Sådan løses 'Du kan ikke tilmelde dig denne konto på grund af din inkompatible kontostatus' fejl?

Amazon er en fantastisk platform for både sælgere og købere. Det giver købere mulighed for at interagere med millioner af produkter fra deres hjem, samtidig med at de skaber uendelige salgsmuligheder for sælgerne. På trods af den fortsatte støtte til sælgere har der for nylig været mange rapporter om en ”du kan ikke tilmelde dig denne konto på grund af din inkompatible kontostatus”Fejl under forsøg på at bruge en Amazon-sælgerkonto eller oprette en ny.

Denne fejl blev observeret af mange brugere, og supporten giver ingen løsning på den. I denne artikel vil vi diskutere årsagen til, at denne fejl udløses, og også give dig en levedygtig løsning til at udrydde den fuldstændigt.

Hvad forårsager “du kan ikke tilmelde dig denne konto på grund af din inkompatible kontostatus” Fejl?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte en løsning, der løste fejlen for de fleste af vores brugere. Vi undersøgte også årsagen til, at den blev udløst, og anførte den nedenfor:

  • Konto opsigelse:Amazon har en streng politik for afslutning af konto. Hvis sælgerens konto ikke har været brugt i lang tid, eller visse ondsindede aktiviteter er rapporteret mod kontoen, lukkes den permanent. Nu kommer denne opsigelse med et endnu større slag mod sælgeren, den e-mail, der bruges til den afsluttede konto, kan ikke genbruges til at oprette en ny salgskonto. Hvis brugeren prøver at tilmelde sig en salgskonto ved hjælp af en e-mail, der tidligere var linket til en konto, der blev afsluttet, udløses denne fejl.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningen. Sørg for at følge instruktionerne nøje for at undgå konflikt.

Løsning: Ændring af e-mail

I denne løsning bruger vi et simpelt trick til at tilmelde dig en salgskonto ved hjælp af den samme e-mail, der var knyttet til den afsluttede konto. For at gøre det:

  1. Åben din browser og naviger til dette link.
  2. Nu mens du tilmelder dig, tilføje en “+"Eller en".”Tegn til din e-mail adresse, du bruger.
  3. De fleste e-mail-tjenester tæller ikke "+”Eller“.”Som et brev, og vælg bare at ignorere dem, dette kan bruges til at tilmelde dig flere onlinetjenester, mens du kun bruger en e-mail.
  4. E-mail-adressen “[email protected]" vil blive "Nogen [email protected]æne.com“.
  5. Efter at have skrevet e-mail-adressen, tilmeld dig og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.