Mortal Kombat 11 springer Japan ud på grund af overdrevent voldeligt indhold

Hjem/Nyheder/Spil/ Mortal Kombat 11 springer over Japan-frigivelse på grund af overdrevent voldeligt indhold

Mortal Kombat 11 springer Japan ud på grund af overdrevent voldeligt indhold

Af Farhan Ali 27. januar 2019 1 minut læst

Mortal Kombat 11, det næste kampspil af NetherRealm Studios, blev annonceret under The Game Awards. Spillet fik en udgivelsesdato den 23. april 2019 til pc og konsoller. Det ser ud til, at Mortal Kombat 11 vil blive blokeret for frigivelse på Steam i Japan.

Mortal Kombat 11

Japan er berygtet for sin underlige og overdrevne censur af voldelige videospil. Mens Mortal Kombat X stadig blev frigivet i Japan, vil det ikke være tilfældet for den næste. Rapporter hævder, at Mortal Kombat 11 ikke vil se en japansk frigivelse. Dette skyldes, at det japanske spilvurderingsbræt CERO ikke tillader, at spil med ekstrem vold og gore frigives i landet.

Ifølge SteamDB-listen over Mortal Kombat 11 vil titlen ikke være tilgængelig i Japan. Normalt for større titler som denne frigives en censureret version sammen med eller engang efter den globale udgivelse. På grund af den høje mængde vold og slid blev Resident Evil 7 censureret i Japan. I tilfælde af Mortal Kombat 11 er der ingen nyheder om en censureret version. De eneste oplysninger, vi har, er at spillet ikke frigives i Japan.

"Vurderingerne er forskellige pr. Region, og blandt dem har Japan en tendens til at være på den strengere side," siger Resident Evil 7-direktør Kōshi Nakanishi. ”For at være ærlig kan det nogle gange være en udfordring under udviklingen. Når vi tænker på en bestemt scene, begynder tanker som "det vil være svært at håndtere ratings" eller "lad os gøre en mildere scene" krybe ind. "

Desværre for Mortal Kombat 11-fans i Japan ser det ud til, at NetherRealm ikke vil gennemgå en indsats for at censurere spillet. Efter at have set, hvor krævende opgaven med at censurere et spil er, besluttede udgiver Warner Bros. sandsynligvis at springe en japansk frigivelse helt over.

Via en vred gamerkilde Censureret spilmærker dødelig kombat

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found