Fix: USB-enhed genkendes ikke på Windows 10

Windows 10 er den seneste udgivelse af Microsoft. Det er et af de mest elegante desktop-OS derude. Microsoft var nødt til at tage nogle skridt for at forbedre brugeroplevelsen og opretholde sit ry på markedet. Så de introducerede en helt unik version af Windows i år, dvs. Windows 10. Faktisk har Microsoft inkluderet en masse nye funktioner for at gøre det stå højt.

Men der er stadig problemer, der hjemsøger brugerne på en række måder. Mange mennesker har problemer med USB inde i Windows 10. Der er en række problemer, der er forbundet med USB. Nogle mennesker har rapporteret, at de ikke kan bruge nogen ekstern USB-enhed på deres pc'er / bærbare porte. Ifølge andre forårsager genstart af systemet med tilsluttet ekstern USB-enhed en fejl og genkender ikke enheden.

Så disse problemer er ikke en god aftale for en computerbruger, da det er en daglig opgave at vedhæfte eksterne medier til computeren til filoverførselsprocessen.

Årsager bag Windows 10 USB-problemet:

Der kan være nogle fejl med USB-drivere installeret på pc'en. Disse USB-drivere kan være forældede, eller der kan være nogle konflikter, der forårsager dette problem.

Løsninger til løsning af Windows USB-problemet:

Der er mange løsninger, der kan hjælpe dig med at slippe af med dette problem. Du kan følge nedenstående metoder.

Metode 1: Geninstallation / opdatering af USB-enhedsdrivere

Dette er en ret ligetil metode til at løse USB-relaterede problemer. Alt hvad du skal gøre er at geninstallere eller opdatere USB-enhedsdrivere. Til dette formål anbefales det, at du starter din pc i Sikker tilstand. Følg nedenstående trin.

1. Indtast din pc sikker tilstand for at afinstallere eller opdatere USB-enhedsdrivere. Det er bedre på en måde, at du ikke ville have nogen konflikter med andre software, mens du er i sikker tilstand. Så her er en kort vejledning om Sådan startes Windows 10 i fejlsikret tilstand. Følg trinnene nævnt i denne vejledning i overensstemmelse hermed.

2. Når du er gået i sikker tilstand, skal du navigere til Enhedshåndtering ved at højreklikke over Start-menu ikonet og vælge det fra listen.

3. Rul ned i Enhedshåndtering for at se USB-enheder, der er tilsluttet systemet. Hvis du ikke kan finde en enhed, skal du rulle ned til slutningen for at finde en indstilling mærket som Universal Serial Bus-controller. Udvid denne mulighed for at se en liste over USB-enheder, der er tilsluttet systemet.

4. Nu skal du finde den defekte USB-enhed fra listen. I nogle tilfælde vil du også se en gule tegn på en bestemt USB-enhed. I det særlige tilfælde skal du opdatere driverne. For at opdatere skal du højreklikke på USB-enheden og vælge Opdater driversoftware. Fra det næste vindue skal du klikke på Søg automatisk efter opdateret driversoftware hvis du vil lade Windows søge efter dig. Tværtimod, hvis du har gemt USB-drivere på din harddisk, skal du klikke på den anden mulighed og gennemse driverne. Når processen er afsluttet, skal du kontrollere, om der er problemer.

5. For at afinstallere driverne skal du vælge den USB-enhed og højreklikke på den for at vælge den Afinstaller. Dernæst skal du bekræfte det ved at markere afkrydsningsfeltet Slet driversoftwaren til denne enhed. Klik på Okay bagefter.

6. Når afinstallationen er udført, skal du træk USB-enheden ud og genstart pc'en. Når du er tilbage i Windows, Tilslut USB igen at lade Windows installere driverne automatisk. Du kan også installere driverne manuelt, hvis Windows ikke kan installere dem automatisk.

Metode 2: Fixing USB Device Not Recognised Error

Hvis du får en pop op-meddelelse, der siger USB-enhed genkendes ikke efter USB-tilslutning til pc'en skal du følge nedenstående trin for at løse dette problem.

1. Åbn Enhedshåndtering og rul ned for at udvide Universal Serial Bus-controller. Herfra skal du vælge USB-rodhub og højreklik over den for at vælge Ejendomme.

2. Naviger til inde i egenskaberne Strømstyring fanen fra toppen, og fjern markeringen af Tillad computeren at slukke for denne enhed for at spare strøm og klik på OK. Kontroller igen for problemer med USB-enhed, om den er løst eller ej.

