Jabra Tour Bluetooth Håndfri højttalertelefon anmeldelse

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Jabra Tour Bluetooth Håndfri højttalertelefon anmeldelse

Jabra Tour Bluetooth Håndfri højttalertelefon anmeldelse

Af Bill Wilson 28. august 2019 5 minutter læst

Jabra Tour Bluetooth bilhøjttalertelefon

Bedst til pris

  • Fantastisk lydpræstation i begge ender
  • Fremragende batterilevetid
  • Hurtig og nem opsætning
  • Har talt opkalds-id
  • Mangler en FM-sender til at projicere lyd til bilhøjttalere

Batteri liv: 20 timer | Standby tid: 40 dage | Antal højttalere: 1 (2 watt) | Rækkevidde: 33 fod

DOM:Hvis du har en af ​​de ældre modelbiler, der mangler Bluetooth-funktionalitet, er dette en god budgethøjttalertelefon, du kan bruge til håndfri opkald. Den har god lyd i begge ender og understøtter også de meget tiltrængte stemmekommandoer

Tjek pris

Ifølge CDC (Center for Disease Control and Prevention) dræbes 9 mennesker og 1000 andre såret hver dag i USA på grund af distraheret kørsel. Nu er der mange aktiviteter, der tæller som distraheret kørsel, men sms'er og betjening af din mobiltelefon under kørsel sidder helt sikkert øverst på listen. De fleste af de nye biler leveres med en håndfri funktion integreret i deres stereoanlæg, som giver dig mulighed for at modtage dine opkald uden at blive distraheret fra din kørsel.

Men hvis du bruger en gammel modelbil, har du ikke denne funktion. Også i nogle af de nyere biler kan lydpræstationen undertiden være svag, hvilket tvinger dig til fysisk at bruge din telefon. I tilfælde som dette er når du har brug for en alternativ mulighed eller mere præcist en Bluetooth-højttalertelefon.

Der er mange mærker, der fremstiller disse gadgets, men kun få har formået at skille sig ud. Personligt tror jeg, Jabra sømmer det. Hvilket derfor ikke er overraskende, at jeg tror, ​​at Jabra motorvej er den absolut bedste Bluetooth-højttalertelefon på markedet lige nu.

Så indså jeg, at freeway-prisklassen måske ikke er venlig for alle. Hvilket fik mig til at kigge efter et billigere alternativ, der stadig giver god kvalitet. Og så her foretager vi en gennemgang af Jabra Tour.

Selvfølgelig betyder de reducerede priser, at du bliver nødt til at gå på kompromis med nogle funktioner. Som for eksempel har Jabra Tour ikke en FM-sender, der giver dig mulighed for at projicere lyden til dine bilhøjttalere. Også lydkvaliteten mellem de to er uforlignelig. Men sammenlignet med andre højttalertelefoner som Motorola Roadster 2, der ligger inden for samme prisklasse, er Jabra Tour meget.

Her er en oversigt over min oplevelse med Jabra Tour.

Unboxing af Jabra Tour

I modsætning til Jabra Freeway er Jabra Tour af gennemsnitlig størrelse. Ikke at dette giver dig en fordel, da når du først monterer det på dit visir, behøver du ikke røre ved det igen. Medmindre du af en eller anden grund ikke er i stand til at genoplade det indefra i din bil. Eller du har flere biler og kun en højttaler. I så fald bliver det meget lettere at bære det rundt.

Jabra Tour Packaging Denne Bluetooth-højttalertelefon har i alt 5 knapper. Opkaldsknappen er den mest fremtrædende, og den kan også bruges til at modtage og afslutte et opkald. Jeg fandt ud af, at jeg efter et par gange kunne prøve at nå op og trykke på denne knap uden at tage øjnene af vejen. Og det er en gevinst for mig, fordi det betyder mindre distraktion. Som du vil se senere, er der en endnu bedre måde at modtage og afslutte dine opkald på.

Andre knapper inkluderer knapperne til aktivering af stemmekommandoer, lydstyrke op og ned-knappen, og så er der lydløs-knappen for at slå mikrofonen fra.

Turen sendes ind med en billader og USB-kabel i pakken.

Bluetooth-opsætning

Parringsprocessen er ikke noget kompliceret, men jeg elsker, at Jabra stadig så behovet for at indarbejde en trinvis stemmeguide. Det er altid sådan med alle deres Bluetooth-enheder, som jeg har brugt. Stemmen bekræfter for dig, at forbindelsen er oprettet med succes. En fantastisk måde at undgå gætterier på. Nu hvor vores højttalertelefon er klar, lad os se på, hvad den har at tilbyde.

