Hvordan fungerer Googles fane 'Jeg føler mig heldig'?

Hjem/Lære/ Hvordan fungerer Googles fane 'Jeg føler mig heldig'?

Hvordan fungerer Googles fane 'Jeg føler mig heldig'?

Af Habiba Rehman 22. november 2018 3 minutter læst

Når du søger på Google, har du muligvis bemærket en fane lige under søgerummet, når du åbner Google.com kaldet 'Jeg føler mig heldig'. Først er du muligvis ikke sikker på at bruge denne fane til din søgning, når du ikke er sikker på, hvad det præcist er, du leder efter. Men i virkeligheden kan denne jeg føler mig heldig-knap faktisk være til stor hjælp for dig.

Jeg føler mig heldig-fanen på Googles startside kan være til stor hjælp til tider ved søgning på Google

Når du åbner Googles webside, finder du en søgefane lige midt på siden. Det er her, du skriver, hvad du leder efter. Uanset om det er et ord, en sætning eller stort set alt, kan du skrive det i denne søgefelt, og Google finder dig relaterede søgeresultater.

Ved hjælp af fanen "Jeg føler mig heldig" på Google springer du over de søgeresultater, der er relevante for din søgning, og åbner simpelthen den første, mest relevante og mest rangerede side til din søgning. Sig, for eksempel, jeg leder efter en tutorial til Photoshop. Og jeg skriver dette i søgefanen.

I stedet for at klikke på Enter-tasten, hvilket normalt er tilfældet, når du søger på Google, vil jeg klikke på fanen 'Jeg føler mig heldig'.

I det øjeblik jeg klikkede på fanen 'Jeg føler mig heldig', åbnede Google i stedet for at vise de relevante søgeresultater den første højt rangerede side til min søgning, og her har jeg en tutorial til Photoshop.

Dette er næsten som at prøve lykken for at finde noget, der vil være præcis det, du havde ledt efter. Og nogle gange kan det lige så godt fungere nøjagtigt, hvordan du vil have det til at fungere.

Sammenligning af søgningen "Jeg føler mig heldig" med den normale Google-søgning

Når du normalt søger på Google, skal du indtaste søgefanen som nævnt ovenfor og trykke på enter. Det bringer dig til de forskellige resultatrelaterede eller tæt relevante resultater af websider, som du finder nyttige. Jeg gjorde det samme til en photoshop-tutorial, og det er det, som Google omdirigerede mig til.

Nu kan jeg gennemgå alle de resultater, som Google har givet mig, og finde noget efter at have besøgt alle siderne individuelt.

På den anden side åbnes den nærmeste og den højest rangerede webside automatisk for at klikke på fanen "Jeg føler mig heldig". Denne mulighed åbner kun en enkelt webside for dig. Dette betyder, at hvis denne webside ikke er, hvad du ledte efter, eller hvis den ikke var virkelig nyttig, bliver du nødt til at gå tilbage til startsiden for Google og gøre det igen. Du skriver forskellige ord for at finde noget præcist.

Selvom det måske fungerer meget nøjagtigt for nogle søgninger, er det måske ikke så effektivt for andre. Uanset hvad finder du noget på Google, da det er den bedste søgemaskine med de mest nyttige ressourcer til nogen.

Vidste du?

Du åbnede Googles-søgemaskinen og glemte, hvad du kom her til, og vil bruge din tid på websiden, indtil du husker, hvad det er, du ønskede at søge efter. Og for at tilbringe din tid produktivt klikker du på 'Jeg føler mig heldigFanen. Dette kan være en af ​​de bedste måder at bruge din tid på. Det viser dig, hvordan Google ser ud i forskellige lande på forskellige vigtige dage som uafhængighed eller offentligt fejrede dage for hvert land, det viser dig forskellige interessante ting, som du kan læse, og der er så meget mere på denne side, at du kan udforske for at bruge lidt tid.

Det er ret sejt, ikke? Bliv ved at rulle ned på denne side, og du vil sandsynligvis nyde at tilbringe tid her. Du ved aldrig, dette kan blive din foretrukne tid til at se de forskellige grafiske Google-design for lande over hele verden. Du finder ud af, hvordan Googles hjemmeside ser ud ikke kun for det aktuelle år, men også for de foregående år.