Sådan rettes fejl 0xc0EA000A ved download af apps

Det 0xc0EA000A fejl angiver, at der er en vis fejl med forbindelsen mellem dit system og Microsoft-serverne. Du kan ikke downloade apps, og du får konsekvent fejlmeddelelser.

Dette har været tilfældet med Windows 10-brugere i et stykke tid nu, og det sker oftest, når der er en ny, vigtig opdatering til operativsystemet, da det er, når der er maksimal brug af Microsofts servere. Det er frustrerende for mange mennesker, da Store-apps er blandt de bedste dele af de nye udgaver af Windows.

Heldigvis er der dog et par ting, som brugere, der står over for dette problem, kan prøve, og de er blevet bekræftet af den generelle brugerbase til at arbejde.

Metode 1: Vent

Mens 0xc0EA000A betyder, at din enhed ikke kan oprette forbindelse til serveren, der er en ret stor chance for også at få en 0x803F7003 fejl, hvilket betyder det serverne er overbelastede. Det betyder, at det er spidsbelastningstid, og et stort antal brugere er i øjeblikket forbundet til serverne, og der er simpelthen ikke mere plads til din enhed til at oprette forbindelse. Den bedste løsning for denne situation er at vent det ud. Hvis du ikke har travlt, skal du vente på en dag eller to, indtil serverne står over for mindre belastning, og prøv igen. Store app-downloads skal nu fungere sammen med opdateringer.

Metode 2: Nulstil Windows Store-cache

Nogle gange kan Windows Store-cachen blive beskadiget og ikke tillade dig at downloade eller opdatere nogen apps. Løsningen på dette er at Nulstil cachen, hvilket kan gøres på en meget nem måde.

 1. Tryk samtidigt på Windows og R tasterne på tastaturet for at åbne Løb
 2. Type wsreset.exe i feltet, og klik på Okay eller tryk på Gå ind for at nulstille Windows Store-cache.
 3. Når dette er gjort, genstart dit system for at ændringerne skal træde i kraft.

Metode 3: Kontroller dato og klokkeslæt, og genstart Windows Time-tjenesten

Når din dato og dit klokkeslæt er indstillet forkert, og hvis de ikke synkroniseres med time.windows.com server, kan føre til en række problemer. Desværre angiver ingen fejlmeddelelse virkelig, at dette er problemet, og du tænker måske ikke på det, men at opsætte dem korrekt kan løse dette problem blandt mange.

 1. Se på dato og tid i slutningen af ​​din proceslinje. Sammenlign dem med et andet ur og se om de er konfigureret korrekt.
 2. Tryk på Windows tast og indtast Dato og tid, åbn derefter resultatet.
 3. Gå til Internettet fanen, og se om den server, computeren er indstillet til automatisk at synkronisere med, er windows.com.
 4. Klik på Ændre indstillinger, og klik Ja hvis der vises en prompt til brugerkontokontrol.
 5. Hvis serveren ikke var i det tredje trin windows.com, sørge for at Synkroniser med en internetserver er markeret, og indstil serveren manuelt. Trykke Opdatere nu. Bemærk, at synkroniseringen muligvis mislykkes - fortsæt med det næste trin, da vi er ved at løse det.
 6. Tryk på begge Windows og R på tastaturet for at åbne Løb
 7. Skriv i feltet services.msc og åbn det ved at klikke Okay eller trykke på Gå ind på dit tastatur.
 8. I Tjenester vindue, find Windows Time-tjeneste. Tjek status.
 9. Højreklik tjenesten, og vælg Genstart fra genvejsmenuen.
 10. Luk Tjenester vindue, og brug trin 2 til 5 for at forsøge at synkronisere - det skal fungere nu. Dato og klokkeslæt vil også være korrekte.
 11. Prøv at downloade / opdatere apps fra butikken igen, du skulle ikke have nogen problemer.

Metode 4: Sluk for din pc eller aflogning af Microsoft-konto

Log af din Microsoft-konto, eller sluk for din pc, og tænd den igen, så du kan logge ind på Microsoft-kontoen igen og derefter prøve at downloade.

Denne fejlmeddelelse kan være frustrerende, især da den fjerner en ret stor del af Windows 10-oplevelsen, fordi du ikke kan downloade nogen apps. Det kan dog ganske enkelt skyldes, at serverne er overbelastede, eller at der er et problem på dit system. Uanset hvad det er, skal du blot gennemgå instruktionerne i ovenstående metoder, så downloader dine Store-apps igen.