Nogle Skype-brugere står over for høj CPU-brug under videoopkald

Hjem/Nyheder/Software/ Nogle Skype-brugere står over for høj CPU-brug under videoopkald

Nogle Skype-brugere står over for høj CPU-brug under videoopkald

Microsoft har fuldstændig ignoreret problemet i de seneste opdateringer

Af Alex Schoff 25. december 2019 1 minut læst

Skype er en populær messaging-app, der giver dig mulighed for at ringe til dine venner og familie over internettet. Selvom det bestemt ikke er den bedste messaging-app, der er tilgængelig online, arbejder Microsoft løbende med at tilføje forbedringer og forbedringer i appen med hver opdatering.

Microsoft frigiver regelmæssigt separate opdateringer til alle platforme inklusive Linux. Generelt deler Skype-appen til disse platforme mere eller mindre de samme funktioner. Desuden viser det store antal klager, der er knyttet til forbrugerversionen af ​​Skype, at Microsoft fokuserer mere på forretningsbrugere.

Det ser ud til, at virksomheden har ignoreret et stort problem i Skype til Linux. Flere Skype-brugere rapporterede om høj CPU-brug under videoopkald. Det er ikke et nyt problem, da det begyndte at påvirke brugerne tilbage i oktober i år. Desværre betalte Big M kun lidt om disse rapporter og løste ikke problemet i de efterfølgende opdateringer. OP forklarede problemet på Microsoft Answers-forummet:

”I den sidste version af Skype (8.53.0.85, udgivet mere eller mindre for en uge siden), har jeg følgende problem. CPU-brugen under et videoopkald er meget høj, så høj, at blæseren aktiveres hele tiden under opkaldet. Desuden forbliver CPU-brugen høj (uændret) efter et opkald, og blæseren forbliver aktiv. Den eneste løsning er at lukke Skype. ”

En anden bruger rapporterede problemet på Reddit: “Min skypeforlinux viser ~ 50% CPU-brug, selv når jeg ikke foretager nogen opkald. Er der nogen, der har lignende problemer? Hvordan korrigeres det? Skype-version 8.53.0.85. Debian 10 MATE.

Forumrapporterne [1, 2] indikerer, at problemet med høj CPU-brug påvirkede næsten alle Linux-distributioner inklusive Linux Mint, Ubuntu Mate, Zorin og mere. Nogle brugere bekræftede, at genstart af Skype midlertidigt løste problemet indtil næste videoopkald. Sådan kan du gøre det:

  1. Trykke Ctrl + Alt + Skift + D. for at skifte fejlretningstilstand.
  2. Nu kan du genindlæse appen ved at trykke på Ctrl + D..

Det er værd at bemærke, at det kun er en midlertidig løsning, og du skal muligvis vente et par uger mere, indtil Microsoft frigiver en fejlrettelse.

Har du bemærket høj CPU-brug på dit Linux-system? Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.

Mærker linux Microsoft skype

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found