Uplay logger ud af flere brugere efter at have vist angående meddelelse

Hjem/Nyheder/Spil/ Uplay logger ud af flere brugere efter at have vist angående meddelelse

Uplay logger ud af flere brugere efter at have vist angående meddelelse

Af Farhan Ali 1. juli 2019 1 minut læst

Uplay lider af en fejl, der kraftigt har logget ud af mange brugere og viser en meget bekymrende besked. Flere brugere, der starter Ubisofts spilklient, har rapporteret at have set en alarmerende besked, der lyder:“Der er adgang til din konto fra et andet sted. Dette kan have en indvirkning på dit spil. ”

Hej,

Vi er klar over, at nogle spillere støder på følgende fejl "Der er adgang til din konto fra en anden placering." på Uplay PC.

Bemærk, at dette er en visuel fejl forårsaget af nedbrydning.

Flere oplysninger: //t.co/fj49IEMELe

- Ubisoft Support (@UbisoftSupport) 1. juli 2019

Naturligvis blev spillerne nød og oversvømmede Reddit med indlæg om problemet. Efter sigende opstår problemet, når du forsøger at starte et spil, eller når du blot åbner Uplay. Nogle brugere hævder, at genstart af klienten en håndfuld gange giver dem mulighed for at logge ind igen, men for andre er det mindst af deres bekymringer.

Ifølge Ubisoft Support er det pågældende spørgsmål kun en “Visuel fejl forårsaget af en nedbrydning”. Desuden siger virksomheden, at de er det “Aktivt arbejde”på en løsning. At kende Ubisoft, en fejl som denne er ikke noget at skrive hjem om, men denne gang var der mange brugere, der blev bekymrede over sikkerheden på deres konto.

Den visuelle fejl blev vist for næsten alle, inklusive brugere, der har sikret deres Ubisoft-konto med totrinsbekræftelse. Ubisoft har en guide til, hvordan du forbedrer din kontosikkerhed. Tjek den her.

Selvom det ser ud til, at "bruddet" var en falsk alarm, får det dig til at tænke over de katastrofale virkninger, der ville være opstået, hvis den var reel.

Mærker ubisoft

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found