FIX: Deaktiver Sticky Corners / Edges i Windows 10

Windows 10 bragte mange ændringer i Windows-verdenen De fleste af disse gik ganske godt over med Windows-brugere, men nogle gjorde det ikke. En af de ændringer, som brugerne virkelig ikke værdsatte, er det faktum, at Microsoft besluttede at tage muligheden for at deaktivere klæbrige hjørner, når de bruger mere end en skærm væk fra Windows 10-brugere. Indstillingen var tidligere til stede i Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1, og næsten hver eneste Windows-bruger, der brugte mere end en skærm, elskede denne funktion, da klæbrig hjørner kan være ret irriterende og frustrerende. Jeg mener, hvem bliver ikke rasende, når deres markør bare holder sig til det ene hjørne i et par sekunder, der føles som evigheden, når de prøver at flytte det fra en skærm til en anden.

Til forfærdelse for mange Windows-brugere, der opgraderede til Windows 10, findes der ikke længere mulighed for at deaktivere klæbrig hjørner. Selvom dette problem ikke rejses så meget som det burde være, er det et så alvorligt problem, at mange Windows-brugere har valgt at vende tilbage til ældre versioner af operativsystemet. Heldigvis, hvis du er en Windows 10-bruger, der ønsker at slippe af med klæbrig hjørner og er villig til at lægge noget arbejde for at gøre det, kan du faktisk deaktivere de irriterende klæbrig hjørner. Den første halvdel af deaktivering af klæbrig hjørner deaktiverer faktisk Snap funktion, som hver version af Windows efter Windows XP kommer med. Deaktivering af Snap-funktionen giver dig mulighed for frit at flytte applikationsvinduer mellem skærme uden at de klæber (eller klikker, for at være mere præcise) til et af de fire hjørner af skærmen. For at deaktivere Snap, du skal:

Hold Windows-nøgle og tryk på JEG.Klik på System.

Klik på Multitasking i venstre rude. Under Snap kategori i højre rude, drej skyderen lige under Arranger vinduer automatisk ved at trække dem til siderne eller hjørnerne af skærmen mulighed af. Hvis du gør det, deaktiveres Snap.

Når Snap er blevet deaktiveret, kan du gå videre til anden halvdel af deaktivering af klæbrig hjørner i Windows 10, den halvdel, der involverer noget at snakke med din computers registreringsdatabase. For at deaktivere klæbrig hjørner i Windows 10 skal du:

Trykke Windows-logo tast + R at åbne en Løb

Type Regedit ind i Løb dialog og tryk på Gå ind tast for at åbne Registreringseditor.

I Registreringseditor, naviger til HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ ImmersiveShell \ EdgeUi.

Klik på EdgeUi tast i venstre rude for at få vist indholdet i højre rude.

Højreklik på et tomt rum i højre rude, hold markøren over Ny og klik på DWORD (32-bit) værdi.

Navngiv den nye DWORD-værdi MouseMonitorEscapeSpeed.

Dobbeltklik på MouseMonitorEscapeSpeed, ændre dens værdidata til 1 og klik på Okay.

Genstart din computer, og så snart den starter op, vil du bemærke, at der er meget, meget lidt eller ingen klæbrighed i skærmens hjørner.

Metode 2: Brug NSM-appen

Officielt arbejder MS på problemet. Uofficielt er der udviklet en app kaldet NSM til at løse problemet. Hvis metoden ovenfor ikke hjælper, kan du hente appen herfra og installere den.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found