Bedste bundkort til AMD Ryzen 7 1800X

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Bedste bundkort til AMD Ryzen 7 1800X

Bedste bundkort til AMD Ryzen 7 1800X

Af Bill Wilson den 12. juni 2020 8 minutter læst

Ryzen 7, det vilde kort frigivet af AMD for at styrke deres greb om spillerpopulationen med sin fantastiske hestekræfter til at køre spil til gode billedhastigheder i SLI såvel som CrossFire GPU'er. Denne CPU var ikke så stærk som den Intel-konkurrent, Kabylake, i single-thread-ydeevne, men den stampede let Kabylake med hensyn til andre professionelle opgaver som redigering, programmering, live streaming osv. Tilbage i tiden. Bundlinjen er, at denne CPU er et bedre valg for mange på grund af dens velafrundede funktioner, der gør det til en mere rimelig investering for de fleste.

Det understøttede AM4-stik, der er udstyret med flere serier af chipsæt, nemlig; B350, et mere budgetkort med tilstrækkelige funktioner til at trække vognen til dit krævende system; X370, et bøfset chipsæt med en bump over B350 i form af yderligere GPU-understøttelse til SLI og bedre funktioner til en højere pris.

1. ASUS ROG Crosshair X370 VI Hero

Ekstrem ydeevne

 • Indbygget 802.11AC WIFi
 • Understøtter både AM3 og AM4 kølere
 • Aggressivt design
 • Dyrt
 • Intet inkluderet WiFi-modul

Stikkontakt: AM4 | Chipsæt: X370 | Grafikoutput: HDMI / DP | Lyd: SupremeFX S1220 | Trådløs: 802.11 AC WIFI | FormFaktor: ATX

Tjek pris

Denne dårlige dreng sikrer topplaceringen med et alsidigt sæt funktioner og en stabil WIFI. Dens indbyggede 802.11 AC WIFI matchede let gennemstrømningen af ​​vores Ethernet, som bare er fremragende. Med hensyn til tilslutning bringer det meget til bordet med NVMe M.2, indbygget 802.11AC WIFI, Gigabit LAN, frontpanel USB 3.1-port og USB 3.0-port.

De dobbelte patentafventede SafeSlots giver PCIe-slots styrke mod tunge GPU'er og kort. Hjertefuldt leveres den med huller til både AM3- og AM4-kølere, og du har derfor ikke brug for opgraderingskit til installation af ældre kølere. Det understøtter op til 64 GB DDR4 RAM'er, der kører ved maks. Hastigheder på 3200 MHz.

5-vejsoptimering med Auto-Tuning og FanXpert 4 giver automatiske overclockingprofiler for maksimal OC-ydeevne, mens AIO og vandkølerhoveder leverer dynamisk systemkøling.

ASUS slipper aldrig for æstetik. Kortet er fyldt med AURA Sync RGB-lysdioder på det øverste og bageste I / O-dæksel såvel som inde i chipsættet, og vi har også AURA-overskrifter til at tilslutte nogle LED-strimler, der synkroniseres perfekt med ASUS-grafikkort og andre AURA synkroniser produkter. Nemt overclockbar BIOS er almindelig for ASUS bundkort på dette tidspunkt. Du kan nemt gennemse indstillingerne for at justere ventilatorkurver og overklokkeprofiler (Auto-Tuning og FanXpert 4), du skal bare klikke på det, og det vil automatisk overklokke for dig, eller du kan bare manuelt overklokke dig selv ved at dykke ned i -dybdeindstillinger også.

Bemærk, at du rådes til at opdatere BIOS til 1701-versionen for at udrydde eventuelle overclocking-problemer. På højre side af tavlen er der en fejlretnings-LED-skærm øverst, hvilket viser sig meget nyttigt til overclocking ved at underrette dig, hvis noget går galt. Under dem kan vi se 3D-udskrivningshøje. Desuden har den sublim lyd opsat med sin 8-kanals HD og ROG eksklusive SupremeFX S1220 bakket op af japanske kondensatorer. Der er få LED-stik til de nye Wraith-kølere med RGB indbygget i dem og en i bunden til ekstern LED. Du rådes til at gå til ASUS 'websted for at se på QVL for tilføjelser til bedre byggekvalitet.

