Fix: com.sec.android.app.twlauncher er stoppet uventet

Com.sec.android.app. (Navn) er en fejl, der normalt er relateret til lanceringsappen, som stort set alt på android er på en eller anden måde relateret til. Når fejlen “com.sec.android.app. (Navn) er stoppet” dukker op, virker det næsten umuligt at få din telefon tilbage.

Fejlen kan også udløse andre apps til at vise forskellige fejl såsom com.sec.android.provder.logsprovider, com.sec.android.app.twlauncher, com.android.mms osv. Er stoppet.

Prøv denne første metode, og forhåbentlig har du ikke problemet længere:

Tryk på og Holde detPower-nøgleindtil du serPower Framenu.

Nu kan du selvfølgelig ikke klikke på menuen med det samme. Prøv at trykke påslukknappen frapop op-menu til nedlukning efter at du har klikket pålukke med magt(på pop op-fejlen), fordi fejlen nogle gange tager noget tid at genopstå, og du muligvis kan registrere et klik for at slukke for telefonen.

Hvis det lykkes dig, skal du vente i 10 sekunder, efter at din telefon er lukket ned, genstarte den og voila, fejlen skal ikke længere være der!

Hvis du stadig står over for dette problem, er der et par yderligere trin, der kan tages. Før du fortsætter, skal du sørge for at tage en sikkerhedskopi af dataene på din telefon:

Sluk for din telefon.

Tryk på og hold nede hjemknappen og tænd / sluk-knap i ca. 10 sekunder.

Efter 10 sekunder skal du slippe tænd / sluk-knap men hold fat i hjemknappen. Det Android-systemgendannelsestilstand vises nu.

Du skal have følgende 4 eller 5 muligheder:

genstart systemet nu

anvende sdcard: update.zip

Ryd data / fabriks tilstand

ryd cache-partition

Nu vil vi først prøve “Genstart systemet nu" mulighed. Tryk på tænd / sluk-knappen, mens indstillingen er fremhævet.

Test om problemet er løst. Hvis ikke, skal du følge trinene fra 1 til 4 og fortsætte til trin 7.

Bruger Skrue ned knap, flyt til Ryd data / fabriks tilstand og tryk på tænd / sluk-tast at vælge.

Hvis telefonen ikke genstarter selv, skal du bruge lydstyrke op knap for at flytte til genstart systemet nu og tryk på tænd / sluk-knap.