Sådan hostes en anden Twitch-kanal på din stream

Investeringsafkastet, som din Twitch-kanal giver - både med hensyn til berømmelse og formue - afhænger meget af mængden og kvaliteten af ​​det indhold, du leverer til dine seere. Jo mere indhold dine seere får, jo mere vil du engagere dem, og jo mere succesrig bliver en streamer. Når det er tilfældet, er der intet værre for, at en Twitch-streamer gør fremskridt med at få en følge og et respektabelt afkast på, hvad de investerer i deres kanal, end en inaktiv strøm. Mens din stream er offline, leverer du ikke noget indhold til dine seere og engagerer dem derfor ikke. Når det er tilfældet, er det bydende nødvendigt, at en Twitch-streamer leverer indhold til deres publikum, selv når deres stream er offline.

At være vært for en anden Twitch-kanal er den mest effektive og populære metode, som streamere bruger til at give deres seere indhold, selv når de ikke sender deres streams. At være vært for en Twitch-kanal på din stream henviser til at udsende en anden kanals live stream på din Twitch-kanal, mens din stream er offline. At være vært for en anden Twitch-kanal på din stream dræber to fugle med en smule - det hjælper med at promovere andre Twitch-brugere og deres streams, hvilket har stor betydning i det peer-to-peer-samfund, som Twitch er (vi streamers skal holde sammen, du ved?) mens du sørger for, at dine seere får fyldt med engagerende indhold, selv når du ikke streamer.

At være vært for en anden Twitch-kanal i din stream hjælper med at udvikle relationer med andre streamers, som kan være til gensidig fordel, og da du har en betydelig kontrol over, hvilket indhold du hoster på din stream, får dine seere deres rettelse af indhold, når du er uden for rækkevidde . At være vært for en anden brugers stream er en helt valgfri indsats og er slet ikke en forudsætning for at være et aktivt medlem af Twitch-samfundet, men det er en taktik, der anvendes af de fleste succesrige Twitch-streamers.

Sådan hostes en anden Twitch-kanal på din stream

Hvis du ikke har nogen idé om, hvordan du kan være vært for en anden Twitch-bruger i din stream, skal du ikke være bange - processen er ret enkel. Der er også tre forskellige måder, du kan gå på at være vært for en anden Twitch-bruger og det indhold, de sender på din stream:

Hosting af en anden kanal via Twitch chat

Den enkleste måde at begynde at være vært for en anden bruger på din stream er ved at bruge din kanals Twitch-chat. For at gøre det, skal du blot skrive, mens din stream er offline /værtefterfulgt af brugernavnet for den Twitch-kanal, du vil være vært for på din stream i din kanals chat, og tryk påGå ind. Hvis du f.eks. Vil være vært for den officielle PAX Twitch-kanal på din kanal, skal du skrive/ vært pax ind i din kanals chat og trykGå ind. Hvis du er vært for kanaler på din stream via Twitch chat, kan du ændre den kanal, der hostes op til tre gange hver halve time, og hosting via chat kan deaktiveres ved at skrive/ unhostind i din kanals chat og trykkeGå ind.

Hosting af andre kanaler via Twitch-mobilappen

Du kan også begynde at være vært for andre Twitch-brugeres streams på din kanal, mens din stream er offline ved hjælp af Twitch-mobilappen til Android- og iOS-enheder. For at gøre det på en enhed, hvor du er logget ind på Twitch-appen:

 1. Navigere til den kanal, du vil være vært for.
 2. Tryk pågearikon.
 3. Trykke påVærti rullemenuen, som du ser.

Hosting kanaler på din stream ved hjælp af Auto-Host

Det mest valgte valg, når det kommer til at være vært for andre brugeres Twitch-streams, bruger Twitch's Auto-Host-funktion. Når du bruger Auto-Host, kan du oprette en liste over kanaler (helst dem, der sender indhold, der ligner det, du sender, og som ville være passende og engagerende for dit publikum), hvorfra Twitch automatisk vælger en og begynder at hoste som så snart din Stream går offline. Auto-host kan konfigureres til at vælge en kanal til at være vært enten tilfældigt eller baseret på den rækkefølge, du oprettede listen. For at aktivere og konfigurere Twitch's Auto-Host-funktion skal du:

 1. Gør din vej tilRykinternet side.
 2. Klik på din brugernavn øverst til højre på skærmen.
 3. Klik påDashboardi den resulterende rullemenu.
 4. Rul ned til venstre i venstre rudeIndstillingersektion og klik påKanal.
 5. Rul ned tilAuto-hostingafsnit.
 6. AktiverdetAuto host kanalermulighed.
 7. Brug andre muligheder i dette afsnit for at konfigurere Auto-Host-funktionen, uanset hvad du vil.
 8. Klik på Værtsliste.
 9. Tilføj de kanaler, du vil være vært for på din stream, mens den er offline, til denne liste.

Fordele og ulemper ved at være vært for andre Twitch-streams på din kanal

Så meget som streamere gerne vil benægte eller sukkercoat, er det stadig, at streaming er et forretningsforetagende. Som alle andre forretningsforetagender er streaming en balance over aktiver og passiver, fortjeneste og tab, fordele og ulemper - streamere gør ikke noget, medmindre de kan se det komme dem og deres stream til gode. At hoste andre Twitch-streams på din kanal kommer med sine fordele og ulemper.

