Fix: Træk og slip fungerer ikke på Windows

Træk og slip-funktionaliteten bruges af næsten alle til at flytte eller kopiere filer / mapper ved hjælp af musen til at organisere ting på Windows. Det samme kan opnås vedRetKlik på på en fil/folder og derefter vælge Kopi/Skære fra pop op-kontekstmenuen, der vises i destinationsmappen, men mange brugere synes, det er let at gøre dette gennem træk og slip-funktionaliteten på grund af det er let.

En fejl i indstillingerne kan undertiden udløse denne adfærd, hvor træk og slip-funktionaliteten ses som tabt, især efter installation af Windows-opdateringer på Windows 7 og Windows 10. Brugere har rapporteret, at en simpel genstart løste problemet for dem, derfor før du fortsætter med et af løsningsmærkningerne på denne side, hvis du har brug for at komme tilbage; og genstart dit system.

Forudsat at du nu har genstartet systemet, og det ikke løste problemet - kan du fortsætte med nedenstående løsninger

Løsning 1: Esc-tastens knap-trick

I de fleste tilfælde sker der, hvis en tidligere træk-og-slip-operation sidder fast i Windows-hukommelsen på grund af interferens fra et andet program eller en anden service, det tilstopper que og stopper træk / slip-funktionen fra at fungere. Derfor vil vi i denne løsning blot forsøge at annullere interferensen.

Gå til mappen, ikonet eller den fil, som du ikke kan trække.

VenstreKlik på på den MålFil og mappe mensHoldingned det VenstreKlik på, Trykke det ESC (Flugt) nøgle på dit tastatur. Test for at se, om problemet er løst.

Løsning 2: Registreringsredigering

Hvis du har brugt nogen tilpasningssoftware, eller hvis du alligevel har tilpasset filudforsker, er chancerne for, at attributværdien er blevet ændret, hvilket kan føre til dette. Selv hvis du ikke har gjort det, skal du kontrollere værdien for at sikre, at den er, hvad den skal være.

HoldWindows-nøgle og Tryk på R for at åbne køredialog.

Skriv i dialogboksen Kør regedit og klikOkay. Klik på Ja hvis advarselsmeddelelsen Brugerkontokontrol vises. Registreringseditor vindue åbnes.

I venstre rude, DobbeltKlik påHKEY_CLASSES_ROOT for at udvide det. Find den under den CLSID og Dobbeltklik det for at udvide yderligere. Under CLSID, find og vælg {679f85cb-0220-4080-b29b-5540cc05aab6}. Hvis du ikke kan finde, skal du holdeCTRL-tast og tryk F.Skriv i dialogboksen Find5540cc05aab6og lad Finder søge efter den. Når det er fundet, skal du kontrollere stien fra statuslinjelinjen i bunden af ​​registreringseditoren. Det bør være:

HKEY_CLASSES_ROOT \ CLSID \ {679f85cb-0220-4080-b29b-5540cc05aab6}

Dobbeltklik påegenskaberværdi fra højre rude, og sørg for, at dens værdidata er indstillet tila0100000.Hvis der ikke er nogen attributværdi, er dit problem ikke relateret til registreringsdatabaseindstillingerne.

Løsning 3: Afinstaller hegn fra Stardock

Hegn er en software til organisering af skrivebordsgenveje og ikoner. Det er blevet rapporteret, at denne software er stærkt i konflikt med Windows 10, derfor bør denne afinstalleres, da den endnu ikke er fuldt kompatibel med Windows 10.

For at afinstallere det, Holde det Windows-nøgle og tryk på R. Typeappwiz.cpl i køredialogen, og klik på OK. Vinduet Programmer og funktioner åbnes.

Find nedenstående liste Hegn. Højreklik på det og vælgAfinstaller. Følg instruktionerne på skærmen.

Gå nu til din desktop skærm og Højreklik på et tomt rum. Udvide "Udsigt”Fra pop-menuen og Fjern markeringenAuto Arranger ikoner”Og“Juster ikoner til gitteret“.

Genstart din computer, og kontroller, om problemet er løst. Du kan geninstallere hegn, som du vil nu.