Sådan gør du: Tilslut PS3-controller til pc

I dag er PS3 næsten uddød. Nyere versioner af Play Station blomstrer på markedet med den ekstreme konkurrence fra Xbox. Stadig, hvis du har et anstændigt computersystem, kan du bruge disse PS3-controllere til god brug. Denne vejledning viser trin og løsninger til, hvordan du tilslutter din PS3-controller til din pc på ingen tid. Læs det grundigt, og gå ikke glip af et eneste trin.

Løsning 1: ScpToolkit

I denne løsning vil vi forsøge at forbinde din PS3-controller til din pc ved hjælp af Xbox-softwaren. Bemærk, at controllerne ikke mister noget af deres funktionalitet. Årsagen til, at vi valgte denne software er, at denne løsning er meget effektiv og effektiv.

  1. Først og fremmest skal du downloade og installere følgende software på din pc. Links er angivet nedenfor.

Officiel Xbox 360 pc-driver

Bemærk: Installer driveren i henhold til dit computersystem (32 bit eller 64 bit). Driverne, du finder på det officielle websted, er fra Windows 7. Bare rolig, disse drivere understøtter også alle operativsystemer efter Windows 7, dvs. Windows 8, 8.1 og 10.

.NET Framework 4.0

Visual C ++

  1. Du kan kontrollere dine aktuelt installerede drivere når som helst ved at køre "Løb”Applikation og indtastning“cmd”I dialogboksen.

  1. Når kommandoprompten vises, skal du skrive “driverforespørgsel”Og ramte Gå ind. Din computer viser alle de installerede drivere sammen med deres version, dato, modulnavn og drivertype.

  1. Nu skal vi mod installation af tredjepartssoftware, der hjælper dig med at aktivere din dual shock controller til at arbejde med din pc. Gå her, og du finder et grønt link, der leder til en stabil frigivelse af softwaren. Installer det. Softwarens navn vil være "SCP Toolkit Setup”.

  1. Når du har downloadet filerne, skal du åbne filen. Du finder en applikation med navnet “exe”. Højreklik og vælg Kør som administrator for at installere det.

  1. Indstil installationsplaceringen i overensstemmelse hermed, og accepter licensvilkårene. Klik på Næste efter du er færdig.
  2. Når du har klikket Næste, får du en mulighed for, hvilke emner der skal installeres i form af afkrydsningsfelter. Det anbefales at lade dem være, da de er markeret som standard, og klik på knappen Installer.

  1. Når du har installeret softwaren, er dine Dual shock-controllere dybest set plug and play. Det betyder, at de vil blive opdaget, når du forbinder dem til pc'en uden at du behøver at gøre noget.
  2. Efter installationen kan du nemt konfigurere tasterne ved hjælp af værktøjssættet. Du kan tilpasse din controlleroplevelse, så den passer til din spillestil. Du kan også bruge profiladministratoren og oprette brugerdefinerede tilknytninger. Finjusteringsindstillingen hjælper endda dig med at justere din tommelfingerfølsomhed.

Bemærk, at tasterne i nogle tilfælde vises på en Xbox-controller i stedet for PlayStation. Fordi vi bruger Xbox-drivere, er dette ikke noget alarmerende. Alt du skal gøre er at kortlægge de rigtige, og mens du spiller, skal din PS3-controller fungere normalt, som enhver controller skal.

Vi har listet nøglerne ned i sammenligning for at gøre det let for dig at få adgang.

Xbox PS3

Y-trekant

X-firkant

B Cirkel

Et kors

Vi håber, at denne løsning fungerer som forventet. Under installationen skal du altid køre .exe-filen som administrator for at imødegå eventuelle problemer. Glædelig spil!