Fix: WD My Passport Ultra blev ikke fundet

My Passport er en serie bærbare eksterne harddiske produceret af Western Digital. Denne harddisk har en intern drevhastighed på 5400 omdr./min. Og er meget populær til opbevaring af filer inklusive filer, lyd, videoer osv.

Mange brugere, der ejer dette drev, rapporterede, at de stødte på mange problemer, hvor deres drev ikke kunne oprette forbindelse til deres computer. Drevet lyser op og viser tegn på 'tilslutning', drevet vil være til stede i enhedsadministrator, men computeren genkender ikke drevet. Dette problem kan opstå på grund af en række forskellige årsager. Kablet kan være defekt, eller enhedsdrivere er muligvis ikke installeret korrekt. Vi har anført en række forskellige løsninger. Start fra toppen og arbejd dig ned.

Løsning 1: Prøv et andet kabel

Størstedelen af ​​de problemer, der opstår, skyldes et defekt kabel. Kabler er hardware og har ikke brug for en grund til at blive defekte. Efter meget brug kræver næsten alle kabler, at du får dem udskiftet. Først og fremmest skal du sørge for, at alle stifter er indsat korrekt ind i drevet. Dernæst skal du sørge for at tilslutte drevet til en fungerende USB-port. Du skal prøve flere porte og se, om de gør nogen forskel.

Prøv også at kontrollere drevet på en anden computer og se om der opdages der. Hvis det ikke er tilfældet, betyder det, at der sandsynligvis er en fejl i dit kabel. Få det udskiftet, og køb kun et gyldigt kabel designet til dit drev. Der er mange kompatibilitetsproblemer, når vi taler om kabler designet til harddiske. Hvis udskiftning af kablet ikke gør noget, kan du gå til de andre softwareløsninger, der er anført nedenfor.

Løsning 2: Ændring af drevbogstav og stinavn

En anden løsning, vi kan prøve, er at ændre dit drevs bogstav- eller stinavn. Hvert drev identificeres med et unikt drevnavn sammen med en sti, hvorigennem det kan tilgås. Vi kan tildele et andet drevnavn til dit drev og se om dette gør nogen forskel.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “diskmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.

 1. Når du er i diskadministration, skal du højreklikke på dit drev og vælge “Skift drevbogstav og stier”.

 1. Klik på “Tilføje”Knap til stede på listen over tilstedeværende muligheder.

Bemærk: Hvis dit drev allerede har et navn, skal du klikke på "Skift" i stedet for "Tilføj". I dette tilfælde, da drevet allerede har navnet “H”, vil vi klikke på “Skift og vælge et nyt drevbogstav til harddisken”.

 1. Nu vælg et nyt drevbogstav til din harddisk. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Kontroller nu, om du har adgang til harddisken med succes. Hvis du stadig ikke kan, skal du genstarte din computer og kontrollere igen.

Løsning 3: Geninstallation af USB-controllere

USB-controllere er hardware, der initialiserer, strøm og kører dine USB-enheder. De er den vigtigste drivkraft bag alle forbindelser, der foretages via USB. Vi kan prøve at opdatere deres chauffører og se, om dette løser det aktuelle problem. Vi afinstallerer først driverne og genstarter derefter din computer. Når computeren genstarter, registrerer den automatisk den tilsluttede hardware og installerer de nødvendige drivere.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide kategorien “Universal Serial Bus-controllere”.
 3. Naviger gennem alle poster, indtil du finder den controller, hvorigennem den eksterne harddisk er tilsluttet. Højreklik på den og vælg “Afinstaller”.

 1. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 4: Opdatering af enhedsdriver

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve at opdatere drevets drivere. Drivere er den vigtigste arbejdsstyrke til betjening af enhver enhed. Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, betyder det, at der ikke er noget problem med kablet, filstien er gyldig, og USB-controllerne fungerer som forventet. Vi vil først 'identificere' drevet, downloade driverne til et tilgængeligt sted og derefter prøve at geninstallere dem ved hjælp af enhedsadministrator.

Bemærk: Denne løsning er til situationer, hvor dit drev vises som "Ukendt enhed". Hvis dit drev vises korrekt i enhedsadministratoren, kan du manuelt downloade driverne uden nedenstående trin og opdatere dem i overensstemmelse hermed.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”Og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du kigge efter “Ukendt enhed”. I kan være i kategorierne “Diskdrev, Universal Serial Bus-controllere, Andre enheder eller bærbare enheder”. Højreklik på den, og vælg "Egenskaber".

 1. Klik på fanen “detaljer”. Klik på rullemenuen, og rul gennem alle posterne, indtil du finder “Hardware-id'er”. Kopier 'først' kode, du ser der, og indsæt den i søgemaskinen. Du kan downloade driverne.

 1. Når du har downloadet driverne til et tilgængeligt sted, skal du højreklikke på drevet igen og vælge “Opdater driver software”. Vælg den anden mulighed “Gennemse min computer for driversoftware”. Naviger nu til den driver, du gemte i det tidligere trin, og installer den i overensstemmelse hermed.

 1. Genstart din computer, og kontroller, om du har adgang til drevet med succes.

Bemærk: Du bør også prøve at tilslutte alle andre USB-enheder fra din computer. Disse enheder inkluderer din mus, tastatur, USB-flashdrev osv. Når de alle er tilsluttet, skal du genstarte computeren og kun tilslutte harddisken.