Sådan løses 0x80070043 fejl på Windows?

Flere Windows-brugere har nået os med spørgsmål efter at være ude af stand til at åbne en fil, der er gemt på en ekstern server, eller efter at have forsøgt at køre bestemte applikationer (oftest Windows Office). Den fejlmeddelelse, der kommer op, er 0x80070043 fejl. Problemet er meget mere almindeligt i Windows Vista og Windows 7, men det lykkedes os også at finde forekomster på Windows 8.1 på Windows 10.

Hvad forårsager Windows-fejlkode 0x80070043?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og ved at teste flere forskellige reparationsstrategier, der almindeligvis anbefales af andre berørte brugere, der allerede har formået at løse problemet. Som det viser sig, adskiller flere forskellige scenarier denne særlige fejl. Her er en liste over potentielle synder, der kan være ansvarlige:

 • SMB-filoverførsler er ikke tilladt - Som det viser sig, er et almindeligt scenarie, der skaber dette særlige problem, en situation, hvor en politik, der er afgørende for SMB-filoverførsler, er deaktiveret. Hvis dette scenarie er relevant, kan du løse problemet ved at åbne Local Group Policy Editor og aktivere Lokal politik for netværksstart.
 • Tilstandsfejl inde i Temp-mappen - Ifølge flere berørte brugere kan dette problem vises på grund af en tilstandsfejl. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at starte din computer i sikker tilstand og slette indholdet af Temp-mappen for at eliminere tilstandsfejlen.
 • Systemfilkorruption - Denne adfærd kan også være forårsaget af en eller anden form for systemfilkorruption. I nogle tilfælde udløses denne fejl, fordi dit operativsystem ikke er i stand til at holde styr på de korrekte placeringer af de filer, du prøver at åbne. I dette tilfælde skal du være i stand til at rette det ved at køre et par hjælpeprogrammer, der er i stand til at håndtere systemfilkorruption (SFC og DISM).
 • 3. parts interferens - Det er også muligt, at en for nylig håndhævet proces eller tjeneste forstyrrer din OS-evne til at udføre InstallShield-installationer. Hvis dette scenarie er anvendeligt, vil du være i stand til at løse problemet ved hjælp af systemgendannelsesværktøjet til at gendanne din computertilstand, når disse omstændigheder ikke eksisterede.
 • Underliggende OS-korruption - Under sjældne omstændigheder er du ikke i stand til at løse dette problem konventionelt. Hvis problemet ikke løses af SFC og DISM, er den eneste vej fremad at nulstille hver OS-komponent med en operation som en ren installation eller reparationsinstallation.

Hvis du støder på det samme problem, og et af ovenstående scenarier syntes at være relevant, giver denne artikel dig flere forskellige reparationsstrategier. Nedenfor finder du en samling af potentielle rettelser, som andre brugere i en lignende situation med succes har brugt til at løse dette problem.

Hvis du vil forblive så effektiv som muligt, skal du følge de potentielle rettelser i samme rækkefølge, som vi arrangerede dem (ved vanskeligheder og effektivitet). Til sidst skal du snuble over en løsning, der løser problemet uanset den skyldige, der forårsager problemet.

Lad os begynde!

Metode 1: Aktivering af lokal politik for netværksstart

Hvis du støder på problemet i et domæne miljø, skal du starte med at sikre, at du har tilstrækkelig adgang til SMB-filoverførsler. For at gøre dette skal du åbne den lokale gruppepolitiske editor og sørge for, at Vent altid på netværket ved opstart og logon af computeren politik er Aktiveret.

Flere Windows-brugere, der også stødte på det samme problem, har rapporteret, at de endelig formåede at løse problemet, efter at de brugte Lokal redaktør for gruppepolitik værktøj til at aktivere denne politik. Efter at have gjort det og genstarte deres computer, har de mest berørte brugere rapporteret, at problemet blev løst i deres tilfælde.

