Sådan rettes PS4 fejlkode NW-31473-8

Nogle Playstation 4-brugere ser fejlkoden NW-31473-8 når de forsøger at åbne et spil, installerer et program eller når de prøver at oprette en fest med en eller flere onlinevenner.

Efter at have undersøgt denne særlige fejlkode, viser det sig, at der er flere forskellige årsager, der kan være ansvarlige for opfattelsen af ​​denne fejlkode. Her er en kortliste over forekomster, der vides at forårsage NW-31473-8 Fejlkode:

 • PSN Server-problem - Som det viser sig, vil dette problem ofte opstå, når der er et løbende problem med den vigtigste PSN-forbindelsesserver. Hvis dette scenarie er anvendeligt, er der ingen løsning. Den eneste mulighed er at vente på, at Sony løser deres udbredte serverproblemer.
 • TCP / IP inkonsekvens - Det mest almindelige problem, der vil forårsage netop denne fejlkode, er en TCP / IP-inkonsistens. Mange brugere, der støder på det samme problem, har rapporteret, at de formåede at løse dette problem enten ved at nulstille eller genstarte deres netværksenheder.
 • Dårlig automatisk netværksopsætning - Ifølge nogle berørte brugere kan dette problem opstå i tilfælde, hvor du forsøger at oprette forbindelse til hjemmenetværket via den automatiske tilgang. I dette tilfælde kan din konsol vælge et dårligt DNS-interval eller beslutte at bruge en brugerdefineret DHCP-vært, der gør forbindelsen ustabil. For at undgå dette problem skal du gå til den manuelle tilgang.

Metode 1: Kontrol af PSN-serverens status

Som Sony officielt anerkender på sin supportside, opstår dette problem ofte på grund af et problem med den primære PSN-tilslutningsserver. Du kan forvente at se NW-31473-8 fejlkode på grund af en timeout-forbindelse under PSN-login- eller licensverificeringsprocessen.

Hvis dette er første gang, du ser denne fejl, og du har mistanke om, at du muligvis får dette på grund af et serverproblem, skal du starte med at tjekke den officielle PSN-servicestatusside.

Besøg linket og se, om PlayStation i øjeblikket rapporterer om problemer med Account Management, Gaming & Social eller Playstation Store.

Hvis den undersøgelse, du lige har udført, afslører et serverproblem, har du ingen måder at løse problemet selv. Det eneste du kan gøre er at vente på, at Sony løser deres serverproblemer.

På den anden side, hvis du ikke har afsløret noget bevis for et serverproblem, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 2: Genstart eller nulstilling af din router

Hvis du tidligere har fastslået, at NW-31473-8 fejlkode forekommer ikke på grund af et serverproblem, den mest sandsynlige årsag, der ender med at producere denne fejl, er en TCP- eller IP-inkonsekvens.

Dette skyldes ofte en eller anden form for korrupte midlertidige data. Heldigvis har mange berørte brugere bekræftet, at de endelig formåede at løse dette problem ved at tvinge netværksenheden (router eller modem) til at opdatere alle de vigtige TCP- og IP-oplysninger.

For at gøre dette kan du enten vælge den mere lempelige mulighed (genstart af router / modem) eller du kan gå til en nulstilling (i dette tilfælde være forberedt på nogle netværkskonfigurationer i slutningen).

A. Genstart af din router

For at gå til en simpel router / modem-genstart skal du finde bagsiden af ​​din router og trykke på tænd / sluk-knappen (TÆND SLUK). Dernæst start en nulstilling af routeren ved at trykke på tænd / sluk-knappen en gang for at afbryde strømmen, tag derefter netledningen ud af enheden og vent et helt minut for at sikre, at du giver tid til strømkondensatorerne drænes.

Når denne tidsperiode er gået, skal du trykke på tænd / sluk-knappen igen for at starte netværksenheden igen og se om NW-31473-8 fejl kode er løst.

B. Nulstilling af din router

Hvis genstartsproceduren ikke fungerede i dit tilfælde, betyder det ikke nødvendigvis, at problemet ikke er relateret til din router. Som nogle berørte brugere har rapporteret, kan dette problem også skyldes en eller anden type routerindstilling, der ender med at forårsage problemer med PSN-forbindelsen.

