Adventure Capitalist Guide 2017

Adventure Capitalist er et gratis spil tilgængeligt på Steam. Det betragtes som et inaktivt spil i teorien, dvs. det spiller sig selv. Den er tilgængelig på forskellige platforme, herunder Linux, OS X og Adobe Flash. Det giver spillerne mulighed for at investere penge i visse investeringer til indtægter fra en limonadestand. Jo højere indtægter spilleren genererer, jo højere er kontanterne. En spiller, der har nulstillet sin status, modtager en engelbonus. Det øger alle indtægter fra produkterne til den næste hele tidslinje.

Denne guide indeholder ofte stillede spørgsmål fra forskellige faser i spillet og hjælper dig med at træffe bedre beslutninger for at komme hurtigere frem.

Tidligt spil (op til 300 for alle virksomheder)

Hvornår skal du først nulstille dine fremskridt?

Man skal generelt nulstille hans fremskridt på hans første 50-100 engle. Alt ud over 100-mærket tager lang tid, da dette er en tidlig del af spillet.

Hvornår skal du udføre din anden nulstilling?

Det er ideelt at vente, indtil du fordobler mængden af ​​engle fra den samlede mængde engle, som din konto i øjeblikket har. Så hvis du udførte din første nulstilling ved 70, skal du vente til 140 for at nulstille igen. Når du har 210 engle, ville du vente til 420 for at nulstille og fortsætte cyklussen sådan.

Hvornår skal jeg nulstille? Inden du går i seng eller om morgenen?

Du har altid brug for cirka 3-4 timer efter at du har nulstillet for at få din virksomhed tilbage på sporet, så du kan afk og spillet fortsætter med at generere indtægter. For at opsummere, hvis du ikke har den nødvendige tid, tilrådes det ikke at nulstille. Derfor afhænger nulstillingen af ​​din daglige tidsplan, og om du kan indsætte de nødvendige timer. Nogle kan have denne tid om natten eller andre om morgenen.

Hvad er den bedste forretning, jeg kan investere i?

Der er flere virksomheder, du kan investere i, som giver høje overskud; olieselskabet genererer dog den højeste udbetaling pr. sekund i denne fase. Ja, det tager længere tid sammenlignet med andre virksomheder, men når det er etableret, giver det dig mulighed for at tjene engle meget hurtigere.

Den bedste måde at tjene engle hurtigere på?

Der findes en række metoder til at øge din produktion af engle. Vi testede dem alle og gennem test og fejl fandt denne at være meget effektiv.

Kort sagt er du nødt til at få alle dine virksomheder til et bestemt niveau, inden du går videre til de andre. For eksempel går du frem fra 25 til 50, derefter 50 til 100, 100 til 200 og så videre.

Du starter med din oprindelige forretning, dvs. limonade, og tager den til 25. Gå derefter videre til avisen og tag den til 25, gør derefter det samme til bilvask og så videre. Inden en virksomhed bliver 25, er det dog vigtigt, at virksomhederne x3 udbetaler først. Derfor, efter at du har opgraderet din limonade til 25, skal du købe avisens x3-udbetalinger, før du køber din allerførste avis. Tag nu din avis til 25, og på dette tidspunkt ville du have nok kontanter til at gå videre til bilvask. Gentag denne proces, indtil du har nok investeringer til at investere i olieselskabet.

Efter nulstilling kan du begynde at følge den modsatte startmetode, dvs. du starter fra den anden side af stigen. Du køber 1 af hver virksomhed og gemmer din investering for olieselskabet. Få olieselskabet til 25, mens de andre virksomheder stadig er på 1 (glem aldrig x3-udbetalingsreglen). Denne metode kan virke kedelig og langsom i starten, men efter et stykke tid tjener den dig mere kontanter.

Når du har samlet 100 engle, anbefales det stærkt at købe olieselskabschefen, så olieselskaberne koster 10% mindre.

Når du har opgraderet dit olieselskab til 25, skal du få det til 50. Husk at købe udbetalingen x3 inden du investerer de resterende 25. Når du har fået det til 50, skal du gå ned ad stigen til film, hockey osv. hele vejen til limonader. Igen gentager jeg, husk altid at købe hver virksomhed x3-udbetaling, før du investerer.

Når du har fået alle dine virksomheder til 50, starter du processen forfra, så du kan få dem alle til 100. For at opsummere starter du med olieselskabet igen, og efter at du er gået som før, vil du arbejde ned stigen.

Gentag processen, indtil du har hele din virksomhed til 200.

Efter dette bliver spillet meget forældet, og du har ventet lange perioder på at fordoble dine engle for at udføre den næste nulstilling så hurtigt som muligt. Når du når 200 milepælen, skulle du have samlet ca. 1500-5000 engle. Hvis du har nok kontanter på dette tidspunkt, skal du købe Holy Moola Upgrade for at få en ekstra på 1% engle ved nulstilling.