Her er hvad du skal gøre for at aktivere Netværksstart lokal politik, der muligvis begrænser adgangen til SMB-filoverførsler:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Når du er inde i Løb dialogboks, skriv “Gpedit.msc” inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for Lokal redaktør for gruppepolitik politik. Hvis du bliver bedt om det af vinduet UAC (User Account Control), skal du klikke på Ja for at give administrative rettigheder.
 2. Når du er inde i Editoren for lokal gruppepolitik, skal du vælge Local Computer Policy> Computer Configuration> Administrative Templates fra højre side.
 3. Gå derefter ned til højre og klik på System, klik derefter på Log på fra listen over tilgængelige indstillinger.
 4. Når du formår at komme ind i Log på dobbeltklik på Vent altid på netværket ved opstart og logon af computeren.
 5. På skærmbilledet Egenskaber i denne politik skal du vælge Indstilling fanen, og skift derefter status til Aktiveret og klik på Anvend for at gemme ændringerne.
 6. Genstart computeren, og vent på, at den næste opstart er afsluttet. Gentag derefter den handling, der tidligere forårsagede 0x80070043fejl.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Rydning af temp-mappen i fejlsikret tilstand

Hvis du ser 0x80070043 fejl på grund af en tilstandsfejl, skal du være i stand til at løse problemet ved at starte din computer i sikker tilstand og slette indholdet af mappen% temp% for at rydde fejltilstanden.

Husk, at dette i første omgang ikke løser problemet, der forårsager problemet, men det fjerner den irriterende fejl. Denne løsning rapporteres at være vellykket på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Flere berørte brugere har rapporteret 0x80070043 fejl er stoppet med at opstå, når de har udført instruktionerne nedenfor. Sådan rengøres temp-mappen i fejlsikret tilstand:

 1. Sluk for din computer, tænd den igen, og vent, indtil du kommer til den første login-skærm.
 2. Når du er der, skal du flytte ned til nederste højre hjørne og klikke på magt ikon.
 3. Fra den nyligt viste kontekstmenu skal du trykke på og holde nede Flytte tast, mens du klikker på Genstart.
 4. Under den næste opstartssekvens genstarter din computer automatisk inde i Fejlfinding menu. Når du ankommer der, skal du klikke på Fejlfinding.
 5. Når du er inde i Avancerede indstillinger menu, skal du klikke på Opstartsindstillinger fra listen over tilgængelige indstillinger.
 6. Når du ser menuen Startindstillinger, skal du trykke på F5 at starte op i Sikker tilstand med netværk.
 7. Når den næste opstartssekvens er afsluttet, bliver du bedt om af en lidt anden login-skærm. Indtast din Windows-adgangskode for at fuldføre startprocessen (hvis du har en).
 8. Når opstartssekvensen er færdig, skal du trykke på Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Inde i Løb tekstboks, skriv '%Midlertidig%' og tryk på Gå ind at åbne op for Midlertidig folder.
 9. Når du er inde i Midlertidig mappe, skal du blot vælge alt og højreklikke på et element og vælge Slet fra den nyligt viste kontekstmenu for at slette alle midlertidige filer.
 10. Når Temp-mappen er ryddet, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst ved næste opstart af computeren.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 3: Kørsel af DISM- og SFC-scanninger

En anden reel mulighed, der kan ende med at forårsage denne adfærd, er en form for systemfilkorruption. I nogle tilfælde er 0x80070043 fejl bliver kastet, fordi dit operativsystem ikke længere er i stand til at holde styr på de korrekte placeringer af de filer, du prøver at åbne.

Flere Windows-brugere, der befandt sig i en lignende situation, har rapporteret, at de formåede at løse problemet og åbne installationsprogrammer uden at støde på 0x80070043 fejl, efter at de brugte et par hjælpeprogrammer, der er i stand til at rette korruption i systemfiler - DISM (Deployment Image Servicing and Management)og SFC (systemfilkontrol).

Husk, at DISM bruger WU til at erstatte beskadigede data med sunde kopier, mens SFC bruger en lokalt cachet kopi til at rette beskadigede forekomster. Da de to værktøjer bruger to forskellige tilgange, opfordrer vi dig til at køre begge scanninger for at forbedre chancerne for at løse 0x80070043 fejl.

Her er en trinvis vejledning til udførelse af DISM & SFC-scanninger:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter 'Cmd' og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne en forhøjet kommandoprompt. Når du ser UAC (brugerkontoprompt),klik Ja for at give administratorrettigheder til CMD-vinduet.
 2. Når du er inde i den forhøjede kommandoprompt, skal du skrive følgende kommandoer og trykke Gå ind affyr en SFC-scanning:
  sfc / scannow

  Bemærk: Når du starter denne scanning, må du under ingen omstændigheder afbryde den. Dette kan skabe yderligere logiske fejl, der ender med at gyde flere fejlmeddelelser.

 3. Når scanningen er afsluttet, skal du lukke den forhøjede kommandoprompt og genstarte din computer.

  Bemærk: Selvom den endelige rapportlog ikke rapporterede nogen faste hændelser, betyder det ikke, at der ikke er foretaget nogen justeringer. SFC er notorisk kendt for ikke at rapportere justeringer foretaget for at løse logiske fejl.

