Fix: Windows Update-fejl 0xc1900204

Windows-opdateringsfejl 0xc1900204 vises, når brugerne prøver at downloade den nye opdatering frigivet af Microsoft. Normalt downloades opdateringen let, men installationen starter ikke engang, og denne opdateringsfejl vises. Forskellige metoder kan bruges til at bekæmpe denne fejl, som normalt vises på Windows 10-operativsystemet, men det er ikke fremmed for de ældre versioner også.

Vi har udarbejdet et sæt løsninger, der kan bruges til at løse denne fejl, så sørg for at følge dem omhyggeligt, og du bør helt sikkert løse dit problem, inden du når slutningen!

Løsning 1: Brug følgende registreringsjustering

Denne metode er meget nyttig, hvis standardprogramfilmappen til installation af Windows-baserede programmer er blevet ændret ved en anden proces eller lignende. Dette kan være nyttigt for at bekæmpe fejlen, men du bliver nødt til at redigere registreringsdatabasen for at ændre den. Du bliver også nødt til at fortsætte med at installere programmer i den gamle mappen Programfiler, i det mindste indtil du behandler opdateringen, der forårsager denne fejl.

Da du bliver nødt til at redigere registreringsdatabasen for at fortsætte med løsningen, anbefaler vi, at du tjekker denne artikel, som vi har udarbejdet for sikkert at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase for at forhindre yderligere problemer. Der vil stadig ikke være noget galt, hvis du følger instruktionerne korrekt.

 1. Åbn Registreringseditor-værktøjet ved at skrive “regedit” i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Du bliver sandsynligvis nødt til at bekræfte en UAC-prompt, der siger, at værktøjet muligvis ændrer indstillinger på din computer. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor ved at navigere i venstre rude:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion

 1. Under CurrentVersion-nøglen skal du kunne se en REG_SZ-typeindgang med navnet ProgramFilesDir, så sørg for at højreklikke på den og klikke på Rediger.
 2. Under indtastningen Værdidata skal du slette den aktuelle sti og indsætte den korrekte sti til mappen Programfiler, du har på din computer.
 3. Hvis du kører et 32-bit operativsystem, ville den korrekte sti være "X: \ Program Files (x86)", og hvis du kører en 64-bit version af Windows, ville stien være "X: \ Program Files" hvor X er bogstav på det drev, hvor Windows er installeret. Sørg for, at du ikke går glip af tilbageslag eller bogstaver, da konsekvenserne kan være farlige.

 1. Bekræft ændringerne ved at trykke på OK, og genstart computeren for at anvende ændringerne fuldt ud. Derefter skal du navigere til Windows-opdatering og kontrollere, om problemet er løst nu.

Løsning 2: Kør Windows Update-fejlfinding

Heldigvis kommer Windows med forskellige indbyggede fejlfindingsprogrammer, der udmærker sig ved nogle grundlæggende fejlfinding og diagnosticering. De er ikke magiske, og de løser ikke ethvert problem, du støder på, men nogle gange kan de i det mindste lokalisere det modul, der blev ødelagt.

Med hensyn til denne Windows-opdateringsfejl har brugere rapporteret, at den automatiske fejlfinding var i stand til at løse problemet fuldstændigt, så vi anbefaler dig at prøve dette:

Windows 10:

 1. Åbn appen Indstillinger på Windows ved at klikke på Start-knappen og derefter på tandhjulsikonet lige over. Du kan også søge efter den i startmenuen eller med søgeknappen ved siden af ​​den.
 2. Åbn sektionen Opdatering og sikkerhed i bunden af ​​vinduet Indstillinger, og naviger til fanen Fejlfinding.

 1. Først og fremmest skal du klikke på Windows Update-indstillingen og følge instruktionerne på skærmen, når Windows Update-fejlfinding åbnes for at se, om der er noget galt med Windows Update-tjenester og -processer.
 2. Når fejlfindingsprogrammet er færdigt, skal du navigere til afsnittet Fejlfinding igen og åbne fejlfindingsprogrammet til internetforbindelser.
 3. Kontroller, om problemet er løst, når du genstarter din computer og kører Windows Update igen.

Ældre versioner af Windows:

 1. Åbn Kontrolpanel ved at finde det i Start-menuen. Du kan også søge efter det ved hjælp af Start-menuens søgefelt.
 2. Når kontrolpanelets vindue åbnes, skal du ændre indstillingen "Vis efter" øverst til højre i vinduet til "Store ikoner" og rulle ned, indtil du finder posten Fejlfinding.

 1. Efter at have klikket på Fejlfinding, skal du kontrollere bunden af ​​vinduet under afsnittet System og sikkerhed for "Løs problemer med Windows Update". Klik på denne post, vælg Næste fra det indledende vindue, og vent på, at fejlfinderen er færdig.

