Fix: Windows 10 Store-fejl “Denne app kan ikke åbnes”

Mange Windows 10-brugere har rapporteret, at de enten helt ude af det blå eller efter en Windows 10-opgradering ikke længere var i stand til at åbne Windows Store med succes. Windows Store kunne ikke åbne, og de ville blive mødt med en fejlmeddelelse om, at "Denne app kan ikke åbnes. Der er et problem med Store. Kontakt din systemadministrator om reparation eller geninstallation. ” For nogle brugere, der er blevet berørt af dette problem, blev Windows Store-ikonet gråt, mens det forblev grønt for andre. Problemet "Denne app kan ikke åbnes" kan skyldes alt fra ikke-funktionelle DNS-serveradresser til en forkert registrering af Windows Store eller noget derimellem.

Fejlen "Denne app kan ikke åbne" låser dig dybest set ud af Windows Store, hvilket betyder, at du hverken kan downloade nye apps eller opdatere dem, du allerede har, og dette kan være et meget voldsomt problem. Heldigvis kan Windows Store ikke åbne og vise fejlen "Denne app kan ikke åbnes" kan løses, og følgende er de tre mest effektive løsninger, du kan bruge til at rette det:

Løsning 1: Nulstil Windows Store's cache

For ethvert og alle Windows 10-problemer, der endda eksternt vedrører Windows Store, er det klogt at flytte til at nulstille Windows Store's cache som dit allerførste forsøg på at prøve at løse problemet. For at nulstille Windows Store's cache skal du:

Højreklik på Start-menu knappen for at åbne WinX-menu.

Klik på Kommandoprompt (administrator) i WinX-menu.

Type wsreset.exe ind i Kommandoprompt og tryk på Gå ind. Når denne kommando er udført, vil Windows Store's cache være nulstillet.

Løsning 2: Skift din computers DNS-adresser

En DNS-server er den server, der oversætter URL'er til IP-adresser til din computer, og hvis din computer kommunikerer med en DNS-server, der ikke længere fungerer, kan din Windows Store muligvis ikke åbne og vise fejlen "Denne app kan ikke åbnes" hver gang du prøver at åbne den. Heldigvis kan dette løses ved blot at ændre DNS-serverne, som din computer opretter forbindelse til og kommunikerer med.

Højreklik på Netværk ikonet i din computers meddelelsesområde, og klik på Åbn netværk og delingscenter.

Klik på Lokalforbindelse.

Klik på Ejendomme.

Klik på Internetprotokol version 4 (TCP / IPv4) for at fremhæve det.

Klik på Ejendomme.

Aktivér Brug følgende DNS-serveradresser ved at klikke på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​det.

Hvis du vil bruge Googles DNS-servere som dine nye DNS-servere, skal du indstille 8.8.8 som din Foretrukket DNS-server og 8.8.4.4 som din Alternativ DNS server. Hvis du vil bruge DNS-serverne til OpenDNS - en open source-DNS-tjeneste skal du derimod indstille 208.67.222.222 som din Foretrukket DNS-server og 208.67.220.220 som din Alternativ DNS-server. Begge disse to valg fungerer garanteret. Når du er færdig med at ændre din netværksforbindelses DNS-serverpræferencer, skal du sørge for at kontrollere Valider indstillinger ved afslutning mulighed på vej ud.

Klik på Okay. Klik også på Okay i Egenskaber til lokalforbindelse

Genstart din computer, og når den starter, skal du kunne åbne Windows Store uden at blive mødt med fejlen "Denne app kan ikke åbne".

Du kan også se trin med billeder for at få instruktioner om ændring af DNS ved at klikke her

Løsning 3: Registrer Windows Store igen via Windows PowerShell

Åbn Start-menu.

Type powershell ind i søgefeltet.

Højreklik på det program, der hedder Windows PowerShell der vises. Klik på Kør som administrator.

Skriv følgende i Windows PowerShell og tryk derefter på Gå ind:

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

Når denne kommando er udført, bliver din Windows Store blevet genregistreret, og du skal nu kunne åbne den med succes uden at blive udsat for fejl eller problemer.