Sådan løses dine problemer med opladning af iPhone 8/8 Plus og iPhone X

Mens du bruger dine iDevices i hverdagen, kommer millioner af små partikler ind i deres porte. Akkumulering af snavs og snavs i lynporten på din iPhone X forhindrer muligvis kontakten mellem kablet og opladningsporten. Dette gælder også for alle dine iDevices med en lynport. Hvis der ikke er nogen kontakt, oplades din enhed ikke. Det lyder simpelt, ikke? Nå, lad os gå videre til næste afsnit, hvor vi vil undersøge de ikke-opladende symptomer i detaljer.

Symptomerne på den ikke-opladende iPhone

For nogle iFolks betyder det ikke-opladende iPhone-scenarie at have enheder, der slet ikke oplades. Andre rapporterer, at deres enheder nogle gange oplade og nogle gange ikke. I nogle situationer er iDevices endda vis opladningssymbolet mens de virkelig oplader slet ikke. Brugere, der håndterer disse problemer, får gentagne gange en autentisk kabelbesked på deres enheder, når de tilslutter. Og hvis du stadig læser, er jeg ret sikker på, at du har oplevet nogle af problemerne ovenfra.

Forsøger at finde en løsning på opladningsproblemet, iFolks vrikker kablerne inde i lynporten for at få forbindelsen. Og det kan nogle gange hjælpe at placere iDevice og kablet i den specifikke vinkel. Disse og alle de lignende løsninger, som iPhone-brugere praktiserer, er dog kun midlertidige. De kan arbejde en eller to gange, men bestemt ikke hele tiden.

Derfor vil jeg forklare en permanent løsning det vil rette opladningsproblemerne som du har med dine iDevices på lang sigt.

Løsningerne til den ikke-opladende iPhone

Hvis du er som mig, og din iPhone 8 eller iPhone X ikke oplades korrekt, er du bestemt ikke i humør til at prøve mange tricks, før du smider tinget ud af vinduet. Derfor generer jeg dig ikke med generiske og ikke-nyttige "tip og tricks". Jeg vil præsentere dig løsninger det vil direkte påvirker kernen i dit problem.

Lynporten på din iDevice er ret lille. Hvis du ser det med det blotte øje, bemærker du ikke meget mere end en mørk åbning. Imidlertid, ting og støv som regel blokere vores opladningsport uden at vi engang er klar over det. Når mængden af ​​snavs inde i hullet stiger, bliver chancerne for problemer uden opladning meget større.

Derudover hverdagen eksponering til fugtighed årsag korrosion på den opladning af portkontakter. Dette er ikke noget, du kan forhindre i at ske under regelmæssig brug af din iDevice. Al luft indeholder fugt. Over tid skaber fugtigheden dog et tyndt korrosionslag på metaloverflader. Det inkluderer kontakterne på din iOS-enheds lynport.

Men det bedste i hele denne historie er, at lynhavnen er smuk let til ren. Du skal bare udføre proceduren omhyggeligt og brug højre teknikker og værktøjer.

Sidste ting, du skal gøre, inden du rengør lynporten

Før du bliver ekspert på Lightning-Port-Cleaning, skal du kontrollere følgende ting om din opladertilstand.

 • Sørg for, at din opladningkabel er ikke knækket, flosset, eller endda tyggesigennem. Hvis det er tilfældet, skal du få et nyt kabel og se, om du stadig har problemet med ikke-opladning. Det bedste du kan gøre er at bruge en originalÆblelynkabel i stedet for nogle tredjepartsprodukter.
 • Hvis du oplader via din computer, -envægadapter og brug det i stedet. Kontroller, om din iPhone eller anden iOS-enhed oplades. Mange gange mangler USB-porte på Mac'er og pc'er den nødvendige strøm til at oplade vores enheder korrekt.
 • Prøve skiftendedetvægadapter for at se, om problemet er i din opladningsenhed. Du behøver ikke at købe en ny, bare lån en fra dine familiemedlemmer, naboer eller venner.

Hvis du har prøvet alle metoderne ovenfra, og du stadig oplever det samme problem uden opladning, skal du helt sikkert fortsætte med at læse. I den næste del af artiklen vil jeg forklare rengøringsproceduren, der løser dit problem.

Sådan rengøres din iPhones lynport

Uanset om du ejer en ældre iPhone-model eller et af dette års Apples flagskibe som iPhone 8 / 8Plus eller iPhone X, knytnæve og det mest åbenlyse, du skal gøre, er at turaf det slukkesFør vi udføre det rengøringbehandle.

