Sådan løses fejl “Fejl ved dårlig billed”, når du prøver at starte Office-applikationer

Mange brugere af Office 2016, Office 2013, Office 365, ældre versioner af Office og endda selvstændige Office-applikationer har rapporteret et problem, hvor specifikke Office-applikationer simpelthen nægter at starte med succes, og hver gang de startes, en fejlmeddelelse med fejlkoden 0xc000012f vises. Dette problem har været kendt for at kunne påvirke alle slags Office-applikationer fra Word og Excel til endda Outlook og pestcomputere, der kører på alle versioner af Windows-operativsystemet. Hele fejlmeddelelsen, selvom det kan være lidt forskelligt afhængigt af det berørte Office-program, og hvor på den berørte computer Office eller Office-applikationen, der er tale om, er installeret, læses normalt noget som:

EXCEL.exe - Dårligt billede

C: \ programfiler (x86) \ Microsoft Office \ root \ Office16 \ gfx.dll er enten ikke designet til at køre på Windows, eller den indeholder en fejl. Prøv at geninstallere programmet igen ved hjælp af det originale installationsmedie, eller kontakt din systemadministrator eller softwareleverandøren for support. Fejlstatus 0xc000012f

Uanset om du har et job, der kræver, at du arbejder med Office-applikationer eller ej, er Office-pakken eller de selvstændige Office-applikationer på din computer stadig en ekstremt vigtig del af computeren og yderst effektive værktøjer til din rådighed. Da det er tilfældet, kan det ikke vise sig at være et ganske vigtigt problem, ikke i det lange løb, at ikke kunne starte og bruge en eller flere Office-applikationer.

Heldigvis kan dette problem dog løses ret nemt - alt hvad du skal gøre er at reparere Office-pakken eller de selvstændige Office-applikationer, der er installeret på din computer, og hvis du gør det, skal du løse det, der forårsager dette problem, og få det berørte Office applikation (er) sikkerhedskopieres. Til dette formål er den mest anbefalede fremgangsmåde en Online reparation da det ikke kun er omfattende og ekstremt effektivt, men det tager heller ikke uanstændigt meget tid. At udføre en Online reparation på en installation af en Office-pakke eller et enkeltstående Office-program skal du:

  1. Åbn Start-menu.
  2. Søge efter "programmer og funktioner”.
  3. Klik på søgeresultatet med titlen Programmer og funktioner.
  4. Find og højreklik på Microsoft Office produkt, som du vil reparere, og klik på Lave om i genvejsmenuen. Hvis du har installeret en hel pakke af Office-applikationer - såsom Office 365 eller Office Home and Student 2013/2016 - vil du gerne se efter det. Men hvis du kun har en (eller flere) enkeltstående Office-applikationer - såsom Word eller Excel - installeret, vil du gerne kigge efter dem.
  5. Hvis du bliver spurgt, hvordan installationen skal ændres, skal du vælge Reparation, Klik på Blive ved og gå gennem resten af ​​guiden.
  6. Hvis du bliver mødt med Hvordan vil du reparere dine Office-programmer skærmbillede, vælg Online reparation og klik derefter på Reparation.
  7. Følg resten af ​​instruktionerne på skærmen for at starte Online reparation og komme igennem guiden.

Hvis en Online reparation ikke kan løse problemet for dig, kan du prøve at afinstallere Office-pakken eller de enkeltstående Office-applikationer, der er installeret på din computer, og derefter geninstallere dem fra bunden.

Men hvis du lider af dette problem, Online reparation viste sig at mislykkes for dig, og din computer har også gjort det Kaspersky KES10 og / eller Kaspersky Network Agent installeret, er der en ret god chance for, at Kaspersky-programmerne er synderen. Hvis det er tilfældet, skal du bare afinstallere det Kaspersky KES10, det Kaspersky Network Agent og / eller andre Kaspersky-programmer, der er installeret på din computer fra Programmer og funktioner og prøv derefter at køre en Online reparation på Office-pakken eller den enkeltstående Office-applikation (er) på din computer ved hjælp af de trin, der er anført og beskrevet ovenfor, og det skal gøre tricket.