Sådan rengøres Start en Windows 7- og Vista-computer

Ren opstart er en proces, der deaktiverer ikke-windows-tjenester og opstartsprogrammer, som muligvis ikke er nødvendige. Hvis du renser din computer, har du normalt en reduceret starttid og mindre belastning på CPU'en. Hvis det er nødvendigt, kan de tændes, men jeg anbefaler stærkt ren opstart en gang hver anden måned for at filtrere alle uønskede tjenester og opstartsprogrammer ud.

Du kan genaktivere dem senere, eller når det er nødvendigt. Denne proces afbryder normalt ikke kørslen af ​​Windows-operationer. Hvis du imidlertid går glip af et opstartsprogram efter indlæsning efter ren opstart, kan du gå tilbage til konfigurationen ved at følge nedenstående trin og sætte en kontrol på tjenesten (som du vil aktivere).

For at rense starte din computer; følg blot nedenstående trin.

Rengør en Windows Vista / 7-computer

For at rense Boot din computer skal du holde Windows-nøgle og Tryk på R på dit tastatur for at åbne Kør dialog.

I typen Kør dialog msconfig og klik på Fanen Services og tjek på Skjul alle Microsoft-tjenester klik derefter på Slå alt fra

Klik på Fanen Start og klik Slå alt fra. Klik på ansøge og Genstart.

Det er det! Efter genstart vil du se en betydelig forbedring i dit systems hastighed. Hvis du ønsker at aktivere en tjeneste eller et opstartsprogram, skal du åbne msconfig-hjælpeprogrammet igen og vende tilbage til opstartsfanen eller fanen tjenester (som nogensinde skal aktiveres) og sætte en check på det program, du ønsker at aktivere , sørg for at du ikke aktiverer opstartsprogrammer, du ikke ønsker det.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found