Korrosionsfjernelsesproces

 • Prop og træk stikket ud lynkablet gentagne gange fra 5 til 10 gange. Det polerer korrosionen af.
 • Prøv at bruge en elektriskkontaktrenere. Det fjernes korrosion, smudsog olie fra kontakter.
  1. Spray med elektrisk kontaktrenser på en Q-tip.
  2. Indsæt det Q-tip forsigtigt ind i opladningsport.
  3. Spraykabelstik.
  4. Indsæt det rensede kabelprop ind i lynHavn og vrikke det rundt for at tørre enhedens port.

   Bemærk: LADE VÆRE MED spray ind i det iDevices lynport direkte. Stofferne i elektroniske kontaktrengøringsmidler kan skade de nærliggende dele af enheden.

  5. Vær sikker på at du ren alle kontakter på enheden såvel som på lynkabel.
  6. Sørg for, at alle kontakter på kablet og lynporten er fuldstændigtør inden brug. (Efterlad enheden i det mindste 1 minut inden du tænder den)

Fremgangsmåde til fjernelse af snavs, støv og snavs

 • Skrabe det indreareal af lynHavn med en ubrugt nylonbørstehårmakeupbørste, plast eller træ-tandstikkereller noget lignende. Dette fjerner de fleste af dine fede klumper af snavs, støv og fnug. De bedste resultater, du kan opnå, hvis du barberer en tandstikker af træ med en skarp klinge, så den er meget tynd.
 • Få en lommelygte og forstørrelseglas hvis tilgængelig og kontrolleredyb ind i åbning af Havn.
  1. Søg til enhver smudscaked ved bund og i hjørner.
  2. Hvis bunden og hjørnerne stadig er snavset, få en Papirklip eller enhver anden tynd og stærk genstand. Du kan bruge tandlægeflossers eller interdentalbørster, for eksempel.
  3. Forsigtigt skrabe det smuds og fjerne det fra Havn.
 • Sprøjt din opladningHavn med nogle komprimeretdåseluft.
 • Få en Q-tip, dip det i en gnidealkohol og ren det inde af Havn.
 • Placer en stykke af en skærmrengøringtørre, eller kirurgiskgaze over Havn og skub det ind med lynkabel. Tørretumbleren eller gasbindet fanger snavs og snavs, der tilstopper havnens inderside.

Glem ikke at forlade din telefon til en minut eller to, så porten kan tørre. Dåseluft og spritalkohol er designet til at fordampe i et par sekunder. At vente et ekstra minut vil dog ikke skade dig og kan forhindre mange ubehagelige scenarier.

Når din iDevice er helt tør, kan du tænde den. Tilslut nu dit lynkabel, og kontroller, om din enhed begynder at oplades.

Oplades din enhed stadig ikke?

Hvis du har udført rengøringstrinnene ovenfra, og din iDevice stadig ikke oplader, skal du igen kontrollere, at din vægadapter og lynkabelarbejdekorrekt. Du kan gøre det ved hjælp af en anden iDevice lånt fra dine familiemedlemmer eller venner. Hvis kablet og vægadapteren fungerer, kan du prøve at udføre en hårdtNulstil (tving genstart) til din iDevice.

Tryk og hold på kombinationen af ​​knapper, der passer til din iPhone-model. Hvis du vil vide, hvilken kombination der passer til din model, skal du klikke på følgende link og søge efter KraftGenstart sektion i artiklen //appuals.com/fix-iphones-dead-wont-turn-on/ Der kan du finde procedurer for kraftgenstart (hard reset) til alle iOS-enheder.

Hvis en af ​​ovenstående metoder ikke løste dit problem, skal du kontakte Apple Support. En anden mulighed er at overveje DYI-reparation ved selv at udskifte lynstikket.

Konklusion

At opdage, at dit helt nyeiPhone X elleriPhone 8 gør ikkearbejde som de burde, er virkelig frustrerende. I dagens verden er iDevices og andre gadgets så meget en del af os. Vi bruger dem overalt. De gør vores liv rigere, lettereog forhåbentlig bedre. Så at tilslutte og oplade vores enheder er anden natur. Vi tænker aldrig over det, undtagen når vi har nogle opladningsproblemer.

Hvis du finder ud af, at din iPad eller iPhone bare oplades ikkeeller viser en intermitterende opladningsadfærd, Brug tipene ovenfra, og du får din enhed tilbage på sporet.

Derudover skal du sørge for, at hvis du vil holde dine iDevices i en god generel stand ren dem fra tid til anden. Hent din rengøringværktøjer valg og giv din opladningsport hurtig vedligeholdelsebehandling. Dette er de trin, der forhindrer opladningsproblemet i fremtiden.

Hvis din iDevices brug lærte dig nogle andre tip og tricks til løsning af problemer med iPhone-opladning, er du velkommen til at dele dem med os. At dele erfaringer og viden er den ting, der skubber menneskeheden fremad.