PC-kasser: Sidepaneler i hærdet glas vs Akryl sidepaneler

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ PC-kasser: Sidepaneler i hærdet glas vs Akryl sidepaneler

PC-kasser: Sidepaneler i hærdet glas vs Side-paneler i akryl

Af Bill Wilson 10. september 2019 5 minutter læst

PC-kasseremarkedet oplevede et kæmpe boom, da sidepaneler i hærdet glas hurtigt blev introduceret i nogle af de sager, der var på markedet. Den gode ting ved disse sidepaneler var, at de var ridsefast, og vigtigere, de så meget bedre ud sammenlignet med akryl sidepaneler, der ville ridse ret let.

Da det hærdede glas oprindeligt blev introduceret, opkrævede virksomheder en præmie for denne funktion. Nogle gange ville det ikke give mening så godt. Da det hurtigt begyndte at udfase de mere almindeligt tilgængelige akryl-sidepaneler, begyndte priserne også at falde ned.

I dag kommer næsten alle sager, der er tilgængelige på markedet, med et sidepanel af hærdet glas. Faktisk bygger sagsfabrikanter nu sager, der har hærdet glas på forsiden, toppen såvel som på siderne. Det bedste er, at selvom du ønsker at få det bedste budget pc-etui, kan du stadig finde hærdet glas mulighed.

Denne stigning i popularitet har fået os til at tænke, og vi har besluttet at foretage en detaljeret sammenligning mellem sidepaneler af hærdet glas og akrylplader for at se, hvilken der kommer øverst. Denne sammenligning er helt sikkert en af ​​de vigtigste faktorer, og det er også bedre at se på dem.

Sidepaneler i hærdet glas

For det første vil vi se på sidepaneler af hærdet glas. Disse paneler er bestemt tungere end de akryliske, de er ofte super klare, medmindre producenten vælger tonede paneler som den, vi har set i Corsair Obsidian 500D. Uanset hvad der er tilfældet, er fordelene ved disse paneler der, og vi vil se på dem lige nu.

Fordele ved hærdet glas sidepaneler

Nedenfor ser du nogle af de mest almindelige fordele ved sidepaneler i hærdet glas. Dette er vigtigt, da de fleste mennesker helt går glip af disse ting og ikke lægger særlig vægt på.

 • Ridsebestandighed: Det fantastiske ved sidepaneler af hærdet glas er, at de i højere grad er ridsefast i forhold til akrylmotparten. Med sidepaneler i hærdet glas behøver du ikke bekymre dig om støv eller bare et stykke stof, der efterlader ridser, da det ikke vil være tilfældet. Du kan rengøre sidepanelerne ved at vide, at de overlever enhver tortur overhovedet.
 • De ser fantastiske ud: Kort sagt, evnen til at vise dine pc-sags komponenter i al sin herlighed er noget, der ikke bør undervurderes. Sidepanelerne i hærdet glas får alt til at se fantastisk ud, og det bedste er, at du heller ikke behøver at bekymre dig om at ridse glasset, fordi det ikke er noget, der kommer til at ske så let, da de er ret høje på ridsemodstanden.
 • Let at rengøre: Jeg har haft mange forskellige tilfælde af hærdet glas de sidste par år, og det bedste er, at næsten alle er ekstremt lette at rengøre. Du behøver virkelig ikke bekymre dig om ting, der går ud af hånden. Du kan bruge vinduesrengøringsmidler eller bare tør mikrofiberklud, hvis du vil. Rengøringsprocessen er super let.
 • Ingen misfarvning: Det eneste almindelige problem, som jeg har bemærket med akryl sidepaneler, er at når de begynder at blive gamle, begynder de at blive misfarvet. Selvom det måske ikke virker som et problem for de fleste mennesker, kan det ødelægge det generelle udseende på din pc. Med sidepaneler i hærdet glas er det dog ikke noget, der kan ske. Hvis du tænker på, at glasset bliver snavset, skal du blot rengøre det, og du ville være god at gå.

