Nvidia udsender en undskyldning for backlisting hardware unboxed som deres korrekturlæser

Hjem/Nyheder/Tech/ Nvidia udsender en undskyldning for backlisting hardware unboxed som deres korrekturlæser

Nvidia udsender en undskyldning for backlisting hardware unboxed som deres korrekturlæser

Af Mohsin Naeem 1 uge siden 1 minut læst

I sidste uge udsendte Nvidia en e-mail til Hardware Unboxed, der forklarede, at grafikkortproducenten ikke fra nu af ville sende korrektureksperter til korrekturlæseren. Det faktum, at en virksomhed informerede en korrekturlæser om, at virksomheden ikke vil sende sine produkter til anmeldelser, var ikke forkert. Nvidia nævnte en bestemt årsag til ikke at sende produktet, og årsagen var årsagen til de voldsomme rundt på Internettet, især Twitter. Nvidia ønskede at understrege, at Hardware Unboxed ikke nævnte Ray Tracing eller DLSS-ydeevne i deres anmeldelser, som nu er et af kernetilbudene i Nvidia GeForce-lineup.

Linus fra Linus Tech-tip bragte også spørgsmålet frem på sin podcast Wan-showet, der beskriver hans bekymringer med hensyn til problemet. Det startede en helt ny diskussion af virksomheder, der forstyrrer gennemgangsprocessen af ​​deres produkter.

Nu har Nvidia nået ud til Hardware Unboxed og undskyldt den tidligere e-mail. Virksomheden trak også sin beslutning om at forbyde hardware unboxed tilbage fra at modtage gennemgangseksempler af grundlæggerens udgave af grafikkort. Ikke kun at Nvidia nåede ud til den tekniske YouTuber igen efter et par timer, der bekræftede undskyldningen og bad dem om at dele e-mailen med deres fanbase.

STORE NYHEDER

Jeg har lige modtaget en e-mail fra Nvidia, der undskylder den forrige e-mail, og de har nu gået alt tilbage.

Denne ting har været en rutsjebane i løbet af de sidste par dage. Jeg vil gerne takke alle, der støttede os, naturligvis en stor tak til @linusgsebastian

- Hardware unboxed (@HardwareUnboxed) 12. december 2020

Det var et kæmpe skridt, især fra Nvidia, da virksomheden ikke kun anerkendte sine fejl, men også sørgede for, at deres undskyldning også når ud til deres kunder. Endelig er det ikke sikkert, hvorfor Nvidia i første omgang sendte hardware unboxed.

Mærker nvidia

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found