Sådan løses "den valgte opgave findes ikke længere" på Windows 10

Det Opgaveplanlægning er et snap-in, der kører gennem MMC (Microsoft Management Console), som giver dig mulighed for automatisk at udføre rutinemæssige opgaver på en valgt computer. Når du opretter en opgave på opgaveplanlæggeren, genererer den en fil, der oprettes under dit OS-drev (normalt C: \) C: \ Windows \ System32 \ Tasks - og den genererer også en registreringsdatabase under følgende registreringsdatabase-adresse HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Schedule \ TaskCache \ Tasks \. Hvis opgaven er under en mappe, opretter den også en registreringsdatabase under HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Schedule \ TaskCache \ Tree \

I øjeblikket, hvor Task Scheduler MMC åbnes, synkroniserer Windows registreringsdatabasen med de filer, der er placeret under mappen Opgaver, og hvis den ikke kan matche en, så vises fejlmeddelelsen "Den valgte opgave {} findes ikke længere. Klik på opdater for at se de aktuelle opgaver ” vises.

For at løse dette problem skal vi enten slette alle opgaverne eller finde den korrupte og slette den.

Den nemmeste måde ville være at oprette en ny konto, da den sletter alle opgaver.

Metode 1: Oprettelse af en ny brugerkonto

Gå tilHandlingscenter og klikAlle indstillinger og gå tilKonti

Gå tilFamilie og andre brugere, klikFøj en anden til denne pc.

Hvis du ønsker at have en Microsoft-konto knyttet til din e-mail, skal du indtaste din e-mail. Hvis du ønsker at have en lokal konto:

Klik på Jeg har ikke denne person til at logge ind.

Vælg Tilføj en bruger uden en Microsoft-konto og indtast dine oplysninger.

Men hvis du har flere opgaver, og du gerne vil undgå at miste dem, skal du muligvis bestemme, hvilken opgave der forårsager konflikten. For at gøre dette skal du sammenligne både registreringsdatabasen og opgavemappen.

Metode 2: Find den korrupte opgave i task scheduler, og slet den fra opgavens filmappe

Åbn Task Scheduler, og klik på OK, når du bliver bedt om fejlen. Det kan virke som om du modtager den samme fejl igen og igen, men det skyldes virkelig antallet af opgaver, der er brudt. Noter antallet af gange, du bliver bedt om medden valgte opgave "{0}" -fejl. Dette er antallet af opgavefiler, der ikke er synkroniseret med registreringsdatabasen.

Start med den første mappe under Windows-opgaver (Task Scheduler (Local) \ Task Scheduler Library \ Microsoft \ Windows), og vælg hver mappe efter hinanden, indtil du modtagerden valgte opgave "{0}" -fejl. Denne mappe indeholder filer, der ikke er synkroniseret med opgaveplanlæggeren.

Åbn Windows Stifinder, og naviger til mappen med opgaver (% systemroot% \ system32 \ Tasks \ Microsoft \ Windows) og find den mappe, der svarer til den mappe, hvor du modtog fejlen.

For nogle opgaver vil du være i stand til at bestemme, hvilke filer der skal slettes ved at sammenligne listen i Opgaveplanlægning med listen over filer i Stifinder. Nogle opgaver vil kun have en enkelt fil i explorer, eller i et tilfælde havde jeg 2, og den første manglede. Når Task Scheduler støder på denne fejl, viser den ikke længere opgaver, så det gør jobbet med at få de to synkroniseret lidt vanskeligere. Når du har bestemt, hvilke filer der findes i filmappen, men ikke findes i mappen Task Scheduler, skal du slette disse filer.

VIGTIG - Luk og genåbn opgaveplanlægning. Når fejlen er stødt, viser Task Scheduler ikke længere opgaverne, så du skal lukke den og genstarte for at fortsætte din synkroniseringsindsats.

Fortsæt med at vælge mapper i Task Scheduler under Windows-opgaver, indtil du støder på fejlen igen, og gentag processen med at bestemme, hvilken fil der findes på filsystemet, men ikke i Task Scheduler.

Bemærk, det er muligt, at dette problem kan få MMC til ikke at kunne indlæse snap-in'en Task Scheduler, der viser følgende fejl: MMC har registreret en fejl i et snap-in og vil aflaste den. På dette tidspunkt kan du ikke gennem Task Scheduler bestemme navnet på den opgave, der forårsager problemet, og du bliver nødt til at finde den manuelt.

Metode 3: Sammenlign opgaver fra registreringsdatabasen og explorer, og slet dem, der ikke matcher

Åben C: \ Windows \ System32 \ Tasks

Hold Windows-nøgle og tryk på R, og skriv ned regedit, eller du kan også skrive ned regedit i startmenuen.

Find mappen HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Schedule \ TaskCache \

Kopier navnet på opgaven fra Explorer og søg derefter efter navnet under \ TaskCache \ Task og \ TaskCache \ Tree mappen i registreringsdatabasen.

Slet enhver opgave fra explorer-mappen, der ikke vises i registreringsdatabasen, der er nævnt ovenfor.

Når du er i stand til manuelt at slette enhver manglende nøgle og matche alle opgaver, skal du genstarte din computer.