Der kan ikke benægtes, at fordelene ved sidepaneler i hærdet glas bestemt er der. Lige nu vil vi fokusere på nogle af ulemperne.

Ulemper ved sidepaneler i hærdet glas

Mens fordelene er der, skal tingene være i balance. Den gode ting her er, at sidepaneler i hærdet glas ikke har mange ulemper og dermed let kan bruges.

 • Udsat for brud: Selvom det aldrig går i stykker alene, hvis du bygger i din sag, og glasset er slukket, kan du tabe det, mens du sætter det sammen igen, hvilket vil resultere i, at panelet knuses fuldstændigt. Hvis du aldrig har haft et hærdet glas i stykker, efterlader det ikke et smukt syn, og det er meget vanskeligt at rengøre.
 • Mangler i sagen: Et andet almindeligt problem er, at når det kommer til hærdet glas, har sagerne ofte mellemrum mellem dem. Hvilket betyder, at støv kan trænge igennem disse huller. Mange producenter arbejder dog hårdt på at sikre, at dette problem ikke er der længere.
 • Tung: Som en person, der ejer ThermalTake View 71-sagen, kan jeg fortælle dig, at det er en af ​​de tungeste sager, der er tilgængelige på markedet, og alt dette på grund af de 4 sidepaneler i hærdet glas, der er installeret på sagen.

Som du kan se, opvejer fordelene et negativt antal ulemper. Indtil videre vil vi fokusere på akrylpanelerne.

Akryl sidepaneler

Da akrylsidepaneler først blev introduceret på markedet, tog de verden med storm. PC-entusiaster kunne endelig vise, hvordan indersiden af ​​deres pc'er så ud. Dette startede starten på LED-lys såvel som alle mulige fantastiske parlour-tricks, der tog pc'erne fra deres industrielle design og placerede dem på showgulvene.

Imidlertid er akryl næsten udfaset med en håndfuld sager, der stadig kommer med disse paneler.

Fordele ved akryl sidepaneler

For at være ærlig er der ikke mange fordele, du får fra akryl sidepaneler. Men alligevel er det bedre at se på dem.

 • De bryder ikke: En af de vigtigste ting, du skal vide, er, at akryl sidepaneler ikke bryder så let. Sikker på, det er hovedsageligt plast, men det er holdbart over for brud, og at tabe akryl sidepanel vil ikke resultere i en katastrofe.
 • Lav vægt: En anden fordel her er, at disse paneler ikke rigtig vejer meget. Så hvis du har en kasse, der bruger et akrylpanel i stedet for det hærdede glaspanel, er du god til at gå så vidt vægten vedrører.

Desværre ender fordelene kun der. Sikker på, akryl sidepaneler har haft deres glansdage, men der er ikke meget herlighed tilbage til at begynde med.

Ulemper ved sidepaneler i akryl

Hvad angår ulemperne, kan du se på dem nedenfor.

 • Kan let ridses: En af de største ulemper, du får fra akryl sidepaneler, er at de kan ridse ret let. Du får ikke meget tid med disse paneler, da de har tendens til at give op efter et stykke tid.
 • Kan ske, når det er varmt: Din pc vil naturligvis sprede varmen, og baseret på hvor varme ting kan blive, er det, du har brug for at vide om disse sidepaneler, at de kan kæde, når de er varme. Sikker på, det er en sag, der ikke er så almindelig, men det sker stadig, så du skal huske det.

Mens ulemperne måske er mindre sammenlignet med paneler i hærdet glas, er den ene ting, der ikke kan overses, det faktum, at de er temmelig alvorlige til at begynde med.

Konklusion

Mens trenden med sidepaneler i akryl langsomt slutter, er det vigtigere at vide, at sidepanelerne i hærdet glas er kommet for at blive. Sikker på, der er nogle ulemper, men husk, at de er små, i bedste fald subjektive.

For øjeblikket kan der ikke benægtes, at sidepanelerne i hærdet glas er konger på pc-sagsmarkedet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found