Sådan løses denne enhed er ikke konfigureret korrekt (kode 1)

Det Kode 1 fejlmeddelelse fortæller dig, at den pågældende enhed ikke har drivere installeret på computeren, eller at driverne er forkert konfigureret. Du får en popup-besked, der siger det Enheden er ikke konfigureret korrekt. Chancerne er uanset hvilken enhed dette problem er relateret til, det fungerer ikke, før du løser problemet og sørger for, at alle drivere fungerer korrekt.

Dette problem er sket med et antal enheder, fra flashdrev til lydenheder, og gør din enhed ubrugelig. Det sker i alle versioner af Windows og udelukker ingen. Det kan få dig til at tro, at du har defekt hardware, men hvis du prøver den samme enhed på en anden computer med installerede korrekte drivere, vil du se, at det ikke er andet end et softwareproblem.

For brugere, der er berørt af dette problem, er der et par ting, du kan prøve, og alle er testet og verificeret til at arbejde i forskellige situationer. Læs dem igennem, og prøv den, som du synes er bedst til din særlige situation.

Metode 1: Opdater enhedsdrivere

Denne metode fortæller dig, hvordan du opdaterer driverne til den problematiske enhed. Den downloader og installerer den nyeste driver, og efter en hurtig genstart fungerer din enhed igen.

 1. Åben Enhedshåndtering ved at trykke på Windows tast på tastaturet og skrive Enhedshåndtering, derefter åbne resultatet.
 2. Indenfor Enhedshåndtering udvid menuerne, indtil du finder den enhed, der fungerer dårligt. Du vil let genkende det ved gul udråbstegn foran sit navn. Vælg det, og fra menu linje på toppen, klik det Handling menu, og vælg Opdater driver software ...

Følg guiden for automatisk at finde drivere til din enhed og lade den installere dem. Genstart din enhed i slutningen, og alt skal fungere korrekt.

Alternativ

 1. Hvis du får denne kode, og du ikke har nogen lyd, er chancerne for, at du har problemer med lyddriveren, som løses på en anden måde. Udvide Styring af lyd, video og spil og vælg IDT High Definition Audio CODEC. Fra Handling fanen skal du vælge Opdater driversoftware ... .
 2. Klik på Gennemse min computer for driversoftware, efterfulgt af Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer.
 3. Vælg listen på listen High Definition-lydenhed driver og klik Næste. Hvis der vises en advarselsmeddelelse, skal du klikke på Ja. Vent på, at guiden er færdig og genstarter din enhed.

Metode 2: Slet UpperFilters og LowerFilters for USB i registreringsdatabasen

Bemærk, at denne metode kræver, at du er yderst forsigtig. At ødelægge din registreringsdatabase kan føre til potentielle alvorlige fejl, hvilket igen kan kræve, at du geninstallerer dit operativsystem fuldstændigt. Følg instruktionerne nøjagtigt som de er nævnt, og gør ikke noget, du ikke er sikker på.

 1. Åbn Løb dialogboks ved at trykke samtidigt Windows og R på dit tastatur. Type regedit i feltet og klik OKAY. Dette åbner Registreringseditor.
 2. Backup registreringsdatabasen ved at åbne Fil fra menulinjen og klikke på Eksport. Sørg for, at Eksporter rækkevidde er indstillet til Alle, og gem backupfilen et sted, du vil huske, hvis noget går galt.
 3. Naviger til følgende placering ved hjælp af navigationsruden i venstre side:HKEY_LOCAL_MACHINE -> System -> CurrentControlSet -> Control -> Class
 4. Når du har udvidet alle de ovennævnte mapper, skal du klikke på {36FC9E60-C465-11CF-8056-444553540000} for at vælge den.
 5. Vælg og slet begge vinduer i højre rude Øvre filtre nøgle og Nedre filtre nøgle. Du bliver nødt til at bekræfte begge ved at trykke på Okay.
 6. Luk Registreringseditor, og genstart dit system for at ændringerne skal træde i kraft.

Hvis du har denne fejl, selvom du måske tror, ​​at den er hardware-relateret, kan du se, at den er ret let at rette og kræver lidt eller ingen teknisk viden. Alt du skal gøre er at følge de ovennævnte instruktioner, og du får din enhed til at fungere igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found