Fix: Deaktiver dialogboksen 'udveksling af aktiv mægler for politikker' i Windows

Brug af Windows uden at have irriterende meddelelser og fejl, der dukker op en gang imellem, lyder som en drøm. Det ser imidlertid ud til, at denne drøm stadig er ret utilgængelig, selv med en fantastisk version af Windows OS som Windows 10. Årsagen til, at Windows er så populært på markedet i dag, er fordi det lovede sine brugere en stor ændringsmulighed, og den er kompatibel med næsten hver app på markedet.

Imidlertid begyndte brugerne at skifte til Mac OS X, fordi det er ret let at forstå og bruge, og det giver en hurtig oplevelse med næsten fejlfri ydeevne. Lad os finde ud af, hvordan vi løser dette irriterende problem!

Sådan deaktiveres "Exchange Active Sync Policies Broker" Pop-up til kontrol af brugerkonti

Dette særlige problem begynder normalt at dukke op lige efter en kumulativ opdatering, og det har bugget brugere i lang tid nu. Dette særlige problem ankommer ikke alene, og det bringer normalt et par ekstra problemer på bordet, som nogle gange kan være ret vanskelige at rette.

Dette problem består af brugerkontokontrol (UAC), der spørger "Vil du tillade, at denne app foretager ændringer på din pc?" og henviser til Exchange Active Sync Policies Broker som appen i spørgsmål. Lad os finde ud af, hvordan vi nemt løser dette problem!

Løsning 1: Skift til din lokale konto snarere end en Microsoft-konto

Brug af en lokal konto kan muligvis løse problemet for dig, og disse UAC-meddelelser håndteres automatisk af UAC. Du har dog muligvis brugt din Microsoft-konto med et formål, og du vil fortsætte med at bruge den normalt. Hvis du skifter til din lokale konto, kan du stadig bruge Microsoft-kontoen til apps, der kræver det.

 1. Naviger til søgefeltet i Start-menuen, og indtast følgende, og klik på det første resultat.

"Skift dit kontobillede eller profilindstillinger"

 1. Appen Indstillinger skal åbnes i afsnittet Konti.
 2. Klik på under-menuen Din konto Log ind med en lokal konto i stedet. Hvis du allerede bruger en lokal konto, vises en anden mulighed, der siger "Log ind med en Microsoft-konto i stedet".
 3. For at ændre din konto til en lokal konto skal du indtaste den aktuelle adgangskode til din Microsoft-konto igen.
 4. Når du har indtastet den korrekte adgangskode, skal du konfigurere din lokale konto ved at indtaste dit brugernavn, adgangskode og adgangskodetip.
 5. På det sidste skærmbillede skal du klikke på Log ud og afslut.

Løsning 2: Skift til Outlook

Dette er en anden løsning, du kan prøve for at slippe af med denne irriterende UAC pop-up-meddelelse. Da dette særlige problem er bundet til din Exchange-konto i Mail-appen, skal du fjerne det fra appen og skifte til Outlook eller en tredjeparts Mail-manager.

 1. Åbn Mail-appen ved at søge efter den i søgefeltet i Start-menuen.
 2. I venstre del af postvinduerne skal du kontrollere bunden for et tandhjulsikon, der åbner Indstillinger i højre rude.
 3. Klik på den første mulighed, der hedder Administrer konti
 4. Klik på din Exchange-konto for at administrere dens indstillinger.
 5. Når vinduet åbnes, skal du klikke på indstillingen Slet konto for at fjerne denne konto fra Mail-appen.
 6. Klik på knappen Gem, og genstart computeren.
 7. Kontroller, om UAC-meddelelsen stadig vises på din computer.
 8. Hvis det ikke er tilfældet, er du velkommen til at skifte til Outlook på din standard mail manager.

Løsning 3: Skifte UACs sikkerhedsniveau lavere

Håndtering af Exchange Active Sync Policies Broker er normalt tilladt af UAC, og det er derfor, du bliver bedt om det, så snart du opdaterer din computer. Det ser ud til, at hver nye kumulative opdatering nulstiller dine UAC-indstillinger til det højeste sikkerhedsniveau, og det er derfor, du ikke kan slippe af med fejlmeddelelsen.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen.
 2. Skift indstillingen Vis efter i Kontrolpanel til Små ikoner, og find indstillingen Brugerkonti.
 3. Åbn den, og klik på “Skift indstillinger for brugerkontokontrol”.
 4. Du vil bemærke, at der er flere forskellige muligheder, du kan vælge på skyderen. Hvis din skyder er indstillet på det øverste niveau, vil du helt sikkert modtage flere af disse pop op-meddelelser end normalt.
 5. Prøv at sænke denne værdi med en, hvis den er øverst på skyderen, og kontroller, om det hjalp.
 6. Vi anbefaler, at du ikke slukker den helt, fordi den ikke giver dig besked, når apps prøver at foretage ændringer på din computer, og når du foretager ændringer i Windows-indstillinger.

Løsning 4: En registreringsjustering

Hvis dit brugerkontokontrols sikkerhedsniveau ikke var indstillet til det maksimale, kan du muligvis rette dette via en simpel registreringsdatabase-rettelse, som gør det muligt for os at hæve Exchange ActiveSync-politikkermægleren til UAC's COM-godkendelsesliste, hvilket betyder, at den vandt t kræver, at du klikker ja, hver gang det vil foretage ændringer på din computer.

 1. Åbn Registreringseditor ved at søge efter "regedit" eller ved at skrive "regedit" i dialogboksen Kør, som kan åbnes ved hjælp af Ctrl + R-tastekombinationen.
 2. Kontroller, om der er en REG_DWORD Registreringspost, der hedder {C39FF590-56A6-4253-B66B-4119656D91B4} med dataene 1 på følgende placering:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ UAC \ COMAutoApprovalList

 1. Hvis den ikke findes, skal du sørge for at oprette den ovenstående placering ved at højreklikke på mappen COMAutoApprovalList og vælge Ny >> DWORD (32-bit) værdi.
 2. Navngiv den {C39FF590-56A6-4253-B66B-4119656D91B4}, og indstil dens værdi til 1.
 3. Når vi har sørget for at medtage Exchange Active Sync Policies Broker på listen, skal vi kontrollere, om værktøjet er hævet. Sørg for, at følgende nøgle findes:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ CLSID \ {C39FF590-56A6-4253-B66B-4119656D91B4} \ Elevation

 1. Hvis det ikke opretter det ved at højreklikke på {C39FF590-56A6-4253-B66B-4119656D91B4} og vælg Ny >> Nøgle. Navngiv det Højde.
 2. I Elevation-tasten skal du sørge for, at der er et DWORD kaldet Enabled, og sørg for, at dens værdi er indstillet til 1.
 3. Problemet skal løses nu, så snart du genstarter din computer.
 4. Hvis dette særlige problem stadigvæk vises, skal du navigere tilbage til Registreringseditor og slette følgende nøgle, hvis det findes det sted:

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Classes \ CLSID \ {C39FF590-56A6-4253-B66B-4119656D91B4}