Sådan slettes / afmeldes / skjules en Google Kalender?

Flere Google Kalender-brugere spørger, hvordan de skal slette deres kalendere. Brugere kan nemt oprette en kalender ved blot at klikke på kalenderknappen, men de er ikke sikre på, hvordan de skal slette kalenderen. Nogle kalendere er til et bestemt tidspunkt eller et bestemt arbejde, når en bruger er færdig, vil en bruger gerne slette kalenderen fra sin Google Kalender. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du sletter, skjuler og afmelder en kalender.

Hvad er Google Kalender?

Google Kalender er en planlægningskalender ligesom en normal kalender, og den er udviklet af Google. Brugere kan oprette og redigere begivenheder ved hjælp af denne kalender. Denne digitale kalender kan bruges til at dele begivenheder og påmindelser med andre brugere såsom kolleger, venner og familie. Den har nogle standardkalendere til fødselsdage, din kontokalender og helligdage i dit land, som du ikke kan slette. Men hvis du oprettede en kalender i Google Kalender, er der flere metoder, hvor du kan slette eller skjule kalendere.

Hvordan slettes Google Kalender midlertidigt fra listen?

Dette er en metode til midlertidigt at fjerne en af ​​kalenderne fra listen. Fjernelse af dette viser ikke alle de gemte begivenheder i din hovedkalendervisning. Du kan gøre dette ved at følge nedenstående trin:

  1. Åben din Google Kalender side i din browser.
  2. Du kan holde markøren over navnet på kalenderen og klikke på menuikon. Derefter kan du vælge Skjul fra listenmulighed.

    Bemærk: Dette skjuler kalenderen fra listen, og du kan ikke se den igen, medmindre du viser den fra indstillingerne.

  3. For at få det tilbage på listen skal du klikke på ikonet for indstillinger og vælg Indstillinger fra listen.
  4. Klik på øje ikon foran din kalender, og den vil igen være tilgængelig på listen.

Sådan slettes / afmeldes Google Kalender permanent?

Du kan slette de kalendere, du har oprettet i Google Kalender. Sletning af kalenderen sletter alle begivenhederne for både dig og den bruger, du delte med. Du kan også afmelde den kalender eller andres kalender, som du kan se. Hvis du abonnerer på en kalender, fjernes kun kalenderen og dens begivenheder kun for dig.

  1. Åben din Google Kalender side i din browser.
  2. Klik på Ikonet Indstillinger øverst til højre og vælg Indstillinger for at åbne indstillingerne for Google Kalender.
  3. Klik på kalender som du vil slette fra din liste og vælge Fjern kalender.
  4. Siden ruller ned til bunden, og du finder to muligheder for sletter og afmelding. Klik på Slet knap.

    Bemærk: Sletning sletter kalenderen fuldstændigt for både dig og andre, som du deler med, og afmelding fjerner bare kalenderen for dig og ikke andre.

Hvordan skjules / skjules kalenderen i Google Kalender?

Nogle gange vil du bare skjule en kalender i et bestemt tidspunkt. Når du åbner Google Kalender, markeres alle kalendere, og hver begivenhed, tidsplan, der er tilgængelig i disse kalendere, vises på kalendersiden. Du kan nemt skjule kalenderen ved at følge nedenstående trin:

  1. Åben din Google Kalender side i din browser.
  2. I venstre panel finder du listen over dine kalendere. Klik bare på den, du vil skjule fra hovedkalenderen.

    Bemærk: Dette skjuler kalenderen midlertidigt.

  3. Du kan fjerne det ved blot at klikke på det igen.