Den seneste Instagram-opdatering bevarer din historievisningsliste i op til 48 timer

Hjem/Nyheder/Software/ Den seneste Instagram-opdatering bevarer din historievisningsliste i op til 48 timer

Den seneste Instagram-opdatering bevarer din historievisningsliste i op til 48 timer

Af Alex Schoff 6. april 2020 1 minut læst

Listen med historieforestillere er en populær funktion på Instagram, der giver dig mulighed for at holde øje med de mennesker, der har forfulgt dig på fotodelingsplatformen. Med andre ord giver funktionen en mulighed for at spore folk, der ser alt, hvad du uploader.

Imidlertid slettes dens tid og posten automatisk efter 24 timer. For nylig rapporterede en appudvikler Alessandro Paluzzi, at Facebook-ingeniører planlægger at forlænge varigheden til 48 timer. Hvis du er en af ​​de brugere, der ivrigt ventede på denne funktionalitet, har vi denne gode nyhed til dig.

Instagram viser din historievisningshistorik i 48 timer

Med udgivelsen af ​​den seneste opdatering er funktionen nu aktiveret som standard for alle Instagram-brugere. Det betyder, at listen med seere til historien vil være tilgængelig i et 48-timers vindue, efter at indholdet er sendt. Paluzzi sendte også et billede for at forklare, hvordan den nye liste med historiefigurer ser ud.

#Instagram har aktiveret denne funktion, så startende fra v137.0.0.0.57 vil historiens seerliste være tilgængelig i 48 timer! //t.co/eqNlY0J3ss

- Alessandro Paluzzi (@ alex193a) 5. april 2020

Som du kan se fra skærmbilledet, viser listen over seere nu en meddelelse "Seerlister og antal visninger er ikke tilgængelige efter 48 timer." Især er ændringen tilgængelig for alle Instagram-brugere, der installerede den nyeste version 137.0.0.0.57.

Ændringen ville være værdifuld for Instagrammers, især for indholdsskabere, der bruger seelisten for at holde øje med antallet af mennesker, der har set deres videoer. Men de skal stadig kontrollere listen, før historien forsvinder efter 48 timer.

Flere Instagram-funktioner kommer snart

Det ser ud til, at den sociale medieplatform konstant bringer nogle væsentlige ændringer til sin historiefunktion. Den berømte reverse engineer, Jane Manchun Wong, for nylig opdaget, at Instagram tester evnen til at "skjule specifikke historier fra bestemte mennesker".

Det betyder, at hvis du vælger at skjule dine Instagram-historier for nogen, vil appen placere dem på en undtagelsesliste, så de ikke kan se dine indlæg. Men funktionen er stadig i testfase, og du skal vente, indtil den bliver tilgængelig for alle.

I mellemtiden, hvis du er interesseret i at prøve den nye funktion med det samme, skal du downloade appen på din smartphone.

Tags instagram

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found