Sådan SYSPREP Windows 7

Vi begynder med de nødvendige filer. Når du går igennem artiklen, vil det være mere klart. De nødvendige filer for at fuldføre processen:

Windows Automatiseret Installationssæt

Dette installeres på en computer, der ikke bruges til billeddannelse for at oprette en unattend.xml-fil til sysprep og image.wim-filen, der findes på Windows 7 installationsdisken. Download WAIK

Download Mysysprep2

Installer nu Windows 7 på en computer, og brug domænekontoen. Denne domænekonto skal have lokale administratorrettigheder og føjes til administratorgruppen. Det må ikke have nogen scripts / politikker skubbet til det. I denne vejledning bruger vi domænekontoen,imageprepnår vi installerer softwaren fra DFS Share. Dette muliggør reparation af programmerne, hvis det er nødvendigt, ved at finde installationsfilerne. Du kan også bruge en lokal konto, hvis du ønsker det. Jeg ville installere alle de krævede programmer, konfigurere indstillinger, starte menu, oprette lokale brugerkonti og konfigurere profilen. Denne profil bliver senere vores standardprofil på computeren i billedet.

Når den er klar, skal du opretteunattend.xmlbesvarelsesfil ved hjælp af Windows System Image Manager (Windows SIM). Installer WAIK på en anden computer - når den er færdig med installationen, skal du køre Windows SIM fra startmenuen.

  1. Indsæt nu det medie, du brugte til at installere W7 på billedcomputeren.
  2. Kør Windows SIM fra Start-menuen ved at vælge Værktøjer -> Opret katalog.
  3. Du bliver bedt om at "install.wim", der findes på dine medier.
  4. Gennemse denne fil i kildekataloget på dit W7-medie - når kataloget er færdigt, er du klar til at konfigurere din svarfil.
  5. En prøveunattend.xmlfilen er vedhæftet til din reference. Åbn denne fil, og se på de konfigurerede indstillinger.
  6. Download unattend.xml

Nu har vi brug for sysprep for at bede os om et computernavn, før det føjes til domænet. Det problem, jeg fandt med unattend.xml fil og sysprep var, at hvis computernavnet ikke er angivet i filen, tilføjer det computeren med et tilfældigt navn til domænet. Hvis du fjerner fra svarfilen beder den dig om et navn, når svarfilen behandles, men inden da er det for sent. Computeren har allerede føjet til domænet ved hjælp af det tilfældige navn, og hvis du navngiver systemet efter dette, vil det medføre flere problemer, som normalt stoler på relatonship-fejl. Arbejdet her omkring dette var at bruge et ændret versionnavn mysysprep.exe i stedet for Windows sysprep.exe-fil. Mysysprep2 giver dig mulighed for at navngive computeren og føje den til domænet, efter at filen unattend.xml er blevet behandlet. Mysysprep skal placeres i C: \ Windows \ System32 \ Sysprep sammen med sysprep.exe. Fjern eller omdøb ikke filen sysprep.exe.

I den vedhæftede unattend.xml-fil vil du se

% Indtast venligst et computernavn (0,15)%

% Vælg et domæne for at deltage i {dit.domæne.com}%

Dette er de specifikke poster, når mysysprep2 bruges. Du kan få fejl i SIM, men disse bør ignoreres. Det (0,15) vil afkorte computerens navn, hvis den er længere end 15 tegn.

rigtigt

Dette fortæller sysprep at kopiere den konfigurerede profil til standardprofilen

OU skal specificeres for at tilføje computere, ellers tilføjer det dem til domænet.

OU = Test, DC = Dit, DC = Domæne, DC = Her

Med filen unattend.xml skal du oprette en lokal brugerkonto under sysprep-processen, når du installerer Windows 7 ved hjælp af diskene, bliver du bedt om at oprette en lokal brugerkonto. Denne proces vil stadig forekomme med attend.xml og sysprep. Så du skal have den lokale bruger i svarfilen, i vores svarfil opretter vi en bruger med navnetTempUser.Denne bruger bliver slettet, når den bærbare computer først starter op til Windows Logon Screen. Formålet med dette er at skjule prompten om at oprette en lokal bruger, efter at sysprep kører.

