Fix: Steam mangler indholdsmanifest

Et manifest er en filoversigt, der inkluderer rækkefølgen af ​​filer og mapper. Steam har et manifest, som downloades inden download af filer under opdatering eller download af spil. Spilfilerne er opdelt i små bidder. Manifestet indeholder rækkefølgen og typen af ​​filer, der er nødvendige for ethvert spil, du ønsker at downloade. Først downloades manifestet, og gennem manifestet opnås andre filer via Steam. Hvis din Steam-klient ikke får adgang til / finder manifestet, sidder den fast; deraf fejlen.

Det samme er tilfældet under opdatering. Når der er en ny opdatering tilgængelig, downloader Steam et nyt manifest og sammenligner det gamle med det. Det fremhæver ændringerne og ændrer filerne i overensstemmelse hermed. Hvis klienten ikke får adgang til det gamle eller nye manifest, genererer den fejlen.

Der er mange grunde til, at dette kan ske. Det afhænger helt af brugerens software og hardwarekonfiguration og kan variere i overensstemmelse hermed. Vi har listet alle mulige løsninger. Gå gennem dem en efter en, og undgå at springe nogen over.

Løsning 1: Ændring af downloadregion

En af de grundlæggende rettelser inkluderer ændring af downloadregionen. Nogle gange kan nogle servere have indholdsmanifestet utilgængeligt på grund af en eller anden teknisk fejl, eller det går muligvis gennem den planlagte vedligeholdelse.

Steam-indholdssystemet er opdelt i forskellige regioner. Klienten registrerer automatisk din region gennem dit netværk og indstiller den som standard. Nogle gange kan servere i en bestemt region være overbelastede eller muligvis gennemgå en hardwarefejl. Derfor kan ændring af downloadregion muligvis løse det pågældende problem. Det er ikke nødvendigt kun at ændre download én gang, du skal prøve at ændre det til et par forskellige placeringer. Prøv også at indstille downloadregionen til et eller andet sted i din nærliggende region eller et sted langt væk.

 1. Åbn Steam, og klik på ‘Indstillinger'I rullemenuen i vinduets øverste venstre hjørne.
 2. Vælg 'Downloads'Og naviger til'Download region’.
 3. Vælg andre regioner end din egen, og genstart Steam.

Løsning 2: Flushing Steam-konfiguration og DNS

Vi kan prøve at nulstille dine internetindstillinger og konfigurere for at se, om problemet bliver løst. Flushconfig skyller og genindlæser konfigurationerne for hver af de applikationer / spil, der er installeret på din pc.

De fleste operativsystemer er designet til at cache DNS-poster. Det er generelt en god praksis, da det giver en applikation mulighed for at behandle hurtigere anmodninger / dataoverførsel til et websted. Men hvis DNS ofte ændres, er det nødvendigt at skylle det, så den nye DNS kan hentes, og du kan genoptage den dataoverførsel, du lavede. Det fjerner den lokale cache fra din computer og får den seneste cache, som din internetudbyder bruger.

 1. Trykke Windows + R for at åbne køreprogrammet.
 2. Skriv “i dialogboksendamp: // flushconfig”.

 1. Steam vil poppe op i et lille vindue for at bekræfte din handling. Trykke Okay. Ingen bemærkning, at Steam efter denne handling beder dig om at logge ind igen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger. Følg ikke denne metode, hvis du ikke har adgang til dine loginoplysninger.

 1. Når du har udført ovenstående handlinger, skal du trykke på Windows + R for at åbne vinduet Kør igen. Skriv “i dialogboksencmd”For at åbne kommandoprompten.

 1. Når du er i kommandoprompten, skal du skrive “ipconfig / flushdns”. Tryk på Enter.

 1. Genstart din pc, og genstart Steam for at se, om problemet er løst.

Løsning 3: Kontrol af din firewall og antivirus

Det er en meget almindelig virkelighed, at din firewall og antivirussoftware er i konflikt med Steam. Steam har mange processer på én gang for at sikre, at din spiloplevelse kun er den bedste. Imidlertid markerer mange antivirussoftware disse processer som potentielle trusler og sætter dem i karantæne, hvilket resulterer i, at nogle processer / applikationer ikke fungerer. Vi har sammensat en guide til, hvordan man sætter damp som en undtagelse i antivirus. Følg trinene her.

