FIX: hl2.exe er stoppet med at arbejde

Hl2.exe (forkortelse for half-life 2.executable) er en kernefil til at starte kildemotorbaserede spil som Half-life, Half-Life 2 og counter strike osv. Derfor bliver det et mareridt for spillerne, hvis de ser “Hl2.exe er stoppet med at arbejde”. Denne fejl dukker op, når du forsøger at starte SPILET, ændre kortene i et spil og slutte dig til en server i et spil. Der kan være mange forskellige årsager til denne spilfejl afhængigt af tilstanden på dit system, hvilket gør det til tider lidt frustrerende at støde på den virkelige årsag til fejlen. Nogle gange kan dette problem løses ved blot at genstarte dit spil eller din computer, men det betyder ikke, at det skal efterlades ubehandlet. Følgende er de mest effektive metoder til at løse dette problem:

Metode 1: Kontrol af systemkrav

Nogle af de kildemotorbaserede spil kommer sammen med en lang liste over systemkrav. Det er meget vigtigt at krydstjekke dine systemkompatibiliteter som RAM, ROM, DirectX og VGA-kort osv. For at afgøre, om dit system kan starte spillet eller ej. Dette er usædvanligt angivet på ordresiden og i detailomslaget. Hvis du ikke ved, hvad dine systemspecifikationer er, kan du nemt kontrollere dette ved at udføre nedenstående trin.

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Skriv i dialogboksen Kørdxdiag og klik Okay.

Der er fire faner øverst, som giver information til sammenligning af systemkrav.

Metode 2: Deaktiver midlertidigt AntiVirus / Firewall

Klik på Start-knap og vælg Kontrolpanel. Vælg Gennemgå din computers status under System og sikkerhed Tab. Klik på pil ned Billede for at udvide sektionen.

Din antivirussoftware vises under Virusbeskyttelse hvis det registreres. Deaktiver din antivirus, normalt ved at højreklikke på antivirusikonet fra systembakken og vælge Deaktiver.

Hvis deaktivering af din antivirus- eller antispionwaresoftware ikke hjælper, skal du muligvis afinstallere dem fuldstændigt for at løse dette kompatibilitetsproblem, indtil en opdatering frigives af softwareudviklerne. Hvis deaktivering af antivirus tillader, at spillet startes, skal du nulstille / geninstallere din antivirussoftware.

Metode 3: Forebyggelse af dataudførelse

Gå til Start >Kontrolpanel >System >Avancerede systemindstillinger>Indstillinger for ydeevne >Forebyggelse af dataudførelse.

Vælg "Tænd DEP for alle programmer og tjenester undtagen dem, jeg vælger:"

Klik på "Tilføje" og naviger til din standard dampkatalog som f.eks C: \ Programmer \ Steam og tilføj Steam.exe til undtagelseslisten. Desuden kan det være nødvendigt at tilføje de eksekverbare filer, såsom hl2.exe til ethvert spil med dette problem. Disse filer vil enten være i Steam \ steamapps \ common \ eller i \ Steam \ steamapps \

Metode 4: Deaktivering af baggrundsprogrammer

Kildemotorbaserede spil kræver en stor mængde systemressourcer for at køre. Hvis du kører baggrundsapplikationer, mens du spiller, kan det ofte resultere i et nedbrud, fordi spilmotoren skal konkurrere med andre applikationer om besiddelse af nok systemressourcer, der er gratis til at blive brugt til spillet.

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typemsconfigog klik på OK. Vælg deaktiver alt på fanen Start-up, klik på Anvend / OK. Genstart din computer og test.

I Windows 8 / 8.1 og 10 åbnes opstartsdelen i Task Manager. Du kan højreklikke på de processer, der er anført i fanen Start-up og vælge Deaktiver.

Hvis dette ikke hjælper, skal du gå tilbage tilmsconfig og denne gang skal du vælge fanen Tjenester. KontrollerSkjul alle Microsoft-tjenester,og vælgSlå alt fra.Klik på Anvend / OK. Genstart og TEST.

Metode 5: Afinstaller og geninstaller

Download RevoUninstaller's Trial fra www.revouninstall.com, find spillet og afinstaller det. Mens du stadig er i Revo Uninstaller-konsollen, bliver du bedt om en mulighed for at vælge imellem for at afinstallere venstre overs, og rydde registreringsdatabase-spor, vælg "Avanceret" og slet dens registreringsdatabase-spor og resterende filer. Derefter skal du downloade / installere spillet igen og teste.