Samlet set er dette et ligefrem avanceret bundkort til dine 1800x processorer stablet med imponerende belysning og et sæt funktioner optimeret til overklokning i topklasse. Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, skal du fortsætte med at give dette dyr et tryk.

2. ASRock fatal1ty X370 Gaming X

Stor værdi

 • SLI og Crossfire support
 • Yderligere fordele over B350 chipsæt
 • Regelmæssigt opdateret BIOS
 • Ingen affugter i BIOS
 • Lidt lavt antal ventilatorhoveder

Stikkontakt: AM4 | Chipsæt: X370 | Grafikoutput: HDMI | Lyd: Realtek ALC1220 Audio Codec | Trådløs: Ingen | Formfaktor: ATX

Tjek pris

Det er et godt afrundet X370-chipsæt, der kan prale med avancerede funktioner blandt sine X370-brødre og andre Fatal1ty-bundkort. Dens tilslutningsmuligheder består af to stålforstærkede PCI-Express 3.0 x16 slots, der understøtter SLI og CrossFire og en 4x PCI-Express 2.0 x1-slot. Én M.2, en Ultra M.2, SATA3-porte. Den har fire DIMM-pladser til DDR4-hukommelseskortet, som kan rumme op til 64 Gbs i kapacitet og op til 3200 MHz + (OC) kørehastigheder. Du skal bare ændre RAm-indstillingerne i BIOS til XMP-profil for at trække 3200 MHz-hastigheder.

Dette kort har et rødt og sort tema overalt, hvilket suppleres med et flot udvalg af RGB LED-farveskemaer, der er fri for tilpasning pr. Brugers smag og humør. Du kan forbinde LED-strimlerne til LED-overskrifterne for at opfatte en unik stil efter din smag. Du kan downloade ASRock RGB LED-værktøjet fra ASRock-appen. ASRock har konditioneret dette kort til alle de nyeste vandkølepumper ved at installere CPU-ventilatorhoveder, der også understøtter vandpumper.

Du kan justere vandpumpens spænding for at opnå højere køleydelse ved lavere støjniveauer. Den har premium-lydopsætning bestående af 7.1 HD-lyd fra Realtek ALC1220 Audio Codec, der understøttes af Creative Sound Blaster Cinema, der leverer en jævn lydoplevelse under spil, filmafspilning og andet.

Dens BIOS nyder regelmæssige opdateringer med beskedne indstillinger, som muligvis ikke har overvældende indstillinger for overclock, men tilstrækkelig strøm i dem til komfortabelt at røre ved mærket på 4,1 GHz på Ryzen 7-processoren. På en sidebemærkning tilrådes det at opdatere din Windows 10 til den nyeste version for at undgå manglende respons fra tavlen. Endelig lider dette kort fraværet af affugterindstillinger i sin BIOS, hvorfor du bliver nødt til at blæse udstødningen manuelt via en hårtørrer osv. Under fugtige forhold. Det omfatter en række software fra ASRock såsom ASRocks f-stream, RGB LED-software, ASRocks opladning, ASRocks nøglemaster og mange flere.

Det lever retmæssigt op til rubrikken "ASRocks nuværende flagskibs bundkort" ved at give høj ydeevne, høje specifikationer og alle klokker og fløjter til at betale de ekstra kontanter, du forfrir for det.