Fordelene

 • At hoste kanaler i din stream betyder, at din stream ikke er inaktiv, selv når du er offline, og at du konstant forsyner dine brugere med indhold, som de kan gumle på.
 • Når du er vært for andre kanaler i din stream, giver du dine seere et indblik i, hvilken type indhold du kan lide at se og de streamers, som du følger og respekterer. Dette hjælper dine seere med at lære dig bedre at kende, hvilket er ret værdifuldt for enhver streamer.
 • Hosting af kanaler på din stream giver mulighed for at tjene penge, der er blottet for enhver risiko eller investering - din stream er alligevel offline, så der er meget at vinde her og næsten intet at gå tabt.
 • I væsentlig grad vil hosting af en anden kanal give dig gratis forfremmelse på den hostede kanal. Mens den nøjagtige mængde gratis reklame, du vil blive belønnet med, afhænger stærkt af, om den hostede stream viser navnene på værter på centerscenen, og om den hostede streamer er elskværdig nok til at nævne værter på stream, gør navnene på en Twitch-kanal værter vises sammen med en speciel besked i kanalens chat.
 • At være vært for en anden kanal i deres stream og lede deres seere til at tjekke ud og følge den hostede kanal er en af ​​de mest almindelige måder, som streamere bringer deres streams til slut. I en praksis, der er blevet kaldt "raiding", afslutter streamere deres streams ved manuelt at begynde at være vært for en anden kanal på deres stream og tilskynde alle deres seere til at tjekke den kanal, der hostes og endda følge dem. Denne praksis er meget gavnlig for alle streamere, der deltager i udøvelsen af ​​hosting af kanaler i deres streams.
 • Der er en ret anstændig chance for, at det at være vært for en anden kanal i din stream, mens den er offline, belønner din kanal med lidt førsteklasses ejendom iLive værterkategori af streams på Twitch-webstedet og mobilapps. Dette betyder mere eksponering og derfor mere investeringsafkast for dig og din stream.

Ulemperne

 • Du har kun kontrol over de kanaler, du hoster på din stream - ikke indholdet, som disse kanaler udsender. Mens du kan vælge, hvilke kanaler der hostes i din stream, kan du ikke vælge kanaler, der skal hostes, baseret på spil, de sender eller udsender. Dette betyder, at hvis den hostede bruger beslutter at streame indhold, der ikke er interesseret i din målgruppe eller ikke er passende for dem, er der intet du kan gøre ved det, og det vil være det indhold, der leveres til dine seere, mens din stream er offline .
 • Næsten alle Twitch streamers har en "væk besked", der vises til deres seere, mens deres stream er offline. Hvis du er vært for en anden kanal i din stream, erstatter den hostede kanals stream din "vækmeddelelse", hvilket betyder, at du bliver nødt til at flytte enhver besked, du måtte have tilbage, så dine seere kan se dem, mens du er offline, til en anden, mindre -prominent position på din Twitch-profil.

Er det værd at være vært for en anden kanal i din stream?

Mange streamere spekulerer på, om det er det værd at være vært for andre Twitch-brugere på deres kanaler. Den eneste praksis inden for Twitch-samfundet, der endda kommer tæt på de belønninger, som hostingkanaler har at tilbyde, er VOD (Video-on-Demand). Twitchs VOD-funktion registrerer alle streamers streams og gemmer dem i 14-60 dage afhængigt af den slags Twitch-konto, som streameren har, og disse optagelser afspilles eller deres stream, mens de ikke sender. Dette betyder, at din stream stadig vil være aktiv og churne indhold, selvom du ikke streamer, men VOD tilbyder ikke belønninger i så meget overflod som hosting, hvis det gøres rigtigt, gør.

Hvis du tager alt dette i betragtning, hvis du kan finde kanaler, der sender indhold svarende til dit med hensyn til både natur og kvalitet med ejere, der er elskværdige nok og ville være villige til at arbejde sammen med dig mod et gensidigt fordelagtigt professionelt forhold, der er vært for andre kanaler på din stream kan være det værd.

At få andre streamere til at være vært for din kanal i deres streams

Hvis du vil være vært for andre kanaler på din stream, skal det også fungere omvendt, nej? Andre streamere skal også være vært for din kanal i deres streams. Her er nogle måder, du kan lokke andre Twitch-brugere til at være vært for din kanal i deres streams, mens de ikke sender noget eget indhold:

 • Opret en synlig værtsliste på din stream ved at tilføje den til dit streamlayout ved hjælp af noget som StreamLabs (en helt gratis pakke med værktøjer til din Twitch-stream). Hvis dine seere ser, at du fremtrædende viser navnene på alle dine værter på din stream, kan de måske bare blive fristet til at være vært for din stream på deres kanal for at tjene en plads på din foxy-liste.
 • Få dine seere til at være vært for dig. Hvis du er som alle andre Twitch-streamerer derude, beder du allerede dine brugere om at følge dig og abonnere på din stream. Hvis du vil have streamers til at være vært for din kanal, skal du dog også begynde at bede dine brugere om at være vært for dig. En stor procentdel af Twitch-samfundet er meget lidenskabelig med at støtte og hjælpe deres yndlingsstreamere, så hvis du informerer dem om, at det at hoste din kanal i deres streams er den bedste måde at gøre det på, er det et sikkert spil, at mange af dem ville gøre det i et hjerteslag.
 • Få dine venner til at være vært for dig. Mens fremmede, der simpelthen ser din stream, ikke er tilbøjelige til at være vært for din stream på deres kanaler, kan du ganske let tale dine venner til at gøre det. Og den omgængelige flok, de er, streamere får mange venner til at udvikle deres streamingkarriere. Alt hvad du beder dine venner om er at være vært for din stream på deres kanal, mens deres er offline - hvad har de endda at miste, ikke?
Tags stream træk træk kanal