerskab af partitionen, og du kan kopiere, hvad du vil inde.

Uanset hvilket af de ovennævnte trin du tager, skal du være i stand til at kopiere eller oprette de filer, du har brug for, nøjagtigt hvor du har brug for dem, og dermed omgå Windows 'sikkerhedsbegrænsninger.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found