Fix: Kan ikke oprette ny mappe på Windows

Den nye mappemulighed mangler eller er væk, er en fejl i registreringsdatabasen. Hvad det grundlæggende gør, er at det skjuler ny mappemulighed.

DerforDu kan ikke oprette ny mappe, fordi indstillingen mangler. Dette skyldes normalt en opdatering fra Windows eller af et tredjepartsprogram, der ødelægger dine registreringsdatabaseindstillinger.

I denne vejledning; Jeg vil liste ned trinene for at rette disse indstillinger i registreringsdatabasen med en lille tilpasning af registreringsdatabasen, som du kan downloade nedenfor under trinene.

Fix kan ikke oprette ny mappe på Windows

Følg alle nedenstående trin, da de også sikkerhedskopierer registreringsdatabasen, som også kan gendannes, hvis du vil vende tilbage til tidligere registreringsdatabaseindstillinger.

Trin 1: Download FolderFix ved at klikke her. Filen downloades automatisk, sørg for at du ved, hvor den skal gemmes, og klik derefter på Windows Start-knappen nederst til venstre.

Trin 2: Skriv regedit, og tryk på Enter.

Trin 3: Registreringseditor åbnes. Klik på menuen Filer, og vælg Eksporter. (Skriv navn på den sikkerhedskopierede registreringsdatabase-fil), og vælg et sted, hvor du vil have det gemt. Klik derefter på menuen Filer igen, og vælg Importer.

Trin 4: Gå til mappen, hvor du udpakkede folderfix.zip, og vælg folderfix.reg.

Trin 5: Klik på Åbn. Hvis du bliver bedt om at fusionere, skal du fusionere den.

Trin 6: Bekræft, og genstart computeren.

Du skal nu kunne oprette mapperne.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found