Hvad står KMSL for?

Hjem/Lære/ Hvad står KMSL for?

Hvad står KMSL for?

Af Habiba Rehman 12. september 2018 3 minutter læst

KMSL står for 'Killing Myself Laughing. Det bruges mest, når du sms'er eller interagerer på fora på sociale medier. Du kan bruge KMSL, når du finder noget ekstremt sjovt og ikke kan kontrollere din latter, for det, som nogen lige sagde, var sjovt for dig.

Ligesom akronymet 'LOL' kan KMSL også bruges til at vise dit udtryk, når du finder noget super morsomt, selvom du ikke griner bogstaveligt. LOL.

KMSL er ikke et meget populært akronym på sociale medier indtil videre. Men i sidste ende vil det ligesom andre internetjargoner bruges mere almindeligt.

Hvordan kan KMSL bruges?

Jeg er sikker på, at du ved, at ikke alt det, du læser, gør dig til LOL. Tilsvarende gør ikke alt, hvad du læser eller hører, dig til KSML. For eksempel læser du noget fra en ven, der får dig til at grine. Selvom det bare er en lille fnise. Du kan bare svare dem med en enkelt tekst, der siger, KMSL. Ja, det er det, og dette vil få den anden person til at forstå, at det fik dig til at grine.

Nogle gange kan du endda bruge KMSL sarkastisk. For eksempel, når en af ​​dine venner siger noget super halt, og du ikke ved, hvordan du ellers skal reagere, svarer du med en KSML. Her repræsenterer KSML ikke ligefrem, at du lo på grund af deres halthed, men at det, de sagde, var så halt, at det dræbte dem.

Lad os se på et par eksempler, der hjælper dig med at forstå, hvordan du kan bruge KMSL i dine samtaler præcist. Og stol på mig, når jeg siger dette, ved at bruge akronymer forkert sætter dig i en meget akavet situation.

Eksempler, der bruger KMSL

Eksempel 1

Situation: En af dine veninder har lige sendt en besked i gruppechatten noget ekstremt vanvittigt. Ligesom et kattememe, der passer perfekt til din nuværende situation. På dette svarer du,

Dig: KMSL !!!!

At skrive KMSL som et svar på en vittighed, der var sjov, er tilstrækkelig for den anden person til at forstå, at det, de sagde, fik dig til at grine. Formål serveret.

Her er andre måder, hvorpå du kan bruge akronymet KMSL til at udtrykke dit svar.

Eksempel 2

Jay: Foreslå mig en god film, jeg keder mig.

Ben: Se Baywatch. Jeg var KMSL, mens jeg så det. Mine venner var som hvad der er galt med dig.

I eksemplet ovenfor er KMSL blevet brugt sammen med en sætning. Du kan bruge en sætning ligesom den er blevet brugt i dette eksempel for at tilføje mening til dit svar.

Eksempel 3

Situation: Du er midt i et gruppestudie med dine venner. Du er supertræt og oparbejdet. Et af gruppemedlemmet begynder at handle fedt for at få alle til at smile. Her, hvis du siger KMSL, ville det være i en sarkastisk tone, fordi du ikke finder den fedtede mand fedt nok til at få dig til at grine.

Hvorfor dræbe mig selv latter ikke forkortes som KML?

Selv da jeg læste KMSL, antog jeg, at det var en forkortelse for fire ord og ikke tre. Ordet 'mig selv' her er blevet brugt som to separate ord 'mit' og 'selv'. Dette er grunden til, at folk normalt ikke skriver KML (som burde have været den oprindelige form), men i stedet skriver KMSL.

Men hvis du vil, kan du bruge KML som en kort forkortelse for Killing Myself Laughing. Det er noget, jeg ville gøre, men så igen, hvad der er trend, er KMSL. Så for at være en del af mængden synes jeg, du skal gå efter KMSL og ikke KML, selvom de begge bogstaveligt talt betyder det samme.

Men det handler ikke kun om, hvad der trender, men hvad den forkortelse, du gerne vil bruge, faktisk betyder. Det viser sig, at KML ikke kun kunne have den betydning, vi her har fortolket, det vil sige at dræbe mig selv latter. Ifølge forskning har KML en anden betydning, det vil sige Kill My Life. Lige hvordan du bruger FML i sammenhæng med dit nuværende livsscenarie, som står for F *** My Life, kan du også bruge KML som et alternativ til FML.

Hvad andet kunne bruges i stedet for KMSL?

For at dræbe forvirringen mellem KMSL og KML kan du ganske enkelt vælge følgende forkortelser for at udtrykke dit nuværende humør efter at have læst eller set noget sjovt.

  • Hvis du har en ven, der tagger dig super sjove memes, kan du sende en besked til dem:

'HOLD OP! Jeg er bogstaveligt talt ROFL !!! ''

Her, ROFL, er et alternativt akronym, der kan bruges i stedet for KMSL. Det står for 'Rolling on the Floor Laughing'.

  • Brug den samme situation, som jeg har nævnt i det første punkt, lad os sige, at du skal sende en besked til din ven på memerne, som hun lige har sendt dig. Så du vil sige:

“LMAO! Kan du stoppe med at sende disse memer! Jeg er i klassen. ”

Her er akronymet LMAO blevet brugt i stedet for KMSL, som står for 'Laughing My Ass Off'. Og denne er også en af ​​mine favoritter, da jeg brugte den meget tilbage, da jeg var i skole.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found