Telefonopkalds lydydelse

Jabra Tour er designet til at give dig problemfri håndfri opkald, og den udfører dette perfekt. Efter at have vænnet mig til Jabra Freeway, som er udstyret med tre højttalere, var jeg lidt bekymret for, at Tourens enkelthøjttaler ikke ville imponere mig. Jeg tog fejl. Klarheden er fantastisk.

Den lille størrelse får lyden til at føles som om den kommer fra et meget lille entydigt sted over dig, men jeg bemærkede kun dette, fordi jeg har brugt Freeway, som har et større stemmeoverfladeareal.

Desuden er mikrofonen udstyret med effektiv støjreduktion for at lette en skarp samtale fra begge ender af opkaldet. Jeg prøvede at ringe til en ven med min bilstereo, der spillede nogle sange med gennemsnitlig lydstyrke, og det påvirkede ikke kvaliteten af ​​opkaldet. Men i ekstreme volumener kunne fyren i den anden ende kun høre en del af det, jeg sagde. Der var en anden ven, der klagede over, at jeg talte meget langt væk, men da det er en enestående begivenhed, er jeg sikker på, at problemet var ved deres ende.

Generel lydydelse

Ud over at modtage håndfri opkald kan denne højttaler være et godt alternativ til at sende GPS-instruktioner. Placeringen over dit hoved giver dig mulighed for at følge alle anvisningerne problemfrit. Jeg prøvede at lytte til noget musik, popsange specifikt, men det var næppe den oplevelse, jeg ledte efter.

Jeg er en af ​​de fyre, der ikke rigtig nyder en sang, medmindre den har et slag. Men hvis du mener, at vokalen er kernen i en sang, har du ikke problemer med at bruge Touren til at lytte til musik. Jeg prøvede også at lytte til nogle lydbøger og en podcast om morgenen, og lydkvaliteten var god nok.

Stemmekommandoer

Jabra Tour har et antal stemmekommandoer, du kan bruge til at kontrollere det, men min favorit er kommandoerne Svar og Ignorer. De er fantastiske funktioner, der sikrer, at du ikke tager øjnene af vejen for at manuelt stryge modtageknappen på din mobiltelefon. Endnu bedre, hvis din telefon understøtter Bluetooth-telefonbogadgangsprofil (BPAP), vil den indbyggede stemme annoncere navnet på den, der ringer op.

Andre funktioner, du kan udføre ved hjælp af din stemme, inkluderer kontrol af batteriets levetid, initiering af et nyt opkald eller diktering af en besked. Skønt du har en accent eller kører på et særligt støjende sted, kan meddelelsesdiktaten vise sig at være en udfordring.

De fleste Bluetooth-bilhøjttalertelefoner tillader kun integration med Googles virtuelle assistent, men med Tour kan du også linke den til Apples Siri og Amazon Alexa.

Batteri liv

Ved fuld opladning kan Jabra Tour udføre ca. 20 timers taletid og 40 dages standbytid. I betragtning af at en gennemsnitlig person tilbringer ca. 3 timer i deres bil hver dag, så er denne strøm nok til at vare dig en måned. Når jeg skriver denne anmeldelse, har jeg testet den i to uger, og jeg har stadig batteriet på 85%.

Bevægelsessensoren er en fantastisk funktion, der findes i alle Jabra Bluetooth-højttalertelefoner, der hjælper med at bevare strøm. Hvis der ikke er bevægelser i bilen i lange perioder, slukkes højttalerne automatisk.

Jeg havde ikke et problem med automatisk nedlukning, men i nogle tilfælde kunne højttaleren ikke tænde igen, efter at jeg kom tilbage i bilen. På disse tidspunkter måtte jeg skubbe det tilbage ved at trykke på opkaldsknappen.

Pris

På dette tidspunkt skriver Jabra Tour for omkring $ 79 i deres online detailbutik. Jeg føler, at dette er en rimelig pris og også den største salgsstyrke for denne gadget. For alle de funktioner, det giver, er det en værdig investering.

Endelig dom

Hvis det indtil videre ikke er klart for dig, er Jabra en Bluetooth-bilhøjttalertelefon, der udelukkende findes for at lette håndfri opkald. Og det gør det usædvanligt godt. Alle de andre funktioner som at bruge det til at følge GPS-retninger og lytte til podcasts er bonusfunktioner, der skal gøre dig mere forelsket.

Så hvis du er træt af dårlig kommunikation og leder efter noget med god tilbagekaldskvalitet, finder du det i Jabra Tour.

Jabra Tour Bluetooth håndfri højttalertelefon

Design - 8
Funktioner - 7
Ydeevne - 8

7.7

Hvis du har en af ​​de ældre modelbiler, der mangler Bluetooth-funktionalitet, er dette en god budgethøjttalertelefon, du kan bruge til håndfri opkald. Den har god lyd i begge ender og understøtter også de meget tiltrængte stemmekommandoer

Brugerbedømmelse: 4.8 (2 stemmer)