Sådan får du Pikachu som din starter Pokémon i Pokémon GO

Da Pokémon GO, i det mindste for øjeblikket, har den første generation af Pokémon, tilbydes de tre startere fra Generation I - Charmander, Bulbasaur og Squirtle - til Pokémon-undervisere, når de begynder deres Pokémon-rejse. Trænere skal fange en af ​​de tre startere for at markere starten på deres Pokémon-rejse. Men hvad de fleste Pokémon-undervisere ikke ved og ønsker, at de vidste, før de begyndte at spille spillet og allerede valgte en af ​​de tre startere, er at du også kan få Pikachu til at gyde med de tre standardstartere, så du kan vælge og fange det i stedet af Charmander, Bulbasaur eller Squirtle.

Dette er sandsynligvis et blink mod den originale Pokémon-anime-serie, hvor seriens hovedperson Ash valgte Pikachu som sin starter Pokémon i begyndelsen af ​​sin rejse, fordi Charmander, Bulbasaur og Squirtle allerede var valgt af andre undervisere. Hvis du ikke er tilfreds med de tre startere, du får tilbudt, og hellere vil vælge Pikachu, uden tvivl den mest populære Pokémon nogensinde, her er hvad du skal gøre:

I begyndelsen af ​​spillet gyder de tre startere - Charmander, Squirtle og Bulbasaur - i din nærhed, og du bliver bedt om at fange en af ​​dem. For at få Pikachu til at gyde sammen med dem, bliver du nødt til at gå væk fra de forretter, du får tilbudt; som at gå fysisk væk fra den placering, hvilket også får din avatar i spillet til at gå væk fra dem. Når du har gået en vis afstand væk fra dem, vil de forsvinde og få øjeblikke senere genoplive i din umiddelbare nærhed, fordi du ikke kan spille spillet uden en starter.

Denne proces skal gentages tre-fire gange - du skal gå væk og lade dem forsvinde og derefter genoplive i din umiddelbare nærhed, og for fjerde eller femte gang starter Pokémon igen, vil de have Pikachu i deres midte. Når dette sker, skal du trykke på Pikachu og udløse en fangstsekvens, hvor du bliver nødt til at kaste en Pokéball eller to på det storslåede dyr for at fange det og få det føjet til din Pokémon-samling som den første Pokémon, du fangede på din rejse.

Den triste del er dog, at i det lange løb betyder den starter, du vælger, ikke rigtig noget, fordi det kun vil være en CP 10 Pokémon, og du vil være i stand til at finde den starter, du vælger i naturen med en meget højere CP kun dage, hvis ikke timer, ind i spillet. Bortset fra at støde på den starter, du vælger - og de tre andre - i naturen med relativt højere CP'er, vil du også være i stand til at klække dem ud af 2 KM æg, og de vil stadig have højere CP'er end CP 10 starter Pokémon du fangede i begyndelsen af ​​spillet. At omgå de tre forretter, der tilbydes dig og gå ud af din måde at vælge Pikachu (som Ash gjorde i anime-serien) er dog stadig et pænt trick.