Fix: Fejlkode BLZ51903003, mens du logger på World of Warcraft

World of Warcraft er et af de mest spillede MMORPG-spil, der findes. World of Warcraft er udviklet og distribueret af Blizzard Entertainment og har eksisteret siden 2004 (hvilket var omkring 14 år siden!), Og dets levetid er simpelthen et bevis på, hvordan det er blandt de mest elskede spil, der nogensinde har prydet enhver pc eller spilkonsol. World of Warcraft har en af ​​de absolut største spillerbaser af alle de online-spil, der findes. Så storslået et spil som World of Warcraft er og så stort en spillerbase som det har, er WoW (som det ofte kaldes) stadig ikke perfekt.

Som ethvert andet onlinespil er World of Warcraft og tjenesterne bag det tilbøjelige til at bryde sammen og have problemer eller problemer fra tid til anden. Blandt de mange problemer, som World of Warcraft-spillere ofte står over for, er fejlkode BLZ51903003. Dette specifikke problem gør WoW-spillere ude af stand til at logge ind på deres WoW-konti, og enhver spiller, der er berørt af dette problem, ser simpelthen en fejlmeddelelse, der indeholder fejlkode BLZ51903003, hver gang de prøver at logge på World of Warcraft. Fejlmeddelelsen, der påvirkes af brugerne, ser i sin helhed:

Der opstod en fejl. Prøv igen senere. (BLZ51903003)

Hvis World of Warcraft-spillere ikke kan logge ind på deres konti, kan de ikke spille World of Warcraft, og World of Warcraft-fællesskabet er ikke et samfund, der tager ikke at kunne spille deres elskede spil liggende. Fejlkode BLZ51903003 kan skyldes en af ​​to ting - serversider eller vedligeholdelse eller et problem på klientsiden (normalt et DNS-problem på en eller anden måde). Følgende er de to mest effektive løsninger, der kan bruges til at prøve at slippe af med fejlkoden BLZ51903003 og gendanne din evne til at spille World of Warcraft:

Løsning 1: Skyl din DNS

Hvis roden til fejlkoden BLZ51903003 er et problem med din DNS, er det en ret enkel affære at rette det - alt hvad du skal gøre er at skylle din DNS. For at skylle din DNS på en Windows-computer skal du:

  1. Hvis du bruger Windows 7, skal du åbne Start-menu, søge efter "cmd“, Højreklik på søgeresultatet med titlen cmd og klik på Kør som administrator. Hvis du bruger Windows 8 eller nyere, kan du dog blot højreklikke på Start-menu knappen for at åbne WinX-menu og klik på Kommandoprompt (administrator) i WinX-menu. Uanset hvordan du går frem til dette trin, bliver resultatet forhøjet Kommandoprompt der har administrative rettigheder.
  2. I forhøjet Kommandoprompt, en efter en, skal du skrive hver af de følgende kommandoer og trykke på Gå ind efter at have indtastet hver enkelt:

    ipconfig / flushdnsipconfig / renewdns

  3. Når du er færdig, skal du lukke det forhøjede Kommandoprompt.
  4. Start World of Warcraft, og prøv at logge ind på din konto for at se, om problemet er løst eller ej.

Løsning 2: Vent på stormen

Hvis skylning af din DNS ikke slipper for problemet for dig, er der kun en forklaring - den bagvedliggende årsag til fejlkode BLZ51903003 er et problem på serversiden eller simpelthen Blizzard, der udfører vedligeholdelse af spillet og dets servere. Hvis det er tilfældet, er der virkelig intet, du kan gøre alene for at slippe af med problemet. Den eneste mulige fremgangsmåde for dig i dette tilfælde ville være at vente ud af stormen - vent på, at serversidesproblemet er løst, eller at vedligeholdelsen afsluttes, på hvilket tidspunkt din adgang til World of Warcraft's servere gendannes. Sørg for at overvåge Blizzard Entertainment's officielle Twitter-konto og andre sociale veje for nyheder om afbrydelsen, for ETA'er om en løsning på problemet eller afslutningen på vedligeholdelse, og at blive informeret, når adgangen til servere er gendannet for spillere.