Fix: Google Chrome-fejl 'err_quic_protocol_error'

Et antal Google Chrome-brugere får fejlen, dvs. ERR_QUICK_PROTOCOL_ERROR mens du prøver at åbne de websteder, der er integreret med Google. Det hedder det også Denne hjemmeside er ikke tilgængelig. Denne fejl lader ikke brugerne surfe på nogle websteder (ikke alle) over internettet. Youtube, Gmail og andre Google-relaterede ting ser ikke ud til at indlæses korrekt. Dette er frustrerende for hardcore-brugere af Googles tjenester over internettet.

Google har altid travlt med at prøve de nyeste innovationer for at forbedre internetforbindelsen og brugeroplevelserne. QUIC (hurtige UDP-internetforbindelser) er en protokol bruges af Google til at fremskynde sikker internetomgåelse af forhindringer, der trænger ind i vejen. Så et antal af Googles websteder tilbyder forbindelse gennem denne protokol, som kan forårsage nogle problemer, der resulterer i denne fejlmeddelelse.

Årsag bag fejlen “ERR_QUICK_PROTOCOL_ERROR”:

Som det er nævnt ovenfor, er den væsentligste årsag, der forårsager denne problemer, mens du åbner Googles websteder i Google Chrome, en protokol kaldet QUIC. Denne protokol introduceres i de nyeste versioner af Chrome, og den forårsager denne fejl i de fleste tilfælde.

Tredjepartsudvidelser installeret på din Chrome kan også være en kilde til problemer for dig i denne henseende. Så det kan gøre noget trick at slette disse udvidelser.

Løsning til løsning af fejlenERR_QUICK_PROTOCOL_ERROR ”:

Den eneste måde at løse dette problem på er at deaktiver QUIC-protokollen inde i Google Chrome. For at deaktivere det skal du følge disse trin som beskrevet nedenfor.

1. Åbn din Google Chrome-browser, og skriv følgende URL i URL-lokalisatoren, og tryk på Indtast nøgle for at lade det gå til den bestemte Chrome URL.

krom: // flag

2. Inde i panelet, der vises efter, vil der være en liste over eksperimenter udført af Google for at forbedre dem i internetsikkerhed og Brugererfaring. Find din specifikke protokol ved at trykke på Ctrl + F (Windows) eller Kommando + F (Mac). Indtast i søgefeltet QUIC for at navigere mod din destination.

3. Som standard er Eksperimentel QUIC-protokol vil blive indstillet til Standard. Klik over det og vælg handicappet. Genstart Chrome bagefter, så bliver dit problem løst.

4. Hvis det ikke virker for dig, skal du muligvis Søg og slet tredjepartsudvidelser installeret i din Chrome-browser. Til dette formål skal du åbne Chrome-udvidelser ved at skrive denne URL i browseren.

krom: // udvidelser /

Søg efter enhver ukendt tredjepartsudvidelse, der forårsager problemer, og slet den ved at klikke på slettegnet til højre.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found