 4. Ved næste opstartssekvens skal du følge trin 1 igen for at åbne en anden forhøjet kommandoprompt. Når du er inde i CMD-vinduet, skal du skrive følgende kommando for at starte en DISM-scanning:
  DISM / Online / Oprydningsbillede / RestoreHealth

  Bemærk: For at sikre, at denne procedure kører problemfrit, skal du sikre dig, at din computer er forbundet til en stabil internetforbindelse. Dette er vigtigt, fordi DISM bruger WU (Windows Update) -komponenten til at downloade sunde ækvivalenter til de beskadigede filer, der er berørt af korruption.

 5. Når handlingen er afsluttet, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst ved næste systemstart.

Hvis du stadig støder på 0x80070043 fejl, når du udfører den samme handling, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Brug af systemgendannelsesværktøjet

Hvis du kun har bemærket, at denne fejl for nylig opstod, har en nylig systemændring sandsynligvis ender med at forstyrre din OS-evne til at åbne InstallShield-eksekverbar. Hvis dette scenarie er relevant, skal du være i stand til at omgå eller løse problemet ved hjælp af systemgendannelsesværktøjet til at vende computeren tilbage til en sund tilstand, hvor de samme omstændigheder, som nu forårsager problemerne, ikke eksisterede.

Som standard er dit operativsystem konfigureret til at gemme nye gendannelses-snapshots ved vigtige systemmærker (før en appinstallation, efter installationen af ​​en Windows-opdatering osv.). Så medmindre du har ændret standardadfærden eller bruger en systemoptimeringsapp, skal du have masser af kandidater at vælge imellem.

Men inden du følger instruktionerne nedenfor, skal du huske på, at enhver ændring foretaget før oprettelsen af ​​det gendannelsespunkt vil gå tabt, når gendannelsesproceduren er afsluttet. Husk, at dette inkluderer alle installerede applikationer, drivere, spil og alt andet.

Hvis du forstår konsekvenserne, og du stadig vil fortsætte med at bruge Systemgendannelsesværktøjet, skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Når du er inde i kommandoen Kør, skal du skrive 'Rstrui' og tryk på Gå ind at åbne op for Systemgendannelse menu.
 2. Når du kommer til det oprindelige skærmbillede for systemgendannelse, skal du klikke på Næste for at gå videre til næste menu.
 3. Når du kommer til det næste skærmbillede, skal du starte operationen ved at markere det felt, der er knyttet til Vis flere rapportpoint. Når du har gennemført dette trin, skal du begynde at se på datoerne for hvert gemt gendannelsespunkt og vælge en, der er ældre end den periode, hvor du bemærkede, at problemet startede.
 4. Når det korrekte systemgendannelsespunkt er valgt, skal du klikke på Afslut for at fuldføre opsætningen.
 5. Når du har startet denne proces, genstarter din pc, og den tidligere tilstand monteres. Ved næste opstart skal du gentage den handling, der udløste fejlen, og se om problemet nu er løst.

Hvis det samme 0x80070043 fejl stadig opstår, flyt ned til den sidste metode nedenfor.

Metode 5: Udførelse af en reparationsinstallation / ren installation

Hvis ingen af ​​nedenstående instruktioner har givet dig mulighed for at løse problemet, er det problem, du har at gøre med, sandsynligvis uden for din kontrol. Hvis dette scenarie er anvendeligt, er den mest bekvemme måde at løse problemet på at nulstille alle Windows-komponenter inklusive alle opstartsdata.

Flere berørte brugere, der også kæmpede for at løse problemet 0x80070043 fejl har bekræftet, at denne handling tillod dem at løse problemet helt.

Når det kommer til nulstilling af hver OS-komponent, har du to måder fremad:

 • En ren installation - Det er den nemmeste procedure, og det har ingen forudsætninger. Imidlertid er den største ulempe ved denne metode, at den ikke giver dig mulighed for at gemme dine filer, medmindre du bakker dem ud på forhånd.
 • En reparationsinstallation (reparation på stedet) - En mere kedelig tilgang, der kræver, at du besidder et installationsmedie, der er kompatibelt med dit nuværende operativsystem. Men det er den mere fokuserede løsning, da den kun nulstiller dine Windows-komponenter (inklusive opstartsdata), samtidig med at du kan gemme alle dine filer (inklusive apps, spil, personlige medier og endda nogle brugerindstillinger).