3. ASUS ROG Strix B350 Gaming

Godt afbalanceret

 • Smart placeret M.2 slot
 • Ét-klik overclocking
 • Stort antal USB-porte
 • Ingen USB Type-C-port
 • Mangel på plads, når alle fire DIMM-pladser er optaget

Stikkontakt: AM4 | Chipsæt: B350 | GrafikProduktion: HDMI / DP | Trådløs: Ingen | FormFaktor: ATX

Tjek pris

Mød et andet ASUS-kort, ASUS ROG Strix B350-F Gaming, en lettere pille at sluge, hvis du er bekymret for budgetproblemer med dyre boards. Dette bundkort lander på det perfekte sted til et budgetopbygning med altomfattende funktioner, der tilsidesætter den tidligere Pro-gaming-serie fra ASUS.

Den har rigelig tilslutning med to PCIe-stik, NVMe M.2, USB 3.1 Type-A-stik sammen med en rig I / O bestående af otte USB-porte (fire USB 3.1 Gen 1, to 3.1 Gen 2 og to 2.0), DisplayPort 1.2 og HDMI 1.4 PCIe-beslag er forstærket under SafeSlots-rubrikken for at sikre deres styrke.

Dette kort understøtter op til 64 gigabyte hukommelseskapacitet på tværs af alle fire DIMM-slots med hastigheder op til 3200 MHz. Vær forsigtig, når du bruger alle fire DIMM-slots, stock Wraith-køler presser op mod RAM-pindens varmeskærm. Den leveres ikke med indbygget WiFi.

Ser man på BIOS, er det glattere end creme med sin overklokning med et enkelt klik, og det giver dig mulighed for nemt at finjustere de brugerdefinerede ventilatorkurver fra forskellige temperaturkilder med Fan Xpert 4, som automatisk skræddersy dine overklokkeprofiler til den respektive bygning for maksimal OC-ydeevne, opkald i CPU- og RAM-overclocks samt andre opgaver. Desuden er det imponerende AURA Sync RGB-belysningssystem selvforklarende. Den har to RGB-headere med en overflod af farvespektrum, der kører på alle AURA Sync-aktiverede produkter.

Det huser et lovende lydsystem med 8-kanals HD-lyd med den eksklusive ROG SupremeFX S1220 understøttet af japanske kondensatorer. Endelig understøtter det Windows 10 (64-bit), Linux og 3-vejs crossfire-konfiguration.

Afslutningsvis er det et godt valg for de brugere, der søger moderat overclocking, sublim RGB-belysning, rigelig ventilatorhoveder og I / O-forbindelser, der alle kommer under en anstændig pris. Det giver dig alt, medmindre du vil gå på fuld gas med din omfattende overclocking og vandkøling i længere tid.

4. GIGABYTE GA350-Gaming

Lav pris

 • Fantastisk trådløst netværk
 • Stik på frontpanelet inkluderet
 • USB DAC UP 2 (USB-porte med justerbar spænding)
 • Ingen SLI-kompatibilitet
 • Ikke klar til udtømmende overclocking

Stikkontakt: AM4 | Chipsæt: B350 | Grafikoutput: HDMI | Lyd: Realtek ALC 1220 | Trådløs: Ingen | FormFaktor: ATX

Tjek pris

Det er det ultimative værdibord til slukning af dine spilbehov uden at bryde din bank. Det har alle de fremtrædende våben til at gøre din Ryzen 7-processor retfærdig. Det har tilstrækkelig strømforsyning til moderat overclocking op til 3,8 gigahertz på alle kerner, især til din Ryzen 7-processor, medmindre du vil ramme over 4 gigahertz i andengenerationsprocessorer. Med hensyn til tilslutning har den et Gigabit Lan, M.2 slot (kan bruges som et boot-drev), der fungerer enten som et SATA-drev eller NVMe-drev, en ejendommelig USB DAC UP 2-porte, der tillader justerbare USB-spændinger med en dedikeret strøm design, stålforstærket dobbelt PCIe Gen 3-slots (32Gb / s), to USB 2.0-headere og en USB 3.0-slot, to USB 3.1 Gen 2-slots med mere. Den huser fire DIMM-slots til din RAM, der understøtter op til 3200MHz.

