Fix: Windows 10 sidder fast i sikker tilstand

Safe Mode er en funktion, der er indbygget i alle iterationerne i Windows-operativsystemet, der nogensinde er oprettet indtil nu. Når en computer går i fejlsikret tilstand, afsluttes al ekstern netværksadgang, og alle tredjepartsapplikationer og programmer gøres ubrugelige, hvilket kun fjerner computeren til sin kernesoftware. Sikker tilstand er designet til at bruges til at foretage fejlfinding af en række forskellige problemer og til at afgøre, om et problem er forårsaget af det eller de netværk, en computer er tilsluttet eller et tredjepartsprogram, der er installeret på computeren.

Sikker tilstand er også tilgængelig på Windows 10, den nyeste version af Windows-operativsystemet. Et af de problemer, som et antal Windows 10-brugere efter sigende lider af, er, at deres computere sidder fast i fejlsikret tilstand og starter i fejlsikret tilstand hver eneste gang de genstartes. Ifølge rapporter kan brugere i sådanne tilfælde ikke starte deres computere ud af fejlsikret tilstand, uanset hvad de gør. En computer, der kører på Windows 10, kan sidde fast i fejlsikret tilstand af en række forskellige årsager, primært brugeren, der aktiverer muligheden "Gør alle opstartsændringer permanente", når den starter i fejlsikret tilstand fra msconfig eller en defekt Windows-systemopgradering fra en tidligere version af OS.

Før du begynder; afinstaller din antivirus / firewall midlertidigt, indtil problemet er løst. Når problemet er løst; du kan sætte det på igen.

Følgende er de trin, du skal gennemgå for at rette en Windows 10-computer, der sidder fast i fejlsikret tilstand:

Tryk på Windows-logo nøglen og R knappen på samme tid for at åbne en Løb

I Løb dialog, skriv msconfig.

Klik på Okay eller tryk på Gå ind

I tilfælde af at du bliver bedt om det UAC, Klik på Ja.

I System konfiguration dialog, der vises, skal du klikke på Støvle

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ved siden af Sikker opstart ved at klikke på den. Dette ændrer computerens standardstarttilstand til normal.

Aktivér Gør alle opstartsindstillinger permanente ved at klikke på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​det. Dette vil sikre, at computeren starter i normal tilstand hver eneste gang.

Klik på ansøge og klik derefter på Okay.

Klik på Ja i pop op.

Klik på Genstart i den næste popup.