Fix: Nogle opdateringsfiler er ikke signeret korrekt på Windows 10

Fejlkode 0x800b0100 og 0x800b0109betyder, at Windows Update forsøger at installere en opdatering, men en fil, som Windows Update har brug for, er enten beskadiget eller mangler. Dette sker meget, især med Windows 10 og det faktum, at det stadig har en meget ustabil måde at få opdateringer på. Selvom Microsoft konstant har løst det, fungerer det stadig ikke, som det burde være, og mange brugere får fejl, som denne.

Du får denne fejl, hvis du forsøger at køre Windows Update og downloade og installere nye opdateringer, det være sig en sikkerhedsopdatering eller en kumulativ opdatering, og den mislykkes. Du får denne fejlkode, og opdateringen kan ikke installeres. I næsten alle tilfælde, uanset hvor mange gange du genstarter computeren osv., Vil opdateringen fortsat mislykkes konstant, og du kan ikke opdatere den, uanset hvad.

Heldigvis er der et par måder, du kan gå til at løse dette problem på. Hvis den første løsning ikke virker for dig, skal du gå videre til den næste, da de alle fungerer i forskellige situationer.

Metode 1: Kør Windows Update-fejlfinding

Dette problem med Windows Update sammen med et par andre kan løses ved at køre Windows Update-fejlfinding. Du kan downloade værktøjet her, vælge den passende version til din version af operativsystemet. Når du har downloadet det, skal du blot gå til din Downloads-mappe og køre det. Følg instruktionerne indtil slutningen, og prøv at installere opdateringerne igen. De skal kunne installere nu uden problemer, men hvis der er problemer igen, skal du gå videre til den næste metode.

Metode 2: Kør DISM-værktøjet

Det Implementering af billedservice og -styring værktøj er et kommandolinjeværktøj, der kommer indbygget i Windows og bruges til at servicere et Windows-billede. Det løser ofte problemer med Windows, fra små som denne til større, som du måske står over for. Det er ret nemt at køre det, men sørg for at følge instruktionerne omhyggeligt, som at lave en fejl kan gøre mere skade end godt.

 1. Tryk på Windows-nøgle og x på dit tastatur samtidigt. Vælg i menuen Kommandoprompt (administrator).

ELLER

 1. Tryk på Windows-nøgle og indtast Højreklik resultatet, og vælg Kør som administrator.
 2. Når du har åbnet Kommandoprompt ved hjælp af en af ​​de to måder ovenfor skal du indtaste følgende kommandoer. Sørg for at trykke på Gå ind på dit tastatur efter hver enkelt for at udføre dem, og sørg for ikke at skrive en skrivefejl.

dism.exe / online / oprydningsbillede / scanhealth

dism.exe / online / oprydningsbillede / gendan sundhed

 1. Enten indtastes Afslut og tryk på Gå ind, eller luk blot kommandopromptvinduet.
 2. Prøv at køre Windows Update igen. Opdateringerne skal fungere perfekt nu.

Metode 3: Brug Registreringseditor

Registreringseditoren er et meget kraftfuldt værktøj, så længe du ved hvad du laver. Det anbefales, at du sikkerhedskopierer det, før du ændrer noget, da det kan forårsage problemer, og du vil have en sikker løsning. Når du har åbnet den (se trin 1 nedenfor), skal du bare klikke Fil i øverste venstre hjørne, og vælg Eksport. Indstil dine indstillinger, og gem en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen.

 1. Tryk på Windows tast på tastaturet, og indtast regedit Åbn resultatet, og du skal være inde i Registreringseditor.

 2. Udvide HKLM, derefter Software, politikker, Microsoft, Windows og endelig Windows opdatering.
 3. Slet Windows Update. Du har allerede sikkerhedskopieret det, så hvis det ikke virker, kan du importere det igen.
 4. Luk registreringseditoren, tryk samtidigt Windows og R tast, og indtast msc i vinduet Kør. Trykke Gå ind på dit tastatur for at åbne vinduet Tjenester.
 5. Når du er inde, find Windows opdatering og Baggrund Intelligent overførselstjeneste. Gør det samme for dem begge: Højreklik, vælg Hold op fra menuen, og når begge tjenester er stoppet, så Højreklik og vælg Start for begge, at genstarte tjenesterne effektivt.
 6. Luk vinduet Tjenester og prøv at opdatere igen - det skal fungere fint.

Selvom Windows 10 har været ude i et stykke tid nu, og der har været adskillige opdateringer og opgraderinger til brugerne, er det ingen hemmelighed, at det stadig har en hel del bugs og quirks her og der, især med opdateringerne. Men hvis du får denne specifikke fejl, vil en af ​​ovenstående metoder utvivlsomt hjælpe dig, så vær ikke bange for at prøve dem.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found