Et trick hersom erfor at bladre til C: \ Windows \ Steup-biblioteket og oprette en ny mappe kaldet scripts.Inde i scripts dir skal du oprette en fil, der hedderSetupComplete.cmd,kommandoer, du placerer i SetupComplete.cmdkører før Windows-loginskærmen, og her er hvor TempUser slettes.

For at slette brugeren skal du oprette følgende kommando i SetupComplete.cmd

Slet midlertidig bruger

netbruger TempUser / slet

For at aktivere brug af administratorkontoen:

netbruger Administrator / aktiv: ja

Dette skal gøres, fordi sysprep deaktiverer administratorkontiene.

Slet fil unattend.xml

del C: \ Windows \ System32 \ Sysprep \ unattend.xml

At være på den sikrere side med adgangskoder, selvom de er krypterede

Du skal tilpasse din svarfil afhængigt af dine krav. Så efter at have afsluttet unattend.xml-filen, skal du kopiere den til C: \ windows \ system32 \ sysprep -> dette skulle få dig i gang med at køre sysprep på comp.

Fra en konfigureret profil skal du åbne kommandoprompten og køre følgende kommando for at starte sysprep-processen.

mysysprep.exe \ generalisere \ oobe \ nedlukning \ uovervåget: unattend.xml

Computeren lukker ned, når sysprep er afsluttet.

Du kan nu tage billedet af harddisken, afhængigt af dine valgte metoder, men vi bruger Ghost, da det tager billedet af hele drevet. ImageX fungerede ikke for mig, for med ImageX kan du ikke tage et diskbillede og skal gøre hver partition individuelt, og det samme er at anvende billede, hvor som, Ghost giver dig mulighed for at have det komplette billede. Når billedet anvendes, genstartes det på computeren, og du vil bede om et comp-navn, derefter dom-name, som automatisk vises som angivet i

% Vælg et domæne for at deltage i {dit.domæne.com}%

Flere domæner kan tilføjes for at producere en rullemenu

% Vælg et domæne for at deltage i {domain1; domain2; domain3}%

Når installationsprocessen er afsluttet, og pc'en startes op til Windows-loginskærmen, skal du være i stand til at logge på ved hjælp af din domænekonto, hvis alt gik godt.

Yderligere tip / vejledninger

For at sikre, at hardware forbliver, efter at have kørt sysprep

rigtigt

True = PnP-enheder forbliver installeret på dest-comp. Enheder behøver ikke installeres under det specialiserede konfigurationspas. Dette skal føjes til generaliseringskortet: x86_Microsoft-Windows-PnpSysprep

Oprettelse af en brugerdefineret strømplan

Du kan oprette en brugerdefineret strømplan og angive den i unattend.xml. Du opretter og navngiver den brugerdefinerede strømplan, dette vil være i Kontrolpanel -> Strømindstillinger. Når det er gjort, skal du hente GUID for din plan for at finde GUID, åbne kommandoprompt og kørePowerCfg -Listeog se efter guiden. Føj dette til filen unattend.xml, og det vil være standard-PP. Dette skal føjes til specialkortet: x86_Microsoft-Windows-powercpl__neutral

Deaktiver meddelelse om "Set Backup" fra Action Center

Du kan deaktivere ActionCenter-meddelelser via gruppepolitikken eller køre følgende registreringsdatabase i en konfigureret profil

Windows Registry Editor version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ WindowsBackup] “DisableMonitoring” = dword: 00000001

Frigør genveje og tilføj brugerdefinerede genveje

Download scriptet -> ConfigTaskbar.vbs

Kopier scriptet, og indsæt det i C: \ windows \ system32 \ sysprep \ custom - Ring til dette script via batchfil ved at placere det i den konfigurerede profils startmappe, som er standardprofilen. Når den kører, slettes batchfilen - den er kun nødvendig for første gang.

Problemer med netværksplacering

Du har angivet en netværksplacering i filen unattend.xml, men du bliver stadig bedt om, når du først logger på. For at løse dette skal du installere hotfixet: //support.microsoft.com/kb/2028749

Internet Explorer nulstillet

Føj dine IE-indstillinger til din unattend.xml-fil under specialpaset:

x86_Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer__neutral_31bf3856ad364e35_nonSxS