Nogle gange er alt hvad du skal gøre, at bede systemet kontrollere, om der er hardwareændringer for at genkende USB. Følg disse trin for at gøre dette

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind
 3. Klik på Handling
 4. Vælg Scan efter hardwareændringer

Sørg for, at din USB er direkte tilsluttet til din computer. Hvis du bruger en hub eller noget andet, kan det forårsage problemet. Så tilslut din USB direkte til din computers port, og kontroller, om problemet er der eller ej

Metode 3: Sluk for hurtige indstillinger

Slukning af Tænd for hurtige indstillinger løser problemet med USB, der ikke genkendes. Du kan slå hurtige indstillinger fra ved at følge nedenstående trin

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type powercfg.cpl og tryk på Gå ind

 3. Vælg Vælg, hvad tænd / sluk-knapperne gør

 4. Vælg Skift indstillinger, der i øjeblikket ikke er tilgængelige

 5. Fjern markeringen af ​​indstillingen Aktivér hurtige indstillinger (anbefales)

 6. Klik på Gem ændringer
 7. Genstart dit system

Tilslut din USB, når systemet er genstartet, og kontroller, om problemet stadig er der eller ej.

Bemærk: Hvis denne løsning ikke fungerer, skal du gentage ovenstående trin og ændre indstillingerne til, hvordan de var før.

Metode 4: USB Vælg Suspend-indstillinger

Ændring af USB Select Suspend Settings til Disabled for både batteri og tilsluttet løser problemet for mange brugere. Følg instruktionerne nedenfor, og prøv derefter at indsætte din USB for at kontrollere, om problemet er løst eller ej.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type powercfg.cpl og tryk på Gå ind

 3. Klik på Skift planindstillinger af din valgte plan

 4. Vælg Skift avancerede strømindstillinger

 5. Dobbeltklik USB-indstillinger
 6. Dobbeltklik USB selektiv suspendering
 7. Vælg handicappet fra rullemenuen i begge Frakoblet og Batteri sektioner
 8. Vælg ansøge derefter Okay

Kontroller nu, om problemet fortsætter eller ej.

Metode 5: Afinstallation af skjulte enheder

Nogle gange er de ældre enheder stadig installeret på enheden, men vises ikke i din enhedsadministrator. Dette skyldes hovedsageligt, at din enhedsadministrator kun viser de enheder, der er tilsluttet på det tidspunkt. Så hvis du havde installeret en enhed tidligere, men den ikke blev afinstalleret, vil den stadig være der på din computer, men vises ikke i enhedsadministrator. Dette kan være i konflikt med din nuværende USB-enhed, som muligvis forårsager dette problem. Derfor er det vigtigt at finde disse skjulte enheder og afinstallere dem.

 1. Trykke Windows-nøgle enkelt gang
 2. Type kommandoprompt i Start søgning
 3. Højreklik Kommandoprompt fra søgeresultaterne, og vælg Kør som administrator

 4. Type indstil DEVMGR_SHOW_DETAILS = 1 og tryk på Gå ind
 5. Type indstil DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES = 1 og tryk på Gå ind
 6. Type start devmgmt.msc og tryk på Gå ind

 7. Vælg Udsigt vælg derefter Vis skjulte enheder

 8. Udvid nu Billedbehandlingsenheder, Universal Serial Bus Controllers og Ukendte enheder ved at dobbeltklikke på dem
 9. Sørg for, at der ikke er nogen nedtonet enheder under dem. Højreklik og vælg Afinstaller for eventuelle nedtonede enheder, du ser

Når du er færdig, skal du prøve at tilslutte din enhed igen, så skal du have det godt

Metode 6: Installation af generisk USB-hubdriver

Installation af Generic USB Hub Driver fungerer muligvis for dig, især hvis du ser en ukendt enhed i Enhedshåndtering.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind

 3. Udvid Universal Serial Bus Controller ved at dobbeltklikke på den
 4. Du kan muligvis se en (eller flere) Generisk USB-hub under Universal seriel buscontroller.
 5. Højreklik på det første Generisk USB-hub (eller den med et gult advarselsskilt) og vælg Opdater driver software ...

 6. Vælg Gennemse min computer for driversoftware

 7. Vælg Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer

 8. Vælg Generisk USB-hub fra listen, og klik på Næste

 9. Klik på Luk, når installationen er færdig

Kontroller nu, om USB-problemet er løst eller ej. Hvis det ikke er tilfældet, skal du gentage ovenstående proces for hver generisk USB-hub, der er angivet under Universal Serial Bus Controller.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found