Hvis du er vild med RGB, er du kommet til det rigtige sted. Den har den traditionelle Fusion RGB, der består af 16,8 M RGB-farver, 2 programmerbare sektioner, 7 forskellige lyseffekter, 2 RGB- og RGBW-lysstiftstribehoved, Accent-LED med udskifteligt overlay og avanceret tilstand til tilpasning. Smart blæser har 5 ventilator- / vandpumpestik, 6 temperatursensorer, alle ventilatorstifthoveder opgraderet til hybrid ventilatorstifthoveder, interoperable ventilatorer og sensorer, intuitiv brugergrænseflade til ventilatorstyring.

Som vi kan se, er der kun en kølelegeme på siden o vildsvinet o, vi ved, at det ikke er beregnet til omfattende overclocking. Inden du starter BIOS, skal du sørge for at opdatere det til F7. Lyden består af den bøfede Realtek ALC 1220 lydchip, i modsætning til de andre modstykker i samme prisklasse, dette er et bemærkelsesværdigt plus for dette kort.

Samlet set er dette endnu en god værdi for pengene. Det svæver mellem high-end og mellemtoneområdet med en tiltalende pris og rige forbindelsesmuligheder.

5. MSI Gaming B350

Entusiastisk design

 • Meget funktionelt ventilatorsystem
 • Fantastisk lydforøgelse
 • MSI kontrolcenter for lettere kontrol over overclocking
 • Ingen SLI-kompatibilitet
 • Lejlighedsvise BIOS-problemer

Stikkontakt: AM4 | Chipsæt: B350 | Grafikoutput: HDMI | Lyd: Realtek ALC 892 | Trådløs: Ingen | FormFaktor: ATX

Tjek pris

Dette er en mægtig fin blanding af aggressive visuals passende matchet med robust ydeevne til en opmuntrende pris. Alt, hvad der findes på printkortet, er foret med et aggressivt rødt stregdesign. Den har et rigt kontinuum af forbindelsesporte som USB 3.1 Gen 1 Type-A, Type, gyldne lydstik, forstærkede PCIe-slots, Turbo M.2-slot (op til 32 Gb / s med NVMe-understøttelse) og Gaming LAN. Dens RAM-slots forstærkes af en supplerende funktion ved navn DDR4 boost, et isoleret hukommelseskredsløb. Der er fire DIMM-slots, der understøtter op til 64 Gbs DDR4-hukommelse, der kører ved 3000 MHz. Vi registrerede kerneure med stabile 3,9 Gbs på Ryzen 7 1800x på dette kort.

Det er fyldt med en stor belastning af ventilatorhoveder til dit avancerede spil og giver dig solid kontrol over afkølingsniveauer med DC / PWM-tilstand for optimal indstilling og stilhed. Gå videre og tilpas ventilatorhastigheder, temperaturer under 4 niveaumål og CPU-fans. Det er designet med de nyeste køleløsninger i tankerne, du kan smide al den tunge køling, der er indstillet på dette kort, og den håndterer dem let med sin vandpumpe-PIN-header og hvad der ikke er. Det kommer heller ikke til kort i RGB-afdelingen, du har fuld kontrol over farveskemaet via din smartphone eller MSI-spilappen i løbet af få få tryk pr. Din systemstil og smag.

Desuden kan du nyde værktøjer i spillet som Game Boost, Gaming Hotkey og X-Boost. Den har en nyttig LED-fejlretning, der giver dig besked om enhver hindring i korrekt CPU, grafikkort og RAM-funktion. MSI har installeret en ligetil BIOS, der kan forstærkes til automatisk overclocking med et enkelt klik, ret praktisk for nybegyndere.

For at konkludere, hvis du er tilbageholdende med at splurge på et X370-kort, men på udkig efter et kort, der kan bære en betydelig grad af overclocking, har du en god investering foran dig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found