For at deaktivere Windows Firewall skal du følge nedenstående trin.

 1. Trykke Windows + R knappen for at åbne applikationen Kør. Skriv “i dialogboksenstyring”. Dette åbner din computers kontrolpanel foran dig.

 1. Øverst til højre vil der være en dialogboks til søgning. Skrive firewall og klik på den første mulighed, der kommer som et resultat.

 1. Klik nu på venstre side på indstillingen, der siger “Slå Windows-firewall til eller fra”. Gennem dette kan du nemt slukke for din firewall.

 1. Vælg indstillingen "Sluk for Windows Firewall”På både fanerne, offentlige og private netværk. Gem ændringer og afslut. Genstart Steam og start det ved hjælp af indstillingen Kør som administrator.

Løsning 4: Deaktivering af VPN- og proxytunneller

Hvis du bruger en proxytunnel eller VPN-tjenester, skal du deaktivere dem og prøve igen. Steam har anti-Ddos-vagt aktiv på alle deres servere. Når du bruger VPN eller tunneling, kan vagten muligvis markere dig som en potentiel trussel og nægte at downloade emner til din Steam-spilklient. Det er en almindelig procedure, vagten markerer alle IP'er og adresser, der er nye / mistænkelige, og nægter dem adgang.

 1. Du kan enten lukke disse applikationer selv fra deres respektive muligheder, eller du kan trykke på Windows + R for at åbne Kør applikationen.
 2. Skriv “taskmgr” i dialogboksen for at få vist task manager.

 1. Nu fra listen over processer skal du slette alle tredjepartsapplikationer, der kører, og lukke den. Start Steam igen, og kontroller, om fejlen stadig vedvarer.

Endelig løsning: Opdatering af Steam-filer

Hvis fejlen stadig vedvarer på dette stadium, har vi intet andet valg end at opdatere Steam-filer. Opdatering af Steam-filer geninstallerer Steam på din computer igen. Vi sletter nogle af konfigurationsmapperne for at sikre, at de bliver fornyet efter installationen, og alle de dårlige filer fjernes.

Bemærk, at enhver afbrydelse under kopiprocessen vil ødelægge filerne, og du bliver nødt til at downloade hele indholdet igen. Fortsæt kun med denne løsning, hvis du er sikker på, at din computer ikke bliver afbrudt.

 1. Naviger til din Dampkatalog. Standardplaceringen for din mappe er

C: / Programfiler (x86) / Steam.

 1. Find følgende filer og mapper:

Brugerdata (folder)

Steam.exe (Ansøgning)

Steamapps(mappe - kun gemme filerne fra andre spil i den)

Userdata-mappen indeholder alle data i dit gameplay. Vi behøver ikke at slette det. Desuden skal du inden for Steamapps søge efter det spil, der giver dig problemer, og kun slette den mappe. De andre placerede filer indeholder installations- og spilfiler fra andre spil, du har installeret.

Men hvis der alle spil giver dig problemer, foreslår vi, at du springer over at slette Steamapps-mappen og fortsætte med følgende trin.

 1. Slet alt andet filer / mapper (undtagen dem der er nævnt ovenfor) og genstart computeren.
 2. Genstart Steam ved hjælp af administratorrettigheder, og forhåbentlig begynder det at opdatere sig selv. Når opdateringen er afsluttet, kører den som forventet.

Bemærk: Efter at have fulgt alle løsninger, giver din Steam stadig en fejl, det kan være tilfældet, at Steam-servere er nede eller ikke udfører deres funktion. Se Steam-support / internet, og kontroller, om serverne fungerer. Hvis de ikke er det, er problemet ikke på din side, og du kan vente, indtil de bliver løst.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found