LØST: Desværre er Google-partneropsætning stoppet

Modtager du fejlmeddelelsen, der lyder "Desværre er opsætningen af ​​Google-partner stoppet?”Denne fejlmeddelelse kan være meget frustrerende og kan stoppe en masse funktionalitet under alle apps eller tjenester, der muligvis kræver en form for adgang til dine Google-kontooplysninger. Problemet er ikke blevet identificeret før, men mange brugere er stødt på en løsning, der fungerer i de fleste tilfælde. Vi foreslår, at du prøver metode 1, der er anført nedenfor, og hvis du er i lille chance for at den ikke virker, kan du prøve metode to.

Metode 1: Ryd data og cache

Dette er en af ​​de mest generelle løsninger til praktisk talt enhver app- eller tjenestefejl på en Android-enhed, men i dette tilfælde har det vist sig, at den fungerer flere gange, når brugere lider af fejlmeddelelsen "Google-partneropsætning er stoppet". Du skal rydde dataene og cachen i Google Partner Setup-tjenesten og derefter genstarte bagefter. Følg nedenstående trin nøje.

Besøg Indstillinger Ansøgning

Se efter Apps i indstillingsmenuen

(Denne næste del varierer mellem enheder) Tryk på menuknap og tryk på 'Vis systemprocesser'Eller noget lignende. Nogle gange kan det sige 'vis alle apps' eller 'vis skjulte apps'

Når du har fundet den rigtige mulighed, skal du rulle ned på listen over apps og søge efter Google Partner-opsætning

Tryk på Google Partner-opsætning og tryk derefter på Opbevaring

Tryk nu på 'Slet data'Og'Ryd cache

Sørg nu for, at du sluk for din enhed

Tænd din enhed igen

Dette skulle rette fejlmeddelelsen. I næsten alle tilfælde har denne metode vist sig at løse fejlen. Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, kan det skyldes den brugerdefinerede ROM, du muligvis kører på din enhed. Følg metode to for at få flere oplysninger.

Metode 2: Installer en lager-ROM

Normalt kan Google Partner Setup-fejlmeddelelsen vises på rodfæstede enheder med tilpassede ROM'er installeret. Hvis du har installeret en brugerdefineret ROM, og du stadig modtager problemer efter at have fulgt metoden ovenfor, bør du overveje at installere lager-ROM'en til din enhed.

XDA-udviklerforumet skal have guider tilgængelige, der hjælper dig med at installere en brugerdefineret ROM eller en lager-ROM på din bestemte enhed. Fordi metoderne for hver enhed varierer så meget, kan vi kun lede dig i den rigtige retning og bede dig om at søge efter din model.

Sørg for at læse de oplysninger, der gives på fora, nøje. Installation af ROM'er kan være farlig, hvis du ikke følger instruktionerne nøjagtigt som de er forklaret. Nogle gange kan problemer som Google Partner Setup-fejlen skyldes, at yderligere software på din smartphone ikke er installeret korrekt.

Hvis du ikke er sikker på at installere en ny ROM, kan en endelig løsning være at nulstille din enhed til fabriksindstillingerne ved at gå til indstillingsmenuen og trykke på sikkerhedskopi og gendannelse.