Fix: Kan ikke skrive til biblioteket iPhoto Library

Apples iPhoto er et program, der bruges til at administrere fotos. Det bruges til at redigere fotos, organisere dem, importere og dele dem. Det er et godt værktøj til fotostyring og blev bygget i alle Mac-pc'er fra 2002 til 2015, da den blev erstattet af Photos-applikationen i OS X Yosemite. Alle de fotos, der importeres via iPhoto, gemmes i brugerens iPhoto-bibliotek, som kan være på deres harddiske eller på en ekstern harddisk.

Nogle brugere har rapporteret at få forskellige typer fejl, mens de åbner deres iPhoto-biblioteker, f.eks Kan ikke skrive til biblioteket”Eller“IPhoto-biblioteket er låst”. For nogle dukkede denne fejl aldrig op igen, men for andre blev de en permanent hovedpine. For det meste har disse fejl kendt for at blive vist på iPhoto-biblioteker, der er på eksterne drev, og som flere Mac-brugere har fået adgang til. Det kan også skyldes lav ledig diskplads på din Mac. Nedenfor har vi listet løsningerne til de ovennævnte problemer, der har fungeret for brugere overalt.

Løsning 1: Ejerskabskonflikt på eksterne drev

Hvis dit iPhoto-bibliotek ligger på et eksternt drev, der er adgang til af flere Mac-brugere, kan der være en konflikt med tilladelser på det drev, der deaktiverer en bestemt bruger til at få adgang til det. For at rette denne faktor skal du slutte drevet til din Mac.

Åben det FinderAnsøgning. På den venstre rude, Klik på og Fremhæv det ekstern harddisk du har tilsluttet, der har det besværlige iPhoto-bibliotek.

Nu Klik påFil på den topmenu bar. Klik på Få information fra rullemenuen.

En dialog vises. Nederst i denne dialog, Placere -en Kontrollere ved siden af Ignorer ejerskab af denne diskenhed. Luk derefter dialogen.

Kontroller nu, om problemet er løst. Hvis ikke, gå videre til den næste løsning.

Løsning 2: Kontroller, om der er ledig plads

Hvis drevet, der har iPhoto-biblioteket, løber tør for ledig plads, kan dette være årsagen til, at du får disse fejl, mens du får adgang til det.

For at sikre, at det ikke er tilfældet, skal du åbne Findervindue og i venstre rude, Klik på på den måldisk for at fremhæve det.

Klik nu på Fil på den topmenu og klik Få information fra rullemenuen.

I Generel sektion, kan du se Fri plads efterladt på din harddisk ved siden af Ledig. Hvis det er betydeligt lavt (mindre end 500 MB), skal du slette junk- og duplikatfiler og give plads. Som en tommelfingerregel skal 10% plads være tom på en harddisk. Så det anbefales, at du har mindst 10% ledig plads på din harddisk. Klik her for en animeret gif om, hvordan du gør dette.

Når du har frigjort plads, Genstart din Mac, og kontroller, om problemet er løst med biblioteket. Hvis ikke, gå videre til den næste løsning.

Løsning 3: Reparer iPhoto-biblioteket

Korrupt database eller andre metadata fra et iPhoto-bibliotek er kendt for at forårsage problemer som disse. Følg nedenstående trin for at reparere dem.

Afslut iPhoto, hvis den kører. Nu Trykke og Holde både den Kommando-tast og Alternativtast på dit tastatur samtidigt. Mens du holder dem nede, skal du åbne dem iPhoto.

Hold tasterne nede indtil GenopbyggeDialogboksen Fotobibliotek vises. I dialogboksen Placere -en Kontrollere ved siden af Reparer iPhoto Library Database og klik Genopbygge.

Følge efter det instruktioner på skærmen.

Når processen er afsluttet, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Fortæl os, hvilken af ​​løsningerne der fungerede for dig.