Hvad er $ sysreset-mappen, og hvordan slettes den?

$ SysReset-mappen er en mappe, der automatisk oprettes af Windows10 i visse scenarier. Afhængigt af situationen, $ SysReset mappen kan indeholde et par gigabyte plads. Hvis du arbejder med et begrænset C-drev (når det kommer til den ledige ledige plads), slettes $ SysReset mappe kan være ekstremt fristende. Men er det ok at slette $ SysReset folder?

Hvad er $ SysReset-mappen?

Svarende til $ GetCurrent mappe, den $ SysReset mappen er skjult som standard. Dette betyder, at du ikke rigtig kan se det, medmindre File Explorer er konfigureret til at vise skjulte filer.

Bemærk: For at aktivere skjulte filer i File Explorer skal du gå til Udsigt fanen og sørg for, at det felt, der er tilknyttet Skjulte genstande er kontrolleret.

Ligesom $ GetCurrent mappe oprettes under opgraderingsprocessen, $ SysReset mappen oprettes automatisk af dit operativsystem, når du begynder at udføre processen med nulstilling eller opdatering af din Windows-version. Formålet med$ SysResetmappen er at gemme forskellige logfiler og migrering XML-dokumenter. Disse logfiler er i stand til at lokalisere de skyldige, hvis nulstillingsoperationen ender med at mislykkes.

I betragtning af at logfilerne ikke har meget brug for den almindelige bruger og kun kan læses af erfarne systemadministratorer, er$ SysResetkan betragtes som dispensabel. Hvis du ikke har brug for at gennemgå logfilerne for at finde ud af, hvad der gik galt under nulstillingsprocessen, kan du gå videre og slette $ SysReset folder.

Men fordi den$ SysResetfolde er betydeligt mindre end$ GetCurrentsletning vil det ikke have så stor indflydelse på operativsystemets drev.

Sådan slettes $ SysReset-biblioteket

Oprydningsværktøjet i Windows (Diskoprydningsværktøj) gør et ret godt stykke arbejde med at fjerne de resterende filer, der er efterladt af de forskellige operativsystemoperationer. I dette tilfælde sletter oprydningsværktøjet dog ikke automatisk $ SysReset-mappen. Dette betyder, at du bliver nødt til at gøre det selv.

Som nævnt ovenfor, sletning af$ SysResetvil ikke forårsage yderligere problemer med din pcs velfungerende funktion. Hvis dit operativsystem nogensinde har brug for logfilerne, skal$ SysReset mappe oprettes bare igen.

For at slette $ SysReset mappe, skal du blot højreklikke på den og vælge Slet - husk at du muligvis skal give administrative tilladelser for at handlingen skal kunne gennemføres. Du kan derefter fjerne det permanent ved at rydde indholdet af Skraldespand. Du kan også udføre de to trin på én gang ved at holde nede Flytte , mens du trykker på Slet tasten (med den valgte mappe).

I henhold til nogle brugerrapporter er der visse situationer, hvor$ SysResetmappen nægter at blive slettet konventionelt. Dette kan enten ske på grund af en beskadiget logfil eller fordi du ikke har de relevante tilladelser. Hvis det er tilfældet, skal du genstarte din computer og sørge for at logge ind på din administratorkonto. Hvis du stadig ikke kan slette$ SysResetmappe, følg nedenstående trin:

  1. Få adgang til Start menu (nederste venstre hjørne) og skriv “cmd”For at bruge den indbyggede søgefunktion. Højreklik derefter på Kommandoprompt og vælg Kør som administrator for at åbne en forhøjet kommandoprompt.

  2. I den forhøjede kommandoprompt skal du indsætte følgende kommando og trykke på Gå ind for at slette $ SysReset folder:

    RD / S / Q “C: \ $ SysReset”

  3. Det er det. $ SysReset-mappen skal slettes. Du kan lukke den forhøjede kommandoprompt og se, om mappen er blevet fjernet ved at bladre til dens placering manuelt.