Galaxy S7 Edge Feeds fungerer ikke

Galaxy S6 Edge har en række nye funktioner til rådighed for Edge-skærmen, men Samsung forklarer ikke klart, hvordan man bruger nogle af disse funktioner. I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan få Galaxy S7 Edge Feeds til at fungere, når de ikke reagerer eller ikke vises på din enhed.

Hvad er Galaxy S7 Edge Feeds?

Med Galaxy S7 Edge har den buede kantskærm haft en opgradering. En ny funktion inkluderet i Edge-skærmen kaldes Edge Feeds.

Med Edge Feeds-meddelelser kan ubesvarede opkald og oplysninger om dato / tid gives i kanten af ​​displayet. Dette giver ejere mulighed for hurtigt at kigge over deres telefon og se eventuelle nye interaktioner med deres kontakter eller tjekke tiden.

Edge Feeds lyder let at bruge, men de tager nogle opsætninger, der ikke forklares andetsteds af Samsung.

Tænd Edge Feeds

For at sikre, at Galaxy S7 Edge Feeds fungerer, skal du først aktivere feeds i indstillingsmenuen. For at aktivere Edge Feeds skal du følge trinene nedenfor.

  1. Åbn ikonet 'apps' fra din startskærm
  2. Søg efter og åbn appen ”indstillinger
  3. Fra indstillingsappen skal du søge efter og åben 'Edge Screen'
  4. I Edge Screen-menuen skal du trykke på 'Edge Feeds
  5. Tryk på kontakten i øverste højre hjørne for at slå Edge Feeds til

Du kan også ændre indstillinger for, hvordan Edge Feeds fungerer fra denne menu. Du kan medtage indstillinger for, hvor lang tid det tager for feeds at slukke efter inaktivitet, ændre hvilke feeds der er inkluderet og tilpasse feeds.

Som standard er dato / klokkeslæt det eneste feed, der er aktiveret. Du bliver nødt til at aktivere flere feeds eller downloade mere fra Google Play Butik eller fra Edge Feeds-indstillingsmenuen, før du kan bruge yderligere feeds. I øjeblikket er antallet af tilgængelige feeds begrænset, men support til udviklere til at oprette deres egen er mulig.

Stryg efter feeds

Når Edge Feeds er tændt, eller hvis de allerede var tændt i første omgang, kan du nu se dine feeds ved at slukke for din Galaxy S7 Edge-skærm.

Når din skærm er slukket, vises feeds på den ene kant af skærmen. Til at begynde med vises datoen og klokkeslættet Edge Feed. Hvis du vil ændre Edge Feed, skal du blot stryge feedet til venstre eller højre. Hvis et feed ikke ændres efter strygning, skal du prøve at stryge i den anden retning.

Dette er en fejl, som brugerne ofte laver, så sørg for at prøve at skubbe i begge retninger. Husk at slå mere end én Edge Feed til i menuen Feedindstillinger, ellers er det ikke muligt at stryge til nye feeds.