 1. Kontroller, om dit problem nu er løst.

Løsning 3: Sørg for, at du har nok diskplads

Denne fejl er mere rettet mod brugere, der modtager fejlen, når de prøver at opdatere ved hjælp af Windows Media ISO-værktøjet. Selvom opsætningen kan synes lille i størrelse, har du stadig brug for så meget plads, som du kan samle for at processen kan afslutte uden problemer.

Vi foreslår, at du rydder så meget plads som muligt, enten manuelt eller ved hjælp af et værktøj, der kan slippe af med ubrugte filer på din disk. Vær ekstra opmærksom på programmer og applikationer, du ikke længere bruger, da de har tendens til at tage mest plads på din disk.

Løsning 4: Nulstil Windows Update-komponenter

Denne metode er en slags sidste udvej, når det kommer til fejlfinding af Windows-opdateringer. Det er en brutal måde at tvinge Windows Update-tjenesten til at nulstille sig selv, men det er bestemt en af ​​de mest nyttige ting, du kan gøre for at rette den ødelagte Windows-opdateringstjeneste.

Den eneste grund til, at vi har valgt at placere det sidste sted, er, at ovenstående metoder er kortere at gøre for brugerne, og de er mere specifikke for fejlkoden, mens denne metode er lang, mere kompliceret og også mere generel.

Da du skal redigere registreringsdatabasen, anbefaler vi, at du tjekker denne artikel for sikkert at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase for at forhindre yderligere problemer.

 1. Lad os starte med metoden ved at lukke følgende tjenester, som er kernetjenesterne relateret til Windows Update: Baggrunds intelligent overførsel, Windows Update og kryptografiske tjenester. Det er meget vigtigt at lukke dem, inden vi starter, hvis du vil have, at resten af ​​trinene skal udføres uden fejl.
 2. Søg efter "Kommandoprompt" enten lige i Start-menuen eller ved at trykke på søgeknappen lige ved siden af ​​den. Højreklik på det første resultat, der vises øverst, og vælg "Kør som administrator".

 1. Brugere, der bruger en ældre version af Windows, kan bruge Windows Logo Key + R-tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtast "cmd" i feltet, og brug Ctrl + Shift + Enter-tastekombinationen for at køre kommandoprompt som administrator.
 2. Kopier og indsæt kommandoen vist nedenfor, og sørg for at klikke på Enter-tasten på tastaturet.
net stop bits net stop wuauserv net stop appidsvc net stop cryptsvc

 1. Efter dette trin skal du slette nogle filer, hvis du vil fortsætte med at nulstille opdateringskomponenterne. Dette skal også gøres via kommandoprompt med administrative rettigheder. Kør denne kommando:
Fjern “% ALLUSERSPROFILE% \ Application Data \ Microsoft \ Network \ Downloader \ qmgr * .dat”
 1. Skift navnet på mapperne SoftwareDistribution og catroot2. For at gøre dette skal du ved en kommandoprompt med administratorrettigheder kopiere og indsætte følgende to kommandoer og klikke på Enter efter kopiering af hver enkelt.
Ren% systemroot% \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.bak Ren% systemroot% \ system32 \ catroot2 catroot2.bak

 1. Følgende kommandoer hjælper os med at nulstille BITS (Background Intelligence Transfer Service) og wuauserv (Windows Update Service) til deres standardindstillinger. Sørg for ikke at ændre nedenstående kommandoer, så det er bedst, hvis du bare kopierer dem på grund af deres kompleksitet.
exe sdset bits D: (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC ;;; SY) (A ;; CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO ;;; BA) (A ;; CCLCSWLOCRRC ;;; AU) (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC; (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC ;;; SY) (A ;; CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO ;;; BA) (A ;; CCLCSWLOCRRC ;;; AU) (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC ;; PU)
 1. Lad os navigere tilbage til System32-mappen for at fortsætte med den sidste del af denne metode. Sådan gør du det i kommandoprompt.
cd / d% windir% \ system32
 1. Da vi har nulstillet BITS-tjenesten fuldstændigt, bliver vi nødt til at omregistrere alle de filer, der er nødvendige for at denne tjeneste kan køre og fungere korrekt. Hver af filerne kræver dog en ny kommando for at få den til at omregistrere sig selv, så processen kan ende med at blive ret lang. Kopier kommandoerne en efter en, og sørg for, at du ikke udelader nogen af ​​dem. Du kan finde den komplette liste, hvis du følger dette link i en Google Drive-fil.
 2. Den næste ting, vi skal gøre, er at nulstille Winsock ved at kopiere og indsætte følgende kommando tilbage i den administrative kommandoprompt:
netsh winsock nulstil netsh winhttp nulstil proxy

 1. Hvis alle ovenstående trin har gennemgået smertefrit, kan du nu starte de tjenester, du lukkede i det første trin ved hjælp af nedenstående kommandoer.
net start bits net start wuauserv net start appidsvc net start cryptsvc
 1. Genstart din computer, når du har fulgt trinene, og prøv at køre Windows Update igen. Forhåbentlig vil du nu kunne starte Windows Update uden at modtage fejlen 0xc1900204

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found