FIX: Kan ikke trække Windows på dobbeltskærme (Windows 10)

I dag bruger alle en computer bogstaveligt talt overalt. Mens du arbejder, spiller spil eller ser film. Da computerne bliver hurtigere hvert år og er i stand til at behandle flere oplysninger på samme tid, giver computerne brugerne mulighed for at arbejde på flere opgaver på samme tid. Nogle gange kan dette blive lidt overvældende, og du kan finde dig selv med næsten et dusin programmer, alle åbnet på samme tid.

Det er en masse information at sætte på en enkelt computerskærm, og derfor foretrækker mange brugere at arbejde med større og flere skærme. Imidlertid har mange brugere rapporteret, at de med dobbelt og flere skærme ikke er i stand til at trække applikationer, programmer eller vinduer til andre skærme.

I denne vejledning vil vi liste de to mest almindelige metoder til at løse dette problem. Du kan vælge den, der fungerer bedst for dig.

Metode 1: Deaktiver Snap

Windows understøtter flere computerskærme samtidigt og implementerer funktioner for at udnytte flere skærme bedst muligt. En af disse funktioner kaldes Snap og selvom det kan være en nyttig funktion for brugere med en skærm, kan det være irriterende for brugere med flere skærme. Snap, mens det bruges med en enkelt skærm, vil det hjælpe brugeren med at flytte rundt i åbnede vinduer og ændre størrelsen på dem, hvilket gør det lettere for brugerne at multitaske ved hjælp af en enkelt skærm.

Men når snap er aktiveret, når du griber et vindue og flytter det til enten venstre, højre eller øverste ramme, ændres vinduet automatisk til vinduet. Denne adfærd har vist sig at afbryde processen med at trække vinduer med flere skærme. Nu er der to arbejde rundt for at komme af dette.

Hvis du holder Snap aktiveret, kan du prøve at flytte vinduerne hurtigt og hurtigt til den anden skærm. Og hvis du ikke vil have snap, skal du bare deaktivere det. For at deaktivere Snap, Klik på Windows (Start) og vælgIndstillinger. Klik på på det første ikon, kaldet System. Naviger til Multitasking og deaktiver "Arranger vinduer automatisk ved at trække dem til siderne af skærmens hjørne".

Metode 2: Omarrangere skærme

Hvis du brugte to skærme før du opgraderede til Windows 10, normalt efter opgraderingen (driverens opdateres og geninstalleres). Dette resulterer undertiden i, at Windows glemmer skærmindstillinger og resulterer i "trækning af applikationsproblemer". For eksempel: Venstre skærmbillede ville gå til højre og højre til venstre.

For at løse dette problem skal du højreklikke på dit skrivebord og vælge Skærmindstillinger. Når du gør dette, vil du være i stand til at se og identificere, hvilke skærmvinduer der synes er nr. 1, og hvilke der er nr. 2. Når du ser det og identificerer, at det ikke er korrekt, skal du gå til Avancerede indstillinger og omarranger de to skærme korrekt. Hit ansøge for at gemme og derefter teste.