Sådan løses Black Boxes på Firefox

Firefox-brugere bemærker undertiden, at når der vises websteder med store mængder information vist, vises små sorte bokse tilfældigt på hele siden. På Facebook vises disse sorte firkanter som sorte, grå og hvide og vises over rullepanelet og i chatfelterne nederst på siden.

Funktioner fungerer alle ens, men noget tekst kan blokeres, og ikoner er usynlige, hvilket gør det vanskeligt at navigere på tværs af mellemrum. En Mozilla Support-bruger forklarede:

I går begyndte min Firefox pludselig at vise mærkelige kasser over forskellige dele af hver webside. For eksempel er der sorte bokse over rullepanelet.

Problemet opstår på tværs af platforme, hvor både Mac- og Windows-brugere oplever problemet. Firefox-brugere har dog fundet succes med at løse dette problem med en meget enkel metode.

Skift indstillinger for hardwareacceleration

Sådan løser du problemet:

  1. Klik på de tre linjer øverst til højre, og vælg Indstillinger

  2. Klik på Fremskreden
  3. Derefter Generel og derefter underGennemserdu får vist en indstilling kaldet Brug hardwareacceleration, når den er tilgængelig.
  4. Slå denne indstilling fra, så hardwareacceleration er deaktiveret. Når du er færdig, skal du lukke Firefox og genstarte appen.