Tidligt / midt spil (post 200)

Hvad er ændringerne involveret i Early / Mid-spillet?

Hvis vi begynder at lede efter ændringer, finder vi kun nogle få. Nu vil du stole på, at olieselskabet tjener mest penge pr. Sekund. De mindre virksomheder vil være dyrere end de større som f.eks. Olieselskabet og banken. Hovedkonceptet, du skal huske nu, er at hver dollar, du tjener, begynder at have noget at gøre; så der er ikke plads til prøving og fejl.

Kan jeg stadig få alle virksomheder til det samme niveau, som jeg gjorde tidligt spil?

Nej, det fungerer ikke længere. Som jeg nævnte før, vil de mindre virksomheder være dyrere end større virksomheder nu, og det vil være meget uklogt at begynde at investere i hver af dem for at få dem til samme niveau. Kort sagt, hvis du begynder at investere i alle virksomhederne med det mål at nå det samme niveau, vil du bemærke, at den kontante investering, der investeres i 100 aviser, ville have været brugt bedre i 100 olieselskaber.

Hvis jeg ikke kan få alle virksomheder til samme niveau, hvad skal jeg så gøre nu?

Der er ingen specifik måde at gå videre efter tidligt spil som før. Nu er du nødt til at lægge din tidligere erfaring, lave matematik og finde ud af, hvad din virksomhed virkelig har brug for, og hvad der ville være mere gavnligt. Du bliver nødt til at bruge engle for at komme forbi dette punkt i spillet. Se på dette eksempel for en klarere idé.

501 Limonader, 200 Pizza, 200 Bilvask, 200 Donuts, 200 Hockey, 200 Rejer, 100 Film, 300 Olieselskaber, 200 Banker.

Som du kan se, har vi ikke til formål at investere penge for at få alle virksomhederne til 300, fordi det på dette stadium af spillet er alt for dyrt at gøre det. Kort sagt skal du investere i større virksomheder og mindre til de mindre. Limonader er en undtagelse, fordi de er billige gennem hele spillet, så du kan investere de ekstra kontanter, der ligger rundt.

Er de tip, jeg lærte fra det tidlige spil, stadig gyldige til kontante opgraderinger?

I nogle tilfælde ja. Men når du går videre til midt i spillet, vil du bemærke, at det bliver sværere at få olieselskaber. Du bliver nødt til at bruge din egen vurdering for at afgøre, hvad den mest levedygtige løsning er. Nedenfor er et eksempel, som vi stødte på i spillet.

En opgradering til olieselskabet koster $ 800 sekskillioner; på den anden side kan du købe 100 flere olieselskaber til $ 160 sekskillioner. I dette tilfælde er det mere levedygtigt at købe yderligere virksomheder, da det sparer meget tid og investering at spare op til opgraderingen.

Er der noget nyt, jeg skal gøre på dette stadium af spillet?

Du skal begynde at ofre engle for at komme hurtigere over forhindringer. Brug dog aldrig mere end 25% af dine samlede engle til dette formål. Brug englemanagere og opgrader dine engle, når det er muligt.

Slutspil

Hvad er de vigtigste ændringer, jeg vil opleve sent spil?

Rejer forretningen kommer ud på toppen med Donuts kommer op på andenpladsen. Limonader falder til mellemrangene, mens olieselskaberne er den 3. værste forretning at investere i.

En anden ting at bemærke er, at alle virksomheder kun kan nå den næste niveauopgradering ved hver 250 i stedet for 100 tidligere. Kun 4 virksomheder (pizza, avis, bilvask og donuts) har stadig deres opgraderinger på 100, så udnyt disse ændringer og invester i dem.

Meget sent spil

Hvad mener du med "meget" sent spil?

Dette er den del af spillet, når alle dine virksomheder er stærkt opgraderet, og du næsten har købt dem alle. I dette trin bliver alt længere, fordi hvert pengetrin kun har 4 tilgængelige opgraderinger (1, 250, 750 gentager derefter for hvert pengetrin efter).

Hvad er de vigtigste ændringer i dette stadium?

Ikke meget har ændret sig undtagen placeringen af ​​virksomheder. Donut fører nu markedet med bilvask på andenpladsen. Banken er tredje og Newspaper følger på fjerde.

Enhver specifik ændring at huske på i løbet af dette trin?

Ja, det er nu en meget hård og lang proces at fordoble dine engle. Nogle gange er det mere levedygtigt at nulstille dine engle, når du når dit nuværende engelmærke. I denne fase er det umuligt at sidde og vente på, at dine engle fordobles.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found