I dette tilfælde er den mest strømlinede måde at forsøge at løse dette problem på at gå til en router-nulstilling (fabriksnulstilling). Men vær opmærksom på, at denne handling også vil udslette alle brugerdefinerede indstillinger, du tidligere har oprettet for din router. Dette inkluderer hvidlistede emner, videresendte porte og forbudte enheder.

Endnu mere, hvis du opretter forbindelse til internettet ved hjælp af en PPPoE-system, skal du genindsætte legitimationsoplysninger, der er udstedt af din internetudbyder, når nulstillingsproceduren er afsluttet.

For at starte nulstillingsproceduren skal du fortsætte og trykke på nulstillingsknappen på bagsiden af ​​din router og holde den nede i 10 sekunder, eller indtil du bemærker, at alle de forreste lysdioder ender med at blinke på samme tid.

Bemærk: Du har sandsynligvis brug for en skarp genstand (som et tandstikker eller en meget lille skruetrækker) for at være i stand til at trykke og holde på Nulstil knap.

Når du ser alle lysdioderne blinke, og du ved, at nulstillingen er afsluttet, skal du fortsætte og genoprette din internetforbindelse, oprette forbindelse til PSN igen og gentage den handling, der tidligere forårsagede NW-31473-8 Fejlkode.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du gå ned til den næste mulige løsning nedenfor.

Metode 3: Manuel indstilling af forbindelsen

Selvom genstart eller nulstilling af din router ikke løste problemet NW-31473-8 fejlkode i dit tilfælde, skal du udelukke en netkonsekvens fra din liste endnu. Som nogle berørte brugere har bekræftet, er det muligt, at den automatiske netværksopsætning på Playstation 4 ender med at bruge en forkert værdi, der gør forbindelsen ustabil.

For at undgå et sådant scenario skal du gå igennem besværet med at indstille forbindelsen manuelt. Denne proces er lidt kedelig, men det kan bare give dig mulighed for at omgå NW-31473-8 fejlkode helt.

Her er en hurtig guide til, hvad du skal gøre:

 1. Fra hoveddashboardet på din PS4-konsol skal du bruge din controller til at stryge opad og få adgang til den vandrette menu. Naviger derefter til højre, indtil du finder Indstillinger ikon.
 2. Når du er inde i Indstillinger menu, rul ned gennem listen over emner og få adgang til Netværk menuen indstillinger.
 3. Gå ind i Netværksmenuen, og gå videre tilOpsæt internetforbindelse.

 4. Når du kommer til initialen Opsæt internetforbindelse menu, vælgBrug Wi-FiellerBrug et LAN-kabelafhængigt af om du har en kabelforbundet eller trådløs forbindelse.
 5. På det næste skærmbillede skal du vælge Brugerdefinerede fra listen over tilgængelige indstillinger, så du har fuld kontrol over de værdier, der skal tildeles din netværksforbindelse.
 6. Når du kommer til den næste skærm, skal du vælge det netværk, du vil oprette forbindelse til.

  Bemærk: Hvis du forsøger at oprette forbindelse via ethernet-kabel, vises denne skærm slet ikke.

 7. På dette næste skærmbillede skal du vælge Automatisk ved IP Adresseindstillinger prompt, medmindre du vil tildele en tilpasset IP.
 8. Når du kommer til DHCP-værtsnavn hurtig, vælg Angiv ikke fra listen over tilgængelige indstillinger.
 9. Dernæst er DNS-indstillingsprompten. Når du er kommet her, er det vigtigt, at du vælger Manuel, så du kan tildele DNS-området fra google. Denne indstilling alene har hjulpet mange berørte brugere med at rette NW-31473-8 Fejlkode.
 10. På det næste skærmbillede tildeles følgende værdier Primær DNS og Sekundær DNS:
  8.8.8.8 8.8.4.4
 11. Når det er lykkedes dig at tildele DNS-området fra Google, og du når frem til MTU-indstillinger menu, vælg Brug ikke, gør derefter det samme for Proxyserver.
 12. Nu hvor du med succes har oprettet internetforbindelsen manuelt på din PS4, skal du gentage den handling, der tidligere forårsagede fejlen, og se om problemet nu er løst.
Tags ps4-fejl