Fix: Nødvendigt privilegium er ikke indeholdt af klienten (på eksekverbare filer)

Det "Nødvendigt privilegium er ikke indeholdt af klienten”-Fejl opstår, når brugere åbner bestemte installationseksekverbare filer i Windows 8 og Windows 10. Denne variation af problemet er begrænset til installationseksekverbare filer og andre installationspakker. Problemet skyldes sandsynligvis en ekstern antiviruspakke, der ikke stoler på det respektive installationsprogram.

Bemærk: Dette særlige problem er en anden begivenhed end0x800700522 fejl. Hvis du ser "Nødvendigt privilegium er ikke indeholdt af klienten”Fejl ved oprettelse / redigering / sletning af en fil inde i dit C-drev (rodmapper), spring metoderne i dette indlæg over og følg vores dybdegående artikel om håndtering af 0x800700522 fejl (et påkrævet privilegium tilbageholdes ikke af klienten).

Hvis du støder på problemet, mens du prøver at installere et bestemt program fra en eksekverbar, skal du foretage fejlfinding med nedenstående potentielle rettelser. Følg de to metoder i rækkefølge, og se om de formår at løse dit problem.

Metode 1: Instruere dit Antivirus til at "stole på" installationsprogrammet

Det meste af tidenNødvendigt privilegium er ikke indeholdt af klienten”Fejl (på EXE'er) er forårsaget af en ekstern antivirusløsning, der ikke stoler på den respektive udgiver.

Langt størstedelen af ​​antivirussuiter beskæftiger sig med applikationsinstallatører baseret på et bestemt tillidssystem. Hvis installationsprogrammet ikke har de relevante sikkerhedscertifikater, kan dine sikkerhedssuiter betragte applikationen som "ikke betroet" og bede Windows om at vise "Nødvendigt privilegium ejes ikke af klienten”Fejl, hver gang brugeren forsøger at køre installationsprogrammet.

Disse problemer kan afhjælpes med de fleste sikkerhedssuiter ved at signalere, at du stoler på det respektive installationsprogram. Hvis du har en ekstern sikkerhedssuite, skal du højreklikke på det installationsprogram, der viser “Nødvendigt privilegium ejes ikke af klienten”fejl, og indstil Tillidsniveau til Pålidelig installatør eller Pålidelig ansøgningafhængigt af scenariet.

Bemærk: Afhængigt af den sikkerhedssuite, du bruger, kan de nøjagtige navne på disse muligheder være forskellige. Generelt skal du kigge efter dit antivirusikon efter at du højreklikker og kigge efter en mulighed svarende til “Tillidsniveau”Eller“Pålidelig kilde“.

Hvis din eksterne antiviruspakke ikke har en lignende mulighed som den ovenfor, skal du søge online på, hvordan du får adgang til Hvidliste, tilføj derefter den eksekverbare fil som en Trusted Installer / Trusted Application.

Metode 2: Fjernelse af tredjeparts Antivirus

Hvis du ikke kunne følge den første metode, eller din tredjeparts Antivirus ikke har en hvidlistefunktion, kan du afgøre, om sikkerhedspakken faktisk forårsager problemet ved at fjerne det fra dit system.

Bemærk: Deaktivering af den eksterne sikkerhedspakke midlertidigt løser ikke problemet, fordi tillidssystem sandsynligvis forbliver aktivt.

Åbn en Run-kommando (Windows-tast + R), skriv “appwiz.cpl”Og ramte Gå ind at åbne Tilføj eller fjern programmer.

Afinstaller derefter din tredjeparts sikkerhedssuite, genstart dit system og se om problemet er løst.

Hvis hvidliste af installationsprogrammet / fjernelse af tredjepartsantivirus ikke løste “Nødvendigt privilegium er ikke indeholdt af klienten”Fejl, problemet kan skyldes korruption af systemfiler. Hvis du stadig ikke har en løsning, skal du følge denne artikel (opret en ny brugerkonto) for at oprette en ny Windows-brugerkonto og se, om den løser dit problem. Hvis dette ikke giver resultater, skal du følge denne artikel (opstartsreparation) for at